- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janchi8304 #67612 üzenetére
Akkor maradj a 630V-nél, Itt is van, itt meg a szintén fekete 631V.
Zorro555 Nem is tudtam tényleg lehet MR-rel váltani nyelvet, és a hangkimenetet is.
Daniel AlvesTalán Soundbar, Soundplate, Hangprojektor topikban hamarabb lesz megoldás.
petey Mekkorát keresel? Edigitalban van UF778V 49" és 55"-ban is.
-
törölt tag
válasz
rocket #67592 üzenetére
Ez nem olyan nagyságrendű akció, ezért nem hinném hogy lesz balhé.
headhunter Angliában van házhoz szállítás, itt nincs. Hivatalos gyári garit adnak és otthoni szervizelés van, tehát sehová nem kell vinni.
rolcsy94 Nézd meg, hogy az 5-ös kategória mennyire elfogadható neked, de szinte biztos jobban járnál egy 49LF6-os tévével, bár nem sok helyen találsz most.Samsungból is a 6-os széria a jobb, de azt csak hivatalos viszonteladótól érdemes a garancia miatt.
-
törölt tag
válasz
szarvitomi #67586 üzenetére
-
törölt tag
válasz
rolcsy94 #67569 üzenetére
Milyen, vagy melyik tévét vennéd? A 2. bolt egy Outlet, de mondjuk ettől függetlenül lehet éppen új tévéjük is, nem tudni.
Awagon Ugyanott még jobb áron van az LG 42LF580V , ami még műholdvételt is tud pluszba. De van nekik hasonló áron az említett 6-os szériás akcióban: LG 40LF630V is, és ehhez is jár az ajándék pendrive. Az 5-ös szériának egyszerűbb régebbi menüje van, képre sztem nem sok különbség van.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
leslieh1 #67470 üzenetére
Az LG 50LF652V, vagy az LG 49LF632V-t is kétféle panellel szerelik általában, a típusszám utáni negyedik betű a panel kód : Például 49lf632V BEEYLJG Most ott Y van, tehát ez IPS panel. Most itt van a (#67478)-as hsz-ben a táblázat. Rajta van a kód a dobozon, és a tévék hátulján is.
Fang LG 32LF5610 [link], sajnos minden tévé tükröződik, meg kell oldani a szobában az árnyékolást.
-
törölt tag
válasz
Zorro555 #67464 üzenetére
Ugyanezt mondom én is, de milyen nyelveket hallgatnál, mert én csak egy-két cseh, vagy román hangsávot találtam összesen?
HDMI-vel is összekötötted a tévével a gépedet, nekem most nem nagyon világos, hogy mit szeretnél?
petya2012 Kereső Talán a részletes színeket nem kellene állítani, de mondjuk majd visszaállítod ha nem tetszik. -
törölt tag
válasz
Flowtation #67460 üzenetére
Telekom sajnos nem jó, ott még csak a beltéris műholdvételt erőltetik. Eco nem jó. Alapnak itt van ez a tévé beállítás.
petya2012 Nincs benne sötétítés. Volt berakva ide asszem LF652V beállítások is, biztos megtalálod.Zorro555 Nincs rá nyomógomb. Másodlagos akkor szól, ha nincs magyar hang. Szerver program van a gépeden, vagy ha a wifi dobál le, használj lan kábelt.
-
törölt tag
válasz
Flowtation #67440 üzenetére
1, Ki lehet kapcsolni a TruMotiont, vagy olyan fokozatra állítani, ami neked megfelel. Haladó1 kép módot használsz? A Kép beállítása>További kép beállításoknál, Sima, Élénk, és Törlés Plusz(Clear Plus)-t lehet választani, vagy ha van nálad Felhasználó lehetőség is: De-Judder 1 és De-Blur 7 vagy 8 jó szokott lenni. Vannak ilyen lehetőségek a tévéden?
3, A Sima dugóssal a mindig tévét lehet fogni. A másik a műholdas vételhez van, és igen kiváltható a STB, amit a szolgáltatónál kell leadni, és Mediacard-ot, vagy SmartCam-et kérni helyette, ez tartalmazza a kártyaolvasó modult is (Upc-direct, vagy Digi esetén) Nem kell venni külön modult.olajbogyo Az EM7075 beállításait átnézted, mint kimenet, felbontás..?
Bence01 A könnyebb kezelhetőség, és egyszerűbb menü miatt az LF5800-ra szavaznék.
-
törölt tag
válasz
luckyman #67407 üzenetére
Gondoltam végre áttérsz HDMI kapcsolatra
. A serviio topikot kérdezted már, hogy miért nem tudod használni. A Plex appot is próbáltad már?
Tybike81 Nem tudom mikor volt, de talán sony topikban. De könnyű eldönteni: látszik máskor is amit mondtál, vagy csak annál a műsornál?
herrká Tölts le egy frissítést pen-re, és az összefoglaló szerint telepítsd, lehet a hálózatoddal van valami, vagy ki tudja. -
törölt tag
válasz
aram01 #67396 üzenetére
Talán próbáld ki Lacielvtars verzióját is, sokaknak segített már.
luckyman Tedd át a bemeneteknél PC módba(PC ikon választás), + Játék kép módba, ott minden ilyesmit ki kell kapcsolnia.
(#67358) Tybike81 Hasonló esetről már olvastam az Éjjel nappal Bp műsorral kapcsolatban.
-
törölt tag
válasz
aram01 #67382 üzenetére
Amikor váltasz a tévén külső hangszóróra, a digitális hangkimenetet átraktad automatikusra?
blakey Az LG tévéken átmegy az 5.1-es, ez nem lottó, igaza van olasz kollégának.
Nem mindegyiken. Típus? Mondjuk ez semmire nem bizonyíték.krezna Ajánlott a 652V. Hasonló a sebessége a sony-hoz, 3D-ben sztem meg sokkal jobb az LG. De vannak videók, tesztek, vagy nézd meg egy üzletben.
-
törölt tag
válasz
Csaba821023 #67345 üzenetére
Egyértelműen LG 43LF590V-t érdemes, de hol adják 112.000Ft-ért?
TBMC: Párosítani kellene a Magic-et a te tévéddel is, valószínű hogy nem kell adapter, mert tudja a Connexion Bluetooth (Sound Sync Wireless)-t.
luckyman Kapcsold ki a kép menüben a helyi sötétítést, kép beállítása>további kép beállításoknál, vagy vedd alacsonyra. Vagy a Haladó1 kép módot állítsd be minden forrásra, ahogy neked jó.
-
törölt tag
whoever70 Elírás lehet? Hát ezt most nem tudom, már az adaptert se mondanám biztosra. Ezt írta a honlap:
Wireless Sound Sync Előkészítés (AN-WF500 szükséges)Lehet, hogy ez téves?
Sehol egy pontos leírás, majd zaklasd az ügyfélszolgákat, bár azok sincsenek mindig képben.
Nightman1 Igazad van, de nem lehet hogy elírás volt a 632V a 652V helyett? Mert tv+szemüveg kombót láttam írva.blakey Külső forrásból a tv 5.1-et is küld tovább, optikán.
-
törölt tag
válasz
eMPet72 #67319 üzenetére
Valóban nem túl nagy az eltérés, de nézd meg itt, harmadiknak ott van a hasonló árban lévő 42LF652V is. Az 5800 és az 580V egyezik, csak utóbbi +műholdvételre is képes(DVB-S2). Ha esetleg majd Magic távost is szeretnél, az 5-ös szériás tévéknek ahhoz egy adapter is kellene, tehát ez egy hátrány.
mystys
1, Felteszel a gépedre egy szerver progit(Plex, Serviio, vagy bármit) abba betallózod a filmeket, mappákat, a tévén megnyitod a Smart menüben a Smart Share alkalmazást. Jobban jársz, ha Lan vezetékkel használod, és nem wifin(ezzel szokott a legtöbb gond lenni), de a tuti legjobb a HDMI vezetékes lejátszás a gépedről direkt. Így beállítva.
3, Egyiket se. Amit csak lehet a gépedről csinálj, legfeljebb egy kis Youtube, de a gépedről még az is jobb minőségű.
4, Half-OU 3D-formátum való a tévédnek, de egyesek szerint a Half-SBS se rossz rajta. Mkv-ket 720p és 1080p felbontásban, de majd kitapasztalod.TBMC Úgy tudom, még egy ilyen adapter is kell majd a Magic-hez.
-
törölt tag
válasz
Nightman1 #67299 üzenetére
Ne húzd fel magad rajta, nem éri meg, és IPS forever.
De amúgy mindegy, csak annak tetsszen aki használja, oszt kész. A kolléga meg nyugodtan elmehetne akár hittérítőnek is, annyira keményen tolja az igét még abszolút kisebbségben is.
headhunter Szerintem 652V. 40"-os UHD-t meg inkább csak monitornak, aki melózik rajta.
-
törölt tag
válasz
pepusos #67245 üzenetére
Addig tudod használni, a tévé műsoroknál nincs ilyen gond?
blakey Ahogy mondod: dobozból kivéve jobbak a színek, és ez a fontos, hisz 100 emberből 100-an nem kalibráltatnak, sőt, a nem fórumozók úgy használják általában, ahogy hazaviszik a tévéjüket.
5oultrain Vesa tartód van: VESA 75x75 VESA 100x100 VESA 200x100 VESA 200x200 VESA 400x400 VESA 600x200 VESA 600x400, vagyis szabvány méretűek a felfogatási pontok.
-
törölt tag
válasz
torreador22 #67232 üzenetére
43LF630V egy része VA panaeles, de itt inkább az IPS-t szeretjük. Kivétel: blakey
-
törölt tag
válasz
pepusos #67221 üzenetére
Melyik kép áll közelebb a valósághoz, mert ez itt mindegyik mást mutat. Amúgy, ha tévét nézel, akkor milyen a kép? Beállítottad már expert1/haladó1 képmódban a háttérvilágítást, kontrasztot, fényerőt és mindent, mert azt nem ártana. Mint itt a tesztben[link] látható kb.
-
törölt tag
válasz
Dragbajnok #67196 üzenetére
Ott van az összefoglalóban a videója, nem elég? Én se fotózom a tévét, mert nem értek a záridőkhöz meg ilyesmihez, na meg nincs is fényképezőm. Nemrég w333 is leírta, hogy javított a beállítás rajta.
-
törölt tag
Akkor nálam miért nem működik? Igaz nem is fontos, csak a próba erejéig használom a tévé böngészőjét.
Amíg fényes kijelzős laptopom volt, csak szenvedtem vele, hol jobbra-hol balra forgattam, hogy lehessen látni. Kész megváltás volt amikor elromlott a kijelző, és a szerelőnek csak matt volt készenlétben. -
törölt tag
válasz
Dragbajnok #67150 üzenetére
Azt nem mondtam sehol. A LEd-es technika nem volt tökéletes, és nem is lesz az, de azért el lehet lenni vele. (ha megoldható, akkor kérlek ne káromkodj minden hsz-edben a fórumon)
-
törölt tag
válasz
Dragbajnok #67146 üzenetére
Én se tudom az 5 éves tévét, mert ccfl-es.
Ne egy régi Sonyt nézegess, ami talán nem is led háttérvilágítású, hanem menj át a topikjába, és olvasgass. Vannak többen is akiknek a 3. lett az elfogadható. Mert ott a jobb, vagyis magasabb kategória mind edge ledes. W755 számozás alatt nem érdemes Sonyt venni, ha csak nem sima tévézésre kell idősebbeknek. Ha 3 napon belül vagy hívd a telekomot, hogy mi a teendő?
Mr K Nem megy a böngészőben a bill. Egér vagy MR a megoldás. Net-es források valszeg nem szoktak tévén böngészni, mert különben írnák.
A villanyfényt úgy helyezd el, hogy ne tükröződjön. Vagy árnyékolással, vagy spot izzóval, vagy bármivel. Minden mostani tévé ilyen sztem, valami oka biztos van. Csak a monitorokat csinálják tükröződésmentesre, mert az végül is munkaeszköz. -
törölt tag
válasz
laja80 #67129 üzenetére
Sztem jó választás, többen is használnak ilyet, lapozz vissza a tapasztalatokért, vagy várj amíg beírnak.
hitman Az előbb már írtam ezt: A billentyűzet nem mindig használható, pl. Youtube-nál, és böngészőnél., tehát nem működik böngészésnél. Egérrel vagy MR-rel lehet a betűket összevadászni a tévén, utóbbival a mikrofon segítségével is. De én a tévén csak akkor böngésznék rendszeresen, ha beleépítenének egy PC-t, addig is a tévék inkább kijelzőnek valók. Most inkább PC és Laptop vagy egy Tablet, ezeket érdemes használni.
ther A böngészővel elég gyenge tévé adás lenne, helyette javaslom az ingyenes Mindig tévét. Akár egy 2 m-es, egyik oldalán csatlakozóval ellátott koax kábelt javasolnék. A másik végén 15-20 cm-re lecsupaszítva legyen a belső réz vezeték(Ha nincs antenna), és mehet a hangolás, ha jó irányba áll.
-
törölt tag
válasz
hitman, #67085 üzenetére
Bármilyen USB vevős vezeték nélküli kombó működik vele. Válogass innen. Vagy sokan használják tévéhez a Logitech K400-ast. Akár még egy Lidl/Aldis kombó is jó. Egy MR nem jobb lenne, hangalapú kereséssel? A billentyűzet nem mindig használható, pl. Youtube-nál, és böngészőnél. Utóbbi dolgot amúgy sem ajánlott tévén művelni.
-
-
törölt tag
válasz
tayaka #66889 üzenetére
Itt most az LG 55LF652V a legjobb FHD tv. Kicsivel 350k felett van most a LG 55UF850V UHD tv. Ennek több változata van, az UF8 utáni jelölés másképpen van németben.
bozsozso Van az alap a LG 42LF5610[link], és a kicsit húzósabb árú Smart/3D-s LG 42LF652V. Ezeknek a legjobb az input lagjuk(30-35). Vagy ami épp belefér a LG 40LF630V aminek 50 körüli lagja van. Konzolnál ez sztem még belefér. Azért próbáld ki, ha tudod, bármilyen tévét is vennél.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
baroxi #66838 üzenetére
A normál, vagyis SD adás megjelenítése elvileg nem olyan jó, mint egy FHD tévén, de ezt jobb lenne saját szemmel látnod, és a tévét is be kellene állítani hozzá, nézd meg ezt az UF850-es beszámolót.
43" FHD-ben itt van a 43LF630-as PH-s teszt , 630V ár. Ehhez képest kicsit drága az UF778V.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Latyi007 #66802 üzenetére
Talán jobb is, hogy nincs benne wifi. Vagy akarsz böngészni a tévén?
A legkisebb LG tv: LG 22LF450B, vagy van monitor-tv a 22"-os: LG 22MT47D-PZ Monitor, erre 3 év garanciát adnak. Talán a monitor guruk tudnak kisebbet is, abban topikban kérdezd.
-
törölt tag
válasz
ptcruiser #66786 üzenetére
Nemrég tőlem is kérdezték a YT-ot: Az lenne a kérdésem , hogy a böngészőn keresztül ha megnyitom a youtube-ot ott mért nem tudok 1080p módot kiválasztani? Csak 360p vagy 720p-t enged. Ha az alkalmazáson belül nyitom meg akkor is csak HD-ben játsza le a videókat. A youtube azt írta , hogy ez a böngésző nem enged magasabb felbontást megjeleníteni.
A Samsung ügyfélszolgálat mondta hogy ezen a tv-n ilyen a webböngésző beállitása.
Ezek szerint nincs mit tenni.
olasz69 Nekem Yt app-nál nincs infó, te hol látod hogy milyen a felbontás? Amúgy a 720p-t elfogadom, bár tudna minden tv csatorna legalább ennyit. -
törölt tag
válasz
direwolf #66768 üzenetére
Nagyon komolyan mondom, amit mondasz, azt valószínűleg magadról mondod. 100%. Összeesküvés elmélet egy ilyen fórumon? Kémek, besúgók, itt minden van neked, és ellened szövetkeztek? Lehet, hogy a te fejedben ezek léteznek, de ez csak a te bajod egyedül, és nem ennek a topiknak a gondja.
ptcruiser A fenti összefoglalót ha megnézed, láthatod, hogy 2 évig a gyári szervizhez fordulhatsz, ami otthoni javítást alkalmaz, ha netán szükség lenne rá, és nincs az üzlet garanciájára szükség. Sztem ez így jól hangzik. Tehát nem sok különbség van, hogy melyik webshopból rendelsz. Ha full-full gyári hátteret szeretnél, akkor csak MM, Edigital, Euronics, Tescó,.... üzletekből vásárolsz, más árakon.
-
törölt tag
válasz
Latyi007 #66743 üzenetére
Nincs alap tévé 3 USB-vel. Csak a smart tévékben van ennyi. Az LF5800-as és LF630.as típusok azok, amiben idén 3 USB van. 2016-os modellek még nincsenek. Találtam egy régi-régi smart tévét, amiben megvan a 3db USB: LG-47LN570S[link], de hogy tényleg van-e raktáron, meg milyen üzlet, semmi több infó nincs. Használtakat nem tudok.
direwolf Nahát! Ezt a szerénységet. De minek, hisz ez egy fórum, itt senki nem látja, ha elpirulsz?!
Viszont figyelmetlen voltál, mert nem látom a választ: olasz69 Apple - Smells like teen spirit :-\ bejegyzésére. music.:-) -
törölt tag
Ezeket az UF6-os típusokat itt sajnos nem ismerjük, még senki nem írt róluk beszámolót. Az UF680V-hez hasonló, de egy kicsit jobb paraméterekkel rendelkezik még a 49UF695V. Ennél még jobbak az UF7-esek, annál meg az UF8-as tévék, de ezek drágábbak is.
Javaslom, hogy mindenképp nézzétek meg a tévéket, de ne csak az üzletben futó 4k-s demó anyaggal, hanem át kell kapcsolni tv adásra is, ahol SD adás megy, mert elvileg SD és annál gyengébb felbontású anyaghoz nem túl ideális egy UHD tévé. De ezekkel nem lebeszélni akartalak. Továbbá ki kell próbálni a menüt, és a funkciókat is. A régi tévékhez képest lassabb reagálásúak a mostaniak, "hála" a modern smart rendszereknek.
A nem UHD-k közül az LF6-os tévéket mondanám, van Smart és Smart/3D változat is(50LF632V/50LF652V.
A teszkóban 10 havi, az Edigitál-ban és a Euronix-ben 20 havi 0%-os hitelt láttam.bozsozso Legjobb idei FHD a 652V, ezt én inkább a 650V-hez hasonlítanám.
olasz69 A ther-nek írtakhoz még annyit, hogy nálam 1 db 2 méteres koax vezetékkel jönnek a csatik.(csak nem mindegy, hogy merre áll a vége) Antennával illene bejönni, földi, digitális adásra keresve. -
törölt tag
válasz
ricsip #66662 üzenetére
Nem jó az autós példa? Azért érdekelne, hogy te mikor fogsz azon a kocsin 4,9s gyorsulást elérni, megmondom, kb. soha. Ok, van jobb: megadják a fogyasztási adatokat, nemtom milyen kocsid van, de ha pl. 8 liter városban, azt megint csak soha nem fogod teljesíteni, mert az laboratóriumi, vagy szimulált körülmények között készült, tehát fals érték. Azt soha nem fogod hozni, még ha a fejedre is állsz. Tehát hol és melyik topikban harcolsz az autó gyártó ellen te és a kolléga, aki nem válaszol az autós kérdésre? Melyik márka az?
Javaslom hidd el yvsmad-nak amit írt, 3 tévéje van, ő már csak tudja, hogy milyenek. A másik tévés topikban nagyon szerény voltál, csak itt vagy olyan mint a tenger.
direwolf Gratulálok! Most rendesen beletapostál a lelkébe a nyílvánosan LG és a passzív 3D utálónak. Pedig egyedül csak benned bízott.Pedig ha friss tapasztalata is lenne a 3D-s filmekről... Persze van egy tippem, hogy honnan veszi ezeket a régmúlt elméleteket. Ezek már elavultak nagyon.
(#66679) MrBazsi Az a vicc, hogy lehet 2015-ben, pl. a 2014-es LB 6-osokban is. Csak meg kell fizetni. Tudod, van a mondás: kis pénz kis foci. -
törölt tag
Bocsánatot kérek, nem volt szándékomban megsérteni senkit, és kösz. Nem is pont neked szólt minden, de sértő biztos nem volt. Nem kértél megoldást, most már mindegy, kaptál és még ingyen is volt, és azért még használható is.
Szerintem. Sokan el se tudják képzelni mennyi munka, ha valamennyire hasznos tanácsot akarunk firkantani. Az a legkönnyebb, ha beesik ide valaki elkezd problémázni rajtad olyanon, amihez semmi közöd, majd pár nap múlva meg eltűnik. Látható, a topikgazdát gyorsan elüldözték innen, elég volt egy jogtalan számonkérés. De asszem a topiknyitó is az ilyen hülye viták miatt nem jár vissza régóta.
Na, mindegy.
Van egy mondás: nagy foci nagy pénz-videó-akinek megéri az vegyen jobbat. Könnyű lenne, hogy legyen olcsó az új tévé, legyen jó nagy, tudjon mindent, mint egy igazi multimédia-center, de még gyorsan is, na ilyen nincs, és nem is lesz. Ezeket csak úgy írtam, és nehogy megint a szívedre vegyél valamit.
olasz69 Te egy igazi viccmester vagy.herdsman12 Igazságod vagyon.
Minden tekintetben. Nem rossz ötlet a Petíció. Legyen szkájp meg fácse!
-
törölt tag
válasz
sajo13 #66591 üzenetére
Nem szaporítod a szót, hát akkor ez mi?
Mi az hogy nem lehet kipróbálni egy tévét? Te nem a földön élsz? Akkor egyszerűen nem hozod el. Vagy fegyvert fogva köteleztek, hogy vedd meg?
Ha pedig csak tudatlanságból próba nélkül elhoztad, akkor simán visszaviszed, hogy neked nem felel meg, vissza a lóvét. De akár most is hívhatod a szervizt, hogy ez meg ez miatt nem tudod elfogadni a tévét, szerintem meggyőzhetőek, volt is rá példa, és kapsz egy csereutalványt, az üzletben becserélheted egy másik márkára.
Az autós kérdésre várom a választ, hogy hol megy a napi reklamáció a gyorsulásról? Az autós topik linkje is jöhet.direwolf Nem lehet, hogy te másik filmet nézel? Senki nem tagad semmit, csak leírták 100x ugyanazt, tovább nem tudom mi célból ismételgetni valamit mint egy papagáj?
Amúgy meg már várható volt a megjelenésed.yvsmad Ezeket már én is vázoltam nekik, de hiába. Pusztába kiáltott szavak maradtak.
-
törölt tag
válasz
sajo13 #66589 üzenetére
Nem
igazamit mondasz, mert mindenkinek van lehetősége kipróbálni, akár még otthon is ha nem személyesen veszi. Online rendelés esetén, 14 napig visszaküldheted(nem tudtad, jah), és veszel másik márkát. Nekem nem kell semmilyen magyarázat, csak egyszerű válasz. Igen, vagy nem. Ha ennyi nem megy, akkor inkább hagyjuk ennyiben! -
törölt tag
válasz
sajo13 #66586 üzenetére
Értem, már megosztottad, meg a barátaid is, 1x, 10x 100x, elég volt, még meddig osztogatod, már unalmas itt mindenkinek, aki segítségért jön, mert nem tud valamit beállítani annak is. Annyira lovagoltok a 3 mp-en, hogy naponta órákig ezzel szórakoztok a fórumon. Ez nagyon ellentmondásos, és érthetetlen. Mondom ott a többi márka, az mindegyik tökéletes.
Vannak itt néhányan akik visszajárnak ide segíteni a szabadidejükben, és itt ők kapják a piszkálást? Te is csinálhatod, akkor a régebbiek nem írnak ide. Hajrá!Erre nem válaszoltál: sajo13 Gondolom az autód(ha van) 5 sec alatt van százon, mert ha nem, akkor ott hőbörögsz a márka topikjában, hogy micsoda egy tetű kocsit adtak el neked. Ehhhh.
Úgy tudom itt az a szabály, hogy OFF-ba teszed amikor offolsz, hallottál már ilyenről? -
törölt tag
válasz
z123456789 #66561 üzenetére
Üdv!
Első alkalommal ki kellett törölni a felesleges TP-ket , 11747-ig mindet, ez lesz az első, innen viszont válogatni kell, a Digi tp lista szerint és a Polarizációt is figyelembe véve.
1, Jól csináltad a szelektálást, de talán még nem vagy kész minden TP-vel. A HD adásoknál át kell tenni a TP szerkesztésekor DVB/S-ről DVB/S2-re így.
3, A legjobb sztem a Chansort-ben kezdéskor az üres listát választani, majd a jobb oldalon rákattintva egyesével átdobálni a szükséges csatornákat. Utána lehet sorba rendezni, nem tudom, de nálam a lock/Hide nem működött, meg a mentéskor se törölte a csatornákat, hanem a lista végére rakta, de így is jó.
A tévén még lehet Kedvenc listákat is csinálni. Vagy a My Programmes-be is lehet rakni mindig amit éppen nézel.rakni, ami a Smart menüben van.csab2 Megoldás: bekapcsolás után megnyitod az EPG-t és a Live menüt, vagy amit akarsz, és utána nem lesz gondod vele, és nem lovagolsz majd itt a másodperceken, mert itt nem tudunk megoldani ilyeneket. Hiába ismételgeted.
Van más márka, lehet választani: az egyik lefagy rendszeresen, a másiknál elvesztik a frissítéssel a funkciókat, és amit beállítasz a menüben, akkor sem úgy működik vagy van az elromlós típus, ami hetekig a szervizben tartózkodik. Ezekből az egyik lehet, hogy gyorsabb, de valamit valamiért.
Amit herdsman12 leírt az előbb, érdemes figyelembe venni:
Gondolom, már szemet szúrt, hogy a többség nem köpködni jár ide.
Infót, tapasztalatot cserélünk aránylag normális hangnemben.
Nekem is jobban tettszene, ha már gondolattal is vezérelhetném az EPG-t, csatornaváltást, de ez van.
Vagytok itt most legalább ketten, akik felelőtlenül, - a boltban kipróbálható - pár gombnyomást mellőzve bevásároltatok és nem azt kaptátok amire számítottatok. -
törölt tag
válasz
MrBazsi #66477 üzenetére
Akkor miért is vitázol, és kelted a feszkót? Inkább foglalkozz a sajátoddal, ne a másét becsméreld
. Én az én tévémet szeretem, és elégedetten használom. Nem Ferrari, de nem is azt vettem, és nem annyiért. Tudni kell mindenkinek a határokat.
Ha OFF-olsz, azt meg illik off-ba tenni, ez a szabály. -
törölt tag
válasz
MrBazsi #66461 üzenetére
Az LB egy szuper tévé, ne sértegesd. Tré a tiéd.
sajo13 Gondolom az autód(ha van) 5 sec alatt van százon, mert ha nem, akkor ott hőbörögsz a márka topikjában, hogy micsoda egy tetű kocsit adtak el neked.
limpfred A webos 1.4 van rajta, igaz még csak béta verzió. De a tévét a képe miatt szeretjük, és vettük. -
törölt tag
válasz
luckyman #66436 üzenetére
A hozzászólásod teljes tartalmát tudnám kopipésztelni, de most csak ennyit: Ex-samsungosok, türelmetlenek és kapkodó idegbetegek kerüljék az LG-t és a webos-t.
Érdekes, hogy fórumozni van idő, de 3 mp-ük már nincs. Ez
.
(#66439) mobilizmo Azt nem tudom, de van mikrofon az MR-en, és nagyon jól működik. Ha mobilon elindítod, utána ki lehet tenni a YT videót a tévére, és ilyenkor a tévé folytatja a lejátszást. A mobillal ki is lehet lépni a youtube-ról.
(B)hkari(/B) Többen is írták, hogy onnan vásároltak tévét, de úgy látom, hogy ott sincs raktáron. [link] ,[link]
-
törölt tag
Így jó a tévéd, ahogy van. Te csak ne panaszkodj, 110k-ért az idei legjobb 32-est vetted. UPC csak 24 órára előre ad tájékoztatást, ha jól tudom. Szolgáltató hiba is lehet. Fent jobb sarokban lehet esetleg a holnapi műsorokra váltani. Nálam amúgy 5 mp alatt jön be, de elég nekem a live menü is pont. Meg itt van a gépen a Port,hu és társai is, meg amit csak akarok. Közelről nem jó a 3D? Akkor próbáld meg a tévét teljesen oldalról nézni inkább.
-
törölt tag
válasz
axlfsi #66395 üzenetére
YT alkalmazásnál a legjobb a Magic Remote-ra rámondani amit keresel.(ha van olyanod)
yvsmad Az jobb is lenne, de nem arra felé tartunk, mert ehelyett "multifunkciós" eszköz lett.
Azért ezeket már leírták mások is százszor, meg mi is, de csak jönnek vele. PC, laptop meg egy HDMI vezeték mindent visz.
-
törölt tag
válasz
koxkids #66410 üzenetére
Kik panaszkodnak a 652V-re? Meg kell nézni egy üzletben, és nyugodtan kipróbálni, vagy ott vannak a Youtube videók, vagy vannak tesztek is, szerintem jó a menü. Nekem a tavalyi gyengébb webos is tűrhetően muzsikál.
Akinek meg nincs 4 mp-e hogy betöltsön a tévéje kb.80-100 csatorna infót, annak tévézni se lesz ideje.
yvsmad Csak akkor még nem volt ez a csicsás smart rendszer, amivel el lehet adni a tévéket, közbe meg semmire nem való, mivel normális hardver nem jár hozzá. Marketing az egész, amit megesznek az emberek. -
törölt tag
válasz
sajo13 #66419 üzenetére
Ha nem tetszik a rendszer valakinek, az vehet jó nagy monitort, és a csúcs PC-jébe meg egy tévé kártyát, mindjárt nem lesz nyafogás. Abban lesz hardver bőven. Így majd nem kell várni 5 mp-et az EPG-re.
A géped biztos 3 mp alatt betölt, ugye?
A Sonynál lassú volt tavaly a menü, a smart akadozott( Az ottani összefoglaló: A SMART részük nem a leggyorsabb, akinek ez fontos ezt vegye számításba, illetve bekapcsolás után van egy 15-30 másodperces időintervallum, míg a készülék teljesen feléled, és csak utána lesz kezelhető. De még a mostani csoda android sem hasít, sőt, a bevezetés óta nem működnek egyes funkciók. Mégsincs rinya. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
XIII Ramses #66379 üzenetére
Nem tudom, de lehet, hogy ott valami gond van a tévéddel, akárhány YT videót megnézek[link], látszatra minden 630V-nek normálisan használható a tv menüje.
Lehet csinálni visszaállítást, fw frissítést, és ki lehet hívni a szervizt is, ha gondod van vele. A Telekomnál is van 14 napon belüli elállás, mivelhogy ez egy jog az online vásárlásnál.spiderjoe111 Mihez képest, vagy milyen használatra vagy felbontáshoz? Mondjuk 1,5-2 méterre inkább egy 42LF652V-t vennék.
D@ny7 Nem tudsz mit tenni, ha a gyár csak ezt az értéket közli, akkor nem találsz más értéket. LG 43UF680V-ről nincsenek tesztek, ahol megmérték volna, hogy milyen a képfrissítése. Az a biztos, hogy UF7 és UF8-as széria valós 100 Hz-et tud, de ezek meg drágák. -
törölt tag
válasz
spiderjoe111 #66286 üzenetére
Gondolom a 40UF695V-re gondolsz pontosan. Szerintem drága és kicsi, mert a 43UF7-es tévék is hasonló áron vannak, de mégis mekkora távolságból néznéd? Mert e táblázat ajánlása szerint elég közelről kellene nézni, hogy az UHD előnyeit észleljük. Jó, persze nem muszáj betartani azt sem. Ha FHD érdekel, akkor a 40" körüli méretben ezek a típusok az ajánlottak most: LG 40LF630V + LG 42LF652V + LG 43LF632V
Ha itt megnézed, akkor az LG saját rendszere szerint a PMI(Picture Mastering Index)-t nézve a 695V nem áll rosszul, csak a jóval drágább UF7 és UF8-as előzik meg. -
törölt tag
válasz
Krissz80 #66239 üzenetére
LG 42LF652V [link]
torreador22 Az összefoglaló szerint van a garancia, 2év.
hkari Igen, a 6-os magasabb kategória. A 630-as a legjobb, utána az 580-as következik. Az electrovision viszont Outlet, ott nem biztos, hogy új tévék vannak, az 1 év garancia ott csak a bolthoz kötődik. Legalábbis eddig így volt.
-
törölt tag
válasz
Black Dragon #66100 üzenetére
A boxnak se ártana, mert elvileg abban van a modul. Bár nem tiszta a felállás, de scart csatlakozásnak gondolnám.
-
törölt tag
válasz
zozó40 #66081 üzenetére
Csak ennyi kell: LG AN-MR600 Magic Motion táv LF63 és LF65
-
törölt tag
válasz
Dzsolo #66072 üzenetére
A tesztben így állították be, (igaz hogy ott kalibrálás is volt előtte) de mindenkinek a saját szeméhez kell igazítani, most éppen a szülők igénye szerint.
LG 43LF630V
Kontraszt 81
Fényerő 47
Háttérfény 55
Vízszintes élesség 10
Függőleges élesség 10
Színmélység 50
Árnyalat 0
Színhőmérséklet Meleg2
Dinamikus Kontraszt Ki
Szuper felbontás Közép/Magas
Színskála Eredeti
Éljavító Ki
Színszűrő Ki
Gamma 2,2
Zajcsökkentés Ki /zajosodás mértékétől függően Alacsony/Közép
MPEG zajcsökkentés Ki
Feketeszint Alacsony
TruMotion Ki
Fehéregyensúly piros 2
Fehéregyensúly zöld -7
Fehéregyensúly kék 0 -
törölt tag
válasz
aram01 #66049 üzenetére
Ez kisebb tévé volt.
Nagyobb tévéknél semmi jó akciót nem láttam. Kicsi az 55-ös? Na ne már.sixpak Néhány 55UF-es tv összehasonlítása [link]. Az UF 671V, 675V az idei belépőmodellek, annál mind jobb, és nagyobb tudású. Ha valami nem világos, az LG üfszt is kérdezheted.
-
törölt tag
válasz
blakey #66040 üzenetére
Ahogy mondod, ilyenek az emberek. Akinek 100 milkája van, annak már miriád kellene. Semmi nem elég.
Másik: Az előbb nem azért írtam, hogy a mp-eken lovagoljunk itt, csak szemléltetésként. Amúgy a kutyát sem érdekli, hogy mennyi idő alatt bootol a gépe, mobilja, bármi, csak a szinte hw nélküli tévénél kukacoskodik.Zjunior 4k-s de kicsi, amit kb. maximum 90 cm-ről kellene nézni. Itt az ajánlás[link] hozzá méret/felbontás szerint.
-
törölt tag
válasz
Nightman1 #66011 üzenetére
Még a webos1-nek sincs szüksége fél percre. Én rádión kapcsolom ki mindig, azonnal lehet hangerőt állítani, és a csatornaváltáshoz sem kell több 10-15 mp-nél.
A több százezres PC-k sem indulnak 1 sec alatt, akkor miért várjuk ezt el egy tévétől??? Nem túl korrekt hozzáállás. Pffff.A szomszéd topikban is jó a hangulat
, néhány válasz a facse, szkájp kérdésre:
1,
"Új tévé vásárlásán gondolkodom.
Sok mindent elvárok tőle, de alap amit tudnia kell, hogy megágyazzon helyettem esténként, hogy addig is tudjam lájkolni fb-on a régi tévével a samsung oldalát, mert kíváló fw-ket tudnak kiadni. Skype mindenképpen kell bele, mert felakarom hívni a samsungos üfsz-es hölgyet olyan szépen tud beszélni, néha igaz csuklani is a keresztkérdéseimtől. Filmet, tv adást nem szándékozom rajta nézni időhiányában.
Mit ajánlotok?"
2,
"Sajna nem. Mi itt annyira rettegünk minden újtól, hogy nem merjük a tévét másra használni, mint tévé adást, és legfeljebb valami külső forrásból ráküldött filmet lejátszani rajta. Mondták az ősi idők nagy mágusai, hogy lesznek majd akik ezt a tévének nevezett dobozt e két felhasználási módtól eltérően akarják használni, de azokra hatalmas és szörnyű csalódások és sűrű fakkolások között súlyt le a nagy ManituÉs mi rettegünk ettől a szörnyű átoktól, tehát nem próbálkozunk semmi újjal. És még azt is szenttűl hisszük, hogy a Föld lapos
"
3,
-facebook csak statikus lesésre jó, v. neadjisten még posztolni / képet feltölteni / chat-elni is lehet az app-al?
- skype videóhívás / hanghívás / cset szentháromság működik a TV-n?
Egy kezdetleges állapotú alfa demót képzelj el kb 10%!-os készültségi állapotban, ami annyira gáz kinézetre és lassú, hogy nem is kellene, hogy ott legyen egyáltalán. Mi jár a fejedben ablak viszont van, minden másra használhatatlan szemét. -
törölt tag
válasz
BITBOYS #65990 üzenetére
Van az LG-nek HDMI2.0-ás bemenete, ott fogadja a 4k-t. De pont az alsó kategóriás UHD tévéket keresed?
Már a következő lépcső, az 55UF680V és UF695V, vagy a másikból a JU6800-as is egy minőségi ugrás lenne. Egyébként inkább a 7-es szériától ajánlottak az UHD-k.
Medical Neked mennyire vált be az UHD tévé? Tudsz 4k adást venni műholdról? -
törölt tag
válasz
nightzone #65935 üzenetére
A 47LB671V az király lenne, de már régóta nem kapható. Nálam a webos1-el is rendben volt, most valami 1.4-es futhat rajta, ami 2.0-s light-os változata. De ez még nem hivatalos. Most néztem YT-on egy új android sonyról videót, és az sem gyorsabb semmivel.
A Mediamarktban random árazások vannak, mint a 49LF632V a múlt héten 165-ért egy napig. Várd meg a következő akciójukat. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
nightzone #65857 üzenetére
Usákoknak biztos az jön be jobban, Európában meg a másik.
PioDVD Analaóg adást néz a haver? Valami ott nagyon el van tolva sztem. Miért nem olvasod el a tesztet amit előbb linkeltem, akkor feleannyi kérdésed se lenne?
A 6-os az a középkategória, szerintem megbízható, normális házhoz jövős gyári garival. 630-632 ugyanaz, csak a talp színe már. Panel típus nem annyira lényeges, csak ha valaki az egyik iránt totál elkötelezett.
juno_ kb. 30 ms. Általában 45-50-ig elmegy, persze ez a játéktól függ. Aki komolyabban tolja, az úgyse tévén teszi, hanem egy pro monitoron. -
törölt tag
Múlt héten 165k volt MM-ben. Most nem lehet tudni mi lesz.
nightzone Nálunk 650V csak 32"-osban van. A nagyobbak 652V-k. Amúgy ugyanazt tudják tartalomban.ther: Edge led vagy direkt led, egyik sem tökéletes megvilágítás, eltérő jellegű, kisebb megvilágítási hibák szoktak lenni náluk. Más országban, vagy kontinensen gyárthatják eltérő panelekkel is. Nem érdemes nagyon belebonyolódni a témába.
nimfas: PH-s 630V teszt. A 49"-os ennél magasabb képfrissítést tud.
Reméljük, tényleg lesz készlet 632V-ből, mert a múltheti 32LF650V Edigitalnál inkább átverés volt, kb. 120k helyett 80-ért csak Elfogyott, vagy Már nem forgalmazzuk feliratot látthattunk. -
törölt tag
válasz
Beni2360 #65813 üzenetére
Milyen pont? Az alma egy céleszköz, és nem is olcsó. Ha a tv minden funkciója ennyibe kerülne, akkor nem tudnád megfizetni.
skyny Azt mondják, hogy az LG nem formázza a HDD-t. A tv-ről felvett műsort csak azon a tévén lehet visszanézni szerzői jog miatt. Watt kolléga blogja: Milyen merevlemezt vásároljak tévéhez? -
törölt tag
Az LF 632V egy középkategóriás tv, a másik pedig belépőmodell(alap), és minél nagyobb tévét veszel annál jobb minőség kellene. Most a Fekete Pénteken majd még további akciók is várhatók. A 632V-t a múlt héten 165k-ért adták.
direwolf Igen. Az lenne a jövő, hogy egy jó PC is a tévébe van beépítve, de minek a két vonal, ha 140 M vagy még több tévét adnak el így is évente.(#65794) zenwalk Elírta, vagy az övé nem smart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest