- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz69
senior tag
válasz
edvard75 #66746 üzenetére
Sajnos igen ,volt egy üzenet a tv Értesítések 1.lg cloud alkalmazás 2015 dec 1 felmondásra kerül! olvasd el a tv-n
2. Lg store 3D category to be Deleted.....Már megszűnt a facebook is ,megszűnt a tvitter,! És nincs 1 éves a tv-m!!
A Folyamatosan bővülő marketinges kamu duma inkább folyamatosan csökkenő!
ilyen prémium: origo,indexSzégyen!!! Milyen prémium f@szság ez a ....anyátokat !
Beállok ricsip, meg ramszesz, meg a többi lg szerető közé lassan Én is!
-
olasz69
senior tag
válasz
olasz69 #66688 üzenetére
(félistent )írtam pedig (Jómunkásember)
(#66702) Pumma
"A ther-nek írtakhoz még annyit, hogy nálam 1 db 2 méteres koax vezetékkel jönnek a csatik.(csak nem mindegy, hogy merre áll a vége) Antennával illene bejönni, földi, digitális adásra keresve."Nálam :erősítős szoba antenna is kevés,tetőantenna kell! B.A.Z. megye!
-
olasz69
senior tag
válasz
MaxxDamage #66696 üzenetére
Szerintem olvass vissza, nagyon kiemelt téma mostanában a WebOs 2.0!
Tisztelt Mod!
Bocsánat! Szerkesztenem kellett volna az előző hsz-be!(#66698) AndrewGV8 Eddig nem találtam rá megoldást!
Lehetséges direwolf ,ebben is kompetens! -
olasz69
senior tag
válasz
direwolf #66641 üzenetére
"Csak Neked, meg még Pár embernek"
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy ez a pár nick mögött egy ember ül. (stílus, szemantika, szóhasználat stb.) Szívesen belenéznék egyszer a szerverlogokba...
[ Szerkesztve ]Apple - Smells like teen spirit :-\
Ezt azért kifejthetnéd,mert eléggé homályos a feltételezés számomra!
-
olasz69
senior tag
válasz
Dave567 #66638 üzenetére
"Honnan tudod hogy ugyan olyan, ha nem bírod nézni?"
Hol írtam olyat,hogy nem bírom nézni? Természetesen tudom nézni!
Ha nem látsz különbséget az a te bajod, de attól még más láthat, és nem kell azt mondani, hogy ugyan olyan jó, mert ez másokat félre vezet.
Nem azt írtam,hogy nincs különbség,hanem azt: a PASSZÍV UGYAN OLYAN 3D élményt nyújt,ebben nincs felbontás,felezés,vibráció s.t.b. csupán a Térhatás látványa!
Csak Neked, meg még Pár embernek problémája van vele amiről nem tehet. Nekem nincs problémám azzal,hogy van aktív és van passzív 3D! Elismerem mind kettőt ,de nem húzom le az aktívat Úgy mint ti teszitek a "barátaiddal"!
Ki mondta azt hogy nem bontottam ki a szemüveget, és nem láttam Passzív 3D-s tévét?
Többet láttam mint Te az is tuti.
Ezt is megírtam neked :ime" NEM tévesztelek össze,tudod te kire írtam!" Egy félistenre ,aki maga nyilatkozta a kedvenc topikodban! Hogy többet láttál mint én azt nem tudom bizonyítani,de ha így gondolod biztosan így van!
A felezett vackok se lesznek olyanok mint Bd50-en, hatása meg lesz, de a mínőség is fontos.
Kíváncsi lennék hogy ki veszi észre, a bd25 és 50 közti különbséget.
Rendelkezem Blu-ray íróval,írok 3D filmet,blu-ray lejátszóm is van és BD-R DL-t és BD-R-t is nézek!
Sőt még a laptopomon is képes vagyok a 3DBD-iso-t lejátszani,polarizált megjelenítéssel,Dolby Digital ,5.1-es hanggal!
Látok különbséget illetve tudom,hogy a kisebb adatterjedelmű film nagyobb hatással bír,ugyanazon filmből 3D-be !Illetve azt is tudom,hogy egy konténerfájl-ba konvertált filmtől teljes-mértékben ugyanazt nem várhatjuk!
És nem mindegy, hogyan nézed az Aktívat, de látom Te is szakértő vagy benne nagyon mint a Kedves kollégád, akit itt istenítesz.
Csak ne hogy csalódj.. Egy szóval nem írtam,hogy mindegy,hogy honnan nézem az aktívat,pontosan tudom,hogy nem mindegy sem az iránya,sem a távolsága,de ez ugyanúgy igaz a passzív-ra is! A Pumma kollégát nem istenítem,egyszer írtam le,hogy" Király Ember" (mert azt akartam,hogy Király-gyerek ) de az túl hülyén nézett volna ki,de ez sem lett olyan fényes mondat!
Nem meg bántani akartalak, nincs is bajom veled. De sokan félre vezetik az embereket, még a sok kamu tesztek is.
Nem bántottál meg,leírtad a véleményedet a passzív 3D-tv topikjában! Leírtam én is, tettem ezt utoljára,amit veled a 3D-vel kapcsolatban folytattam.Ezt befejeztem,túltárgyaltuk!
Jó filmezést kívánok! -
olasz69
senior tag
Egy mondatot engedj meg tőlem így éjfélkor:Mikor kijött a webos 2.0 és vele a hírek,hogy ilyen-olyan gyors ,a hw is erősebb mint az 1.3-as webOs qvára bosszantott
, hogy 4-5 hónapja vett a tv-m milyen x@r!
Rossz hír ,ez lehet Nektek is eljön ha lesz WebOs 3.0-a vagy valami új lgandrobit
Nagyon szépen leírtad![ Módosította: radi8tor ]
-
olasz69
senior tag
válasz
herdsman12 #66630 üzenetére
Ezt is be kell tenni az összefoglalóba!
-
olasz69
senior tag
válasz
szpali #66617 üzenetére
Erre válaszoltam
(#66622) Angelotti
Van itt Akinek a 49Lb730V -ben is hasonló ,pedig abban nem ugyanaz a panel lehet! -
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
válasz
Dave567 #66433 üzenetére
Láttál már "felezős" -t ?
A passzív 3D!
Aktívat mikor néztél?
Ha fejfájást okoz valami,attól nem fog elmúlni ,ami okozza!
Olyannak nem hiszek aki még ki se csomagolta a szemüveget és úgy kritizál!!Mr K. Te melyik oldalon állsz? Szerintem nem Ezen!
Amúgy,nem fáj már a fejed? -
olasz69
senior tag
válasz
koxkids #66424 üzenetére
Pont utánad én is leírtam,a beltéris-beszélgetésemben,megjegyzem eddig úgy mondták LF erősebb hardver az LB-től /volt aki megegyezőnek írta/ Az epg,csatornaváltást én kiváltottam,attól még tudom,hogy létező dolog,de szerintem is az epg-megszokható,a többit nem tudom.....talán ! persze vicces dolgok,vagy inkább szomorú
!
-
olasz69
senior tag
válasz
axlfsi #66418 üzenetére
Én beltérit használok! a felvételt máshol is le tudod játszani(usb)-ről?
(#66419) sajo13 az EPG ha betölt,/idő/ utána bármikor pik-pak böngészhetővé válik? Vagy nem?
Nincs időd kivárni azt a 5-10 mp--,? Rögtön hangot adsz,csatornát váltasz?/ Megértelek Titeket attól függetlenül! (akkor ezek szerint a 2014-es tv gyorsabbak? )
A magic-el kapcsold ki és talán, hamarabb reagál !Akkor el kell adni vagy visszaadni,és venni olyat ami megfelelő!
A tv Epg-t NEM használom,tudunk róla,többször tárgyalva lett itt a fórumon!
-
olasz69
senior tag
válasz
axlfsi #66412 üzenetére
Nem tőlem kérdezted! De !Azért Én összehasonlítanám az epg betöltését,a csatornaváltás idejét,meg még egykét box által kínált extrát ha van!A HDMI-Cec nálunk a simplink /LG/ Teljesen jól irányítható Eszközök,funkciók, Mielőtt döntenék! Tudom vannak bőven előnyei,de azért mérlegelnék!
(#66413) 1966laci
Flash Halála -
olasz69
senior tag
válasz
koxkids #66410 üzenetére
Itt panaszkodnak?
Miért,lassan jön az adás,vagy a kép késik a hanghoz képest?
Vagy ez nem Televízió?Nem a 632V-re panaszkodnak?
-
olasz69
senior tag
válasz
Medical #66263 üzenetére
Szia! Csak nagy vonalakban: amit írsz és összekeversz az, az univerzális fej,/LNB/helyi oscillátor frekije a KU sávban alsó sáv 9,75 Ghz a felső sáv 10,6 Ghz
ami Neked kell az a kimeneti frekvencia az pedig a transpondereken lévő csomagok/több digitális-csatorna/ frekvenciája amit a tuneren olvasható vagy osd-n a tv-n és a frekvenciatáblázaton Az alsó sávban 950-1950MHz
a felső sávban 1100-2150MHz között vannak! Amik lehetnek vertikális azaz függőleges és horizontális azaaz vízszintes polarizációban! Ezt is a beltéri illetve a tv tunere végzi,feszültség(13/18V) vagy frekvenciális kapcsolással (20Khz) régebben mágneses polárváltás volt egyenáram +5v és -5 v-al!
Ezenkívűl vannak FEC ,SR,Moduláció,értékek, amit "beltérin" külön is meg lehet adni!!Nálad most nem kell!!
A hibalehetőségét fent tartom!Szabadon vehető magyar TV csatornák
Astra 19.2 FTA azaz Szabadon-fogható csatornák!
Állítsd be a tv-n a műholdat a kezdő frekvenciát ,és keresés! ha megtalálta ,akkor annyi van adott műholdon!
-
olasz69
senior tag
válasz
nimfas #66226 üzenetére
Szia!
Vettem vöröskő kft-nél 76k-ért mobilt +5 év mondták : garancia és biztosítás ,Elhittem! El sem olvastam teljesen a szerződést!Én hülye!Így hirdettem,és eladtam,majd mikor a vevőmnek meghibásodott a töltő aljzat(micro usb) természetesen az alap garancia 1év után! Azt mondták megjavítják ingyen,de ugrott a biztosítás!? saját költségén javíttatta meg ,hogy legalább törésre legyen bebiztosítva!(#66227) 7om kb15 percig lehet szerkeszteni!
Jó tanácsként,nem vagyok modi,csak figyelmeztethetnek érte!elsőre! -
olasz69
senior tag
válasz
Black Dragon #66208 üzenetére
"átlag usernek igen, az jobb" miért a nem átlagnak kanyar szeme van,oldalról is átlát ?
Vagy arra gondolsz a Többség Ezt választja ? Ha van rá módja? -
olasz69
senior tag
lcd,plazma és projektoros tv hiba topik itt tedd fel a kérdésed!
Ha oldalról megvilágítod látszik a panelon a kép? -
olasz69
senior tag
válasz
gyilkos répa #66157 üzenetére
Szerintem is mind 2-nek vannak előnyei a másikkal szemben!
Van akinek az IPS a nyerő,van akinek a VA!
Nálam a betekintési szög nagyon fontos szempont,illetve a nappali fénynél való tv-zés!
Ezért is vagyok és leszek is még IPS-párti!
Láttam már ilyet is olyat is!
itt a fórumon többször ki lett tárgyalva a téma és blakey kolléga is leírja a véleményét a VA mellett! -
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
válasz
#94529552 #66127 üzenetére
Idézem a te általad linkelt francia oldalról:
1, TV Tuner: 1 beépített digitális tuner MPEG2 és MPEG4 (stream SD és a HD) és HEVC /H.265 (4K stream)Analóg TV tuner: 1 NICAM sztereó tuner
Tuner: Tuner (DVB-T és DVB-T2 / Földfelszíni digitális tuner) Szánjon időt, hogy látogassa meg:
További részletek a áttérés DTT míg MPEG4 április 2016
hogyan kell fogadni Canal + által TNT?
el tájékoztatónkat a digitális átállás
Műholdvevő: SAT (DVB-S és DVB-S2 / digitális tuner a műholdas vétel) Szánjon időt, hogy látogassa meg: • több magyarázatot TNT műholdas • hogyan kell fogadni Canal + / CanalSat vagy műhold?
(google fordítás!)2, Egy szóval sem írtam,hogy az OS.-nek köze lenne az uhd tuner-hez akár?
Az eredeti kérdés (#66009) sixpak
"Hi.
Melyik a legolcsóbb 55 inches LG tv, amelyik hdd-ről lejátszik 60fps uhd forrást?
Thx." -
olasz69
senior tag
válasz
sixpak #66124 üzenetére
Igen,nem lehet linkelni csak esetleg letöltöd a pdf-et azt meg fel töltöd valahovávagy az elkészült pdf linkjét pl: 55LF650v-55LF652v másold ide.
-
olasz69
senior tag
válasz
LanyUs #66071 üzenetére
Nekem passzív 3D tévém van,szeretem a 3D-t !
Remélem lesznek a jövőben is 3D filmek!
Jó választás, Szvsz az 55LF652V is!Ha 1x sok pénzem lesz tv-re UF850V-t veszek!
nimfas szia! Lehet ebben is van LF630v Ph.-s teszt apóka is ezt linkelte.
-
olasz69
senior tag
válasz
sixpak #66009 üzenetére
Innen tudja az usb-n a 60Fps-t!
A tuner is tudja a 4k-t!(#66065) apóka a tescos43LF632V -k is VA panelesek Innen a A panel típusra a 4. betű utal a pont után! azaz ZB.BEEWLJG
Ha meg tudja valaki nézni előre!
De vannak Akik esküsznek a VA panelre és teljesen meg vannak elégedve! Ami hiányzik az IPS-ből az megvan a VA-ban és fordítva is igaz! -
olasz69
senior tag
válasz
Medical #66061 üzenetére
Itt is megírta herdsman12 ,hogy miért tudsz rögzíteni pendrive-raTe is és a Többiek is! Lg tv-k is rögzítenek Pendrive-ra!!
-
olasz69
senior tag
válasz
LanyUs #66053 üzenetére
lb650v és a lf652v-megnyitod és az összehasonlítás négyzetet kipipálod! Majd az összehasonlítás(2) -re rákattintasz és a hasonló tulajdonságok és különbségeket bejelölöd,esetleg pdf-et készíttetsz vele!
Egyes források szerint az LF erősebb hardver úgy a soc,mint a ram! Webos 2.0 is az ő malmára hajtja a vizet,habár a webos 1.4 is erősen feljött rá! -
olasz69
senior tag
válasz
Softverpro #66030 üzenetére
MM-ben 189K
Brutális választék ,"Durván Jó Árak!
-
olasz69
senior tag
válasz
Medical #66020 üzenetére
itt ,Ultra HD TV Channels (4k) vagy olvass vissza párat ! "astra 19,2 kelet 11111.75 MHz horizontális ,fec 2/3...) "
Pl: UB850V no 4k tuner-------UF850V 4K tuner !
-
olasz69
senior tag
válasz
Black Dragon #66018 üzenetére
-
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
Ez azért teljesebb lista!
részlet a hsz-ből fentebb: kattJ - Chi Mei Innolux (S-MVA)
D - AU Optronics Corp.. (A-MVA)
T - AU Optronics Corp.. (A-MVA)
M - SHARP CORPORATION (MVA), vagy Heesung ELECTRONICS LTD
S - a Sharp Corporation (MVA)
G - Chi Mei Innolux. (TN) -
olasz69
senior tag
válasz
Nightman1 #65832 üzenetére
Red Bull F1 360° Experience Magic Remote
-
olasz69
senior tag
válasz
#94529552 #65830 üzenetére
Nekem ez tetszik: 4K3D+ Most már még jobban örülök,hogy anno hallgattam rád és nem az UB820V-t vettem!
-
olasz69
senior tag
Ez kellene HDMI
2.0 Anno analogban a kedvenc márkám ,PACE -
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
Nekem nincs olyan is a tv......
1..............
2.............. Béninek szólt!(#65718) Rico45
(#65717) Nightman1 -
olasz69
senior tag
de ezt nem látod ,csak az BullZeye eredményét vagy ezt eredményt
itt is egy ambilight Tutorial (angol)1. hdmi, jobb szinte mindennél
2. usb kevesebb dolog hajtja -
olasz69
senior tag
válasz
Beni2360 #65711 üzenetére
usb?
(#65713) Black Dragon@ :
"így "elcsúfítani" az lg-met ilyennel".
Szerintem nem olyan gáz! még a samu se -
olasz69
senior tag
Tisztelt Fórumozók( LG LCD és LED TV-k)-ről akár, Valakinek van ambilight clone,vagy valami hasonló az lg tv-én?
-
olasz69
senior tag
Kezdő freki 11,727 GHz - V - SR:28000 MS/s - FEC: 7/8 - NID:1536 - TSID:701 :
A vége :12,456 GHz - V - SR:28000 MS/s - FEC: 7/8 - NID:4369 - TSID:3 vagy a rádiókkal a vége 12,563 GHz - H - SR:27500 - FEC: 3/4 - NID:1 - TSID:5
Ha van mód az előfizetői csomag kiválasztására az LM660S-nél? -
olasz69
senior tag
válasz
Lacielvtárs #65660 üzenetére
Természetesen az lett ugyan Ő készítette Ndruu Mester mint neked!
-
olasz69
senior tag
válasz
Beni2360 #65657 üzenetére
igen! A másikra is igen!
(#65658) Lacielvtars
Köszönöm! Sajnos nem az lett amit akartam eredetileg ,de így a karikatúra,1 hónap alatt lett meg!
Tom Cruise -
olasz69
senior tag
válasz
Dave567 #65653 üzenetére
Plusz egy, azaz +1
(#65654) kissa1026@
Az LG AN-MR500
1,UNIVERZÁLIS VEZÉRLÉS
2,RÁMUTATÁS
3,GÖRGETÉS ÉS KLIKKELÉS
4,HANGALAPÚ KERESÉSLehetséges az MR600 hasonló tudással bír!
Tulajdonságok:
Az LG Smart TV-ket egyszerű kezelni a rendkívül intuitív és felhasználóbarát Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval. Univerzális vezérlés, rámutatás, görgetés, hangkeresés és - a legfejlettebb és legkényelmesebb TV távirányító.
Rámutatás: A mozgásérzékelős vezérlésnek köszönhetően egyszerű rámutatással és kattintással lehet az egyes menüpontok között választani
Görgető: Görgethet felfelé és lefelé az adott oldalon, mint egy egérrel
Hang alapú keresés: Szóljon TV készülékéhez a Magic Remote távirányítón keresztül már magyarul is! A beépített hangfelismerő segítségével szavak kiejtésével is böngészhet a különböző tartalmak között. (LG webOS Smart TV-knél elérhető funkció.)Kompatibilis készülékek:
UHD 4K Model: UF7700, UF8500, UF9400, UF9500
OLED Model: EF9500, EG9600, EF9800LCD Model: LF6300
forrás:aqua pont hu
-
olasz69
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #65648 üzenetére
Jelen állás szerint a 4 Rétegű BD-R XL 128GB-s
-
olasz69
senior tag
válasz
Lacielvtárs #65634 üzenetére
Még jó,hogy lehet kapni!
-
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
válasz
herdsman12 #65615 üzenetére
Melyik rendszeren illetve típuson?
-
olasz69
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #65611 üzenetére
99.990 Ft helyett:
84.992 Ft .15% BF akcióban! a kb 20.000-es cucc! -
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
Ez melyik topik?
Látom már....
-
olasz69
senior tag
Az Ön IP címéről (xx.xxx.x14.34) sajnos nem áll módunkban hozzászólást elfogadni.több százk-t hagytam már náluk,ezután nem fogok! mocsokbanda /ed./
-
olasz69
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #65569 üzenetére
Azért vannak bőven jó áron tv-k normális lg garral! 220v ,digitalko,Atomtv,tvrakták......
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest