Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
pilóta #89566 üzenetére
SD esetén 5% a túlpásztázás és LG esetében nem engedi a levágás nélküli módot csak egyéb forrásbó vagy HD esetén, bizonyos szempontból érthető hiszen SD esetén az adások széleinél vannak hibák mint pl. a VHS anyagoknál is lehetett érzékelni némi zavart a széleknél. 16:9 helyett válaszd az "eredeti" opciót, így a 4:3-as anyagokat nem fogja széthúzni.
-
blakey
titán
válasz
Lucifer6280 #89542 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy miért akarod lecserélni a Sonyt?
-
blakey
titán
válasz
Kiskutya #89538 üzenetére
Miért minket kérdezel? Bármi ami zavarja a szemed vagy úgy érzed, hogy lehetne jobb is az számodra hiba, így egyértelmű, hogy ebben az esetben szerviz, majd kimennek és szépen elmondják, hogy mi a szitu, ha hibás a panel akkor a helyszínen cserélik. A DSE mértéke változó, vannak készülékeke ahol erősen látható és van ahol minimális. A banding általában zavaró és szabályos sávokat eredményez.
-
-
blakey
titán
válasz
Adee_91 #89527 üzenetére
Nincs, a lehető legegyszerűbb lenne, ha már van hálózatod akkor a router USB-jéhez csatlakoztatod a HDD-t és úgy már menni fog a másolás. Ha nincs USB-s routered akkor lehet, hogy el kéne gondolkodni a vásárlásán vagy olyan lejátszót veszel ami elérhető hálózatban is.
-
blakey
titán
válasz
westcoastog #89515 üzenetére
Vagy nem és panel hibás. Írtam, hogy sokminden lehet, a dirty screen meg nem kötelezően csikós hanem lehet felhős is, leírtakból nem lehet megállapítani, nem biztos pontos-e vagy sem a megfogalmazás a hibajelenséget illetően és természetesen nem kell beletörődni ha valami nem jó.
-
blakey
titán
A Dolby Digitál és az AAC közti hangváltást hallod, nem TV-hiba ha arra gondolok amire az írásod asszociál, majd nézd meg mely csatornák azok, én még ilyennel nem találkoztam mostanában de boxnál optikai kimeneten csinált ilyet az erősítő irányába.Állítsd át PCM-re, hátha nem lesz ilyen.
-
blakey
titán
válasz
energomatt #89479 üzenetére
SJ955V Super UHD, az összefoglaló meg nem napra kész, ennél jobb az OLED, más nem nagyon van.
-
blakey
titán
válasz
Partizan182 #89468 üzenetére
Sajnos nem tudom egymás mellé tenni, már nincs lehetőségem, a kép 8-as szériáról készült és nincs vele gond, narancssárga a róló, ennyi fény szűrödik be, semmi nem csukodik be fekete esetén, részletes és pontos. Sokminden kéne, de sajnos nincs időm, ezt is azért tettem be, hogy legyen ellenpélda, semmi baj nincs magával az IPS-sel, azzal van baj, hogy rossz elektronikát pakolnak mögé vagy épp sz@r maga a panel. UJ701-et láttam hasonló környezetben, az nem kéne.
-
blakey
titán
válasz
Rebell #89461 üzenetére
Milyen világítás van alulról? A bevilágításnak nem sok köze van az LD-hez. Ha zavaró akkor szerviz. Betettem egy képet, hogy nálam milyen LD nélkül, szerintem az elfogadható, mondjuk mást nem is fogadnék el.
-
blakey
titán
Ott nem szoktam nézelődni, túl sok a "szakértő" és a hozzáállásuk sem feltétlenül jó, de ott esetleg kibulizható lenne egy kis sötétítés.
Ha lesz időm akkor lehet, hogy elmegyek.
Milyen árban adja? Már látom, 270e és megnézni sem tudom, mert nincs Bp-en és környékén, Gödöllőre meg nem megyek. -
-
blakey
titán
válasz
pilóta #89440 üzenetére
Igen, más egy TV/projektor kalibrálása, itt a csúszkák állítgatása után a megfelelő értéknél megálsz, nincs icc (pedig milyen jó lenne), az értékeket elmented és ha netán volt egy reset vagy bármi akkor végig kell zongorázni az értékeket, szerencsére elég sok TV-nél az adott színprofilhoz tartozó fehéregyensúly átmenthető egy gombnyomással vagy automatikusan minden bemeneten beállítja (Sony Android esetében ilyen), tehát 1X kell beállítani, viszont az utóbbi hátránya az, hogy HDMI-n minden eszközhöz külön kéne kalibrálni ha nagyon igényesek vagyunk, de ebben az esetben egy picit nehéz. A monitorokhoz szánt eszközök nem minden esetben alkalmasak TV/projektor kalibrálásához. Panasonic és Sony TV-nél kalibráltam de most még nem, egyébként meglepő módon a technicolor színprofil nagyon jó, a többivel nagyon nem foglalkoztam, mert annyi időm nem volt illetve a HDR kalibrálást is meg kéne ismernem.
-
blakey
titán
válasz
blakey #89438 üzenetére
A képet azért tettem be, hogy megmutassam mit látok amikor normális körülmények között nézem, bármiről tudok jó és rossz képet készíteni, OLED-ről is. Nem elemzés céljából lett betéve. Grafikusként tudom mit kell beállítani ahhoz, hogy jó legyen. Azért látszik, hogy nem tökéletesen fekete de IPS-hez képest nagyon jó.
-
blakey
titán
válasz
#20221952 #89428 üzenetére
LG-nél kikapcsolható a Local Dimming, hogy jobb-e vagy rosszabb így nem tudom megmondani. Amikor MU7002-höz hasonlítottam akkor az SJ810 jobb volt. Betettem két képet egy LG-ről, látható, hogy milyen a feketéje és nincs bekapcsolva a Local Dimming. Szerintem IPS létére/ellenére nagyon jónak számít, nekem ennél több nem kell LCD-ből, következő lépés az OLED, de csak ha kiforrott lesz, még nem az, tudom, a tulajok szerint az, meg hibátlan, de nem az, sajnos.
-
blakey
titán
válasz
#20221952 #89425 üzenetére
Egyszóval borzalmas, nem szeretem az efajta Local Dimminget, mindig lesz valamilyen "aurája". Ezután gondolom te is látod, hogy mégsem olyan a fekete mint ahogy azt LD-vel látod. Én csakis LD nélkül írom le a véleményem egy feketeszintről, mindegy, hogy milyen márkáról van szó.
-
blakey
titán
válasz
#20221952 #89423 üzenetére
Akkor az szívás, én egyből kukáznám azt a megjelenítőt, mert úgysem végzi megfelelően a dolgát és mivel nem "pixel dimming" így mindenképp lesz valamilyen negatív hatása. Ez hasonló az ambilighthoz, valamilyen plusz szemfényvesztés amivel átverjük a nézőt, ilyen a Local Dimming is. 5 éve nem volt Samsungom, uh. azokon nem tudom milyen az LD, de már olvastam, hogy Samsung szereti erőltetni a saját "javító" funkcióit. Azt tudom, hogy volt olyan modell ahol a dinamikus kontrasztot sem lehetett teljesen kikapcsolni egyes képopciók esetében.
-
-
blakey
titán
Nemsokára csinálok 2 képet amin látni lehet, hogy milyennek látható a fekete, természetesen tesztképpel és valamilyen filmes jelenettel. SJ850-t lehet, hogy én sem vennék, de olyat nem próbáltam itthoni körülmények között. Az biztos, hogy boltban az SJ810-es egy MU7002-e Samsung mellett volt és a Samsung képe gyengébb volt, na nem kontrasztban hanem összeségében. NU7442-et is néztem, az még gyengébb volt. Nem könnyű mostanság TV-t választani, de ha már a QLED LCD árának környékén vagy akkor inkább OLED, a QLED név csak marketingfogás az OLED név ellen, előtte is volt Quantum dot-os Samsung, de a Sonynak is van és ugye az LG-nek is nano cellás. Ha visszaolvasol itt (mondjuk itt nem vagyok nagyon aktív) vagy más LCD topikban néhány évet akkor láthatod, hogy nem vagyok IPS fan, sőt, de ha valami jó akkor azt elismerem.
-
blakey
titán
válasz
blakey #89414 üzenetére
Egyébként egy qrva jónak titulált VA paneles tv mellett teszteltem, W75C, aminek a betekintési szöge hozzá képest kuka, valamint a tunerje a használhatatlan kategória, ha valami kisebb zavar keletkezik már nem tudja kezelni.
Amit még figyelmen kívül hagytál, nem SJ850-ről írtam a véleményem, olvastam, hogy 55"-os 850-eseket vittek vissza, de általános következtetést vonsz le. Vegyél fos QLED LCD-t, bár én nem javasolnám, azért a pénzért jobb Sonyt vagy LG OLED-et kapsz. -
blakey
titán
Tökéletesen tisztában vagyok mindennel, ezért írtam azt amit. 30 lapos tv-m volt, ebből mindig 3, amiből 24 VA paneles és 2 plazma és 4 IPS paneles, amit írtam az megállja a helyét, mint olvashattad, 49"-osról van véleményem és annak a kontrasztja is jobb. Képekkel én is tudok jót vagy rosszat írni bármelyik panelről, teszteket is tudnék linkelni de inkább saját használataim során szerzett tapasztalatot írom le. Local dimming egyik készülélen sem jó, panel típusától függetlenül. Én nem akarlak semmiről sem meggyőzni, arra ott a "Milyen tv-t vegyek" topik vagy akik a másikat gyűlölik, én soha nem márka vagy panel alapján döntők hanem meggyőződők arról, hogy jó vagy rossz. A korábban említett LG-t bármikor egy VA paneles mellé teszem és nem ilyen a különbség, mint amit betettél , arról nem beszélve, hogy oldalról is lehet nézni, ami még fontos, csakis megfelelően beállítva hasonlítok össze bármit is.
Sötétben nézek filmeket, semmi háttérfény, stb. -
blakey
titán
55SJ850V-t csak boltban láttam, nem volt jobb az SJ810-nél, itt olvasottak alapján nem túl jo viszont 49SJ810V-ről tudok közelebbi véleményt alkotni és az jó,nem nagyon tudok belekötni, még a feketeszint is jó IPS létére, ellenére, kontraszt is rendben van, főleg ha kalibrálva van a kijelző,a hang minősége sokkal jobb, mint elvárható lenne egy ilyen készüléktől és nem hiányzik a mélynyomó, arra ott a HM. Ami még fontos lehet, a készülék amit láttam az homogén volt fekete és fehér háttérnél is.
-
blakey
titán
válasz
Habell #89393 üzenetére
A kalibráláshoz érteni kell, ezért a gyári fehéregyensúlyt nem célszerű bántani hozzáértés nélkül. A technológia sajátossága, hogy előfordulhatnak hibás példányok, OLED-nél is van, ne aggódj, nézz meg egy 10%-os szürkét és látni fogsz érdekes dolgokat. Nem tudom mit vegyél, csakis olyat amit élőben megnéztél és tetszik. Az IPS-t is nagyon szépen be lehet állítani, nem csukodik be semmi, van elegendő fekete és a fehér is jó.
Ha úgy érzed, hogy hibás akkor csere. -
blakey
titán
válasz
Krystal_s #89388 üzenetére
Minden TV más, én a kalibrált kijelzőhöz vagyok szokva, 60-as háttérfénynél és 60-as fényerőnél kiégne a szemem, rengeted lapostv-m volt egyiknél sem volt 50-nél magasabb a háttérfény, a fehér az vakitóan fehér 33-as háttérfénynél is, persze a fehéregyensúlyt be kell állítani ha gyárilag nem jó és hozzáteszem, hogy technicolor vagy isf sötét módot kalubrálom, ráadásul az előbbi elég színhelyes. Sötét szobában tv-zek, semmi zavaró világítás nincs, rehát ahhoz van igazítva.
A kalibrált Dell monitorom háttérfénye 22 és nem sötét vagy fakó.
Szerintem nagyon rossz beállításokkal használod a tv-d, ráadásul monitornak.
Minden TV más de nem ennyire. -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
Habell #89382 üzenetére
Elsó körben levenném a háttérfényt 30-40% közé, a kontrasztot, 90-100% közé, a kettő együtt olyan képet adjon ami még nem zavaró és netn teszképekkel igazolva is rendben van, a fényerő legyen 50%. A gyengébb IPS paneles TV-knél az a gond, hogy a beviágítás mellett az IPS Glow is nagyobb mértékben jelen van így az felnagyíthatja.
#89383) pilóta
Háttérlednél is lehet beszűrödő fény, sajnos, a rossz összeszerelés eredménye. -
blakey
titán
válasz
Zsmester89 #89380 üzenetére
Sehogy, veszel egy Androidos boxot amin futnak ezek az alkalmazások vagy csatlakoztatod a laptopot.
-
blakey
titán
válasz
atirag #89370 üzenetére
A megfelelőjét írtam, a lényeg kb. ugyanaz.
55"-tól gyengébbnek láttam, úgy indultam, hogy 55"-os tv-t fogok venni, sokat megnéztem, a 49"-os SJ810 nagyon tetszett és annak volt a legjobb képe a Samsung mellette már nem tetszett, aztán úgy döntőttem, hogy azt veszem meg, nem felhős és a kisebbnek a kontrasztja is jobb. 65"-ból nem biztos, hogy SJ810/850V-t vennék. -
blakey
titán
válasz
Andris_2 #89352 üzenetére
Ha hivatalos viszonteladó és onnan van a készülék akkor nem lehet gond, mint írtam, gyakorlatilag egyik dobozon sem volt LG-s papír, állítólag az utóbbi időben csinált ilyet az LG. Számla bizonyítja a vásárlás helyét, idejét. Meglátjuk mi lesz, kiváncsi vagyok mit válaszolnak.
-
blakey
titán
válasz
Andris_2 #89333 üzenetére
Valahol írtam, hogy UJ701V lett volna a kiszemelt, végül a kisebb SJ810V lett ami IPS ellenére nagyon rendven van, a 701V-vel nem lettem volna elégedett, legalábbis a látottak alapján 213e volt a 49-es. Egyébként a kisebbnek jobb a kontrasztja a nagyobb tesóhoz képest illetve SJ850V, SJ810V képminőségben ua., mélynyomóval több a 850-es, ami nem sokat jelent, nélküle is nagyon jó a hang ill. a dizájn egy pivit eltér. Szóval inkább a kisebb de jobb eszközt választottam.
-
blakey
titán
válasz
junior19 #89250 üzenetére
A 49SJ810-es megfelelő beállítással sötétben is nagyon jó eredményt produkál már az 55"-ossal szemben is, jobb a kontraszt és ezáltal a feketeszint is, VA készülékek mellett tesztelve, próbálgatva. Nem vagyok IPS hívő, de a 49SJ810-es nagyon rendben van IPS létére/ellenére is.
-
-
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #84886 üzenetére
Ez úriási baromság, tapasztalat hiányában nem kéne nyilatkozni. Nálam stabil, nincs semmilyen gond, persze mindig valakitől ki lehet emelni egy apró részletet amivel aztán lehet példálozni, de messze a legjobban használható rendszer, ja és van LG-m, 2 is a Sony és a Panasonic mellett, tudom milyen hozzájuk képest.
Paraméterezhető nagyon is és a képminősége 99%-os RGB lefedettséggel bír.(#84887) Pumma
Örülnék ha itt sem és máshol sem kezdenétek megint a vitát.
Amúgy kapott választ. -
blakey
titán
válasz
Klara_ #84285 üzenetére
Vagy csak nem veszi észre, ebből a példányból 6-t törölgettem át, mindegyiknél jelen volt. Persze lehet, hogy szerencsés és/vagy neki más panellel szerelt a készüléke, enyém IPS. A linken amúgy LB van, csak hogy ne egy szériára fogjuk.
(#84284) Tybee000
Ezt le kell ellenőrízni, nem volt alkalmam megtenni. -
blakey
titán
válasz
Klara_ #84282 üzenetére
Típusszámtól független amit írtam, de olvasd el még egyszer, azoknál van többnyire jelen ahol külön plexit is használnak. 2015-ben itt írt valaki hasonló jelenségről: [link], itt meg hasonló a jelenség csak akkor még nem tudta, hogy a törölgetéstől lett ilyen, jól látszódnak a függöleges törölgetés nyomai.
Nem tudok típust írni, mert 2 évvel ezelőtt véletlenszerűen törölgettem a készülékeket, jellemzően 6-os szérától felfelé, akkor még LF széria volt a polcokon és azokat mind érintette. Ami most itthon van 2 készülék az is ilyen LF5800, LF650. -
blakey
titán
válasz
Klara_ #84279 üzenetére
Már bocs de nem rohadt nagy baromság. Volt olyan LG-m ami nem így viselkedett viszont amikor olvastam valamelyik topikban egy LG tulajtól akkor én is legyintettem, hogy egyedi hiba, aztán nekem is lett több LG tv-m, mindegyiken jelentkezett, egyet visszavittem, a cserepéldány tökéletesen ugyanazt produkálta. Jellemzően azokon a példányokon fordul elő amelyeknél van a tükrözödő plexi a kijelző előtt, gyönyörűen, kikapcsolt állapotban is olyan szinten hozzáér a panelhez, hogy bekapcsolás után ott látható a törölgetés íránya, szinte biztos, hogy túl közel van a kijelzőhöz a plexi valamint az antisztatikus feltöltődés is közrejátszik, de ennek akkor sem kéne így működnie, nem lehet eltűntetni csak finom, türelmes törölgetéssel.
-
blakey
titán
Sajnos, Samsung képes erre és ez a legrosszabb benne, pedig náluk adott a jóminőségű panel, mégis rendelnek máshonnan is és nem csak egy gyártótól. Előfordul egy modellen belül akár 3 féle panel is, ezért fordulhat elő az, hogy ami hiba az egyiknél jelentkezik az a másiknál nincs és fordítva.
-
blakey
titán
válasz
Dave567 #71166 üzenetére
Egyértelmű, hogy nem fog odaírni ilyeneket.
(#71175) LionX
A JS8000-errel nem volt dolgom, sajnos elképzelhető, főleg a Samsungnál, hogy nem saját panelt használ, vagy nem megfelelőt.(#71176) direwolf
1. A 4X érték sokkal jobb és mély fekete (és itt LVD viszonylatban mély fekete ami egy ST60-as plazmától szintén 4X gyengébb) esetén sincs árnyalatvesztés, tehát nem igaz amit írsz Olyat nem iállítottam, hogy a VA nem lenne gyengébb a plazma vagy az OLED paneleknél.
2. Nem a plazma feketéjét közelíti meg, általánosságban, hanem egy adott modellre írtam, UT30, arról nem beszélve, hogy az LG plazmáknál sokkal jobb feketét produkál.Nem állok meg, mert nem valótlant állítok, tehát akinek el kéne gondolkodnia az nem én vagyok és ahogy írtam, ne itt folytassuk, van erre általános topik ahol valós, reális képet kaphat mindenki.
-
blakey
titán
válasz
direwolf #71159 üzenetére
Ne haragudj, de semmi meggyőződés az amit írok, hanem taopasztalat, bármikor bemutatót tartok neked arról, hogy minden egyes apró részlet látható VA panel esetén 0,024 cd/m2 feketeszint mellett. Mi lenne ha végre észrevennéd, hogy mindenhol leírják IPS esetén a gyengébb feketeszintet és kontrasztot, ettől még bőven nézhető, szerethető. Ennyire nem tűnik fel, hogy mindenhol ez szerepel? VA panelből többféle van, van belőle gyenge, de én nem gyenge VA panelekről írok, hanem azon belül a legjobbakról, pl. PSA, ami a legjobb VA panel, megfelelő betekintési szöggel , kontraszttal és feketeszinttel. Én nem istenítem egyiket sem, hiszen mindegyikből van a tulajdonomban, mindegyiket tudatosan vettem.
A jelenlegi VA paneles LCD-m megközelíti az UT30-as panám feketeszintjét.
Ha volt plazmád akkor tudhatnád, hogy milyen a jó fekete, de úgy látom, hogy csak kötekedni szeretsz, na ebben én nem fogok részt venni, inkább mást olvasok.Amúgy meg látom, hogy általános LCD topikba nem is mersz ilyeneket írogatni, mert te is tudod, hogy nem igaz. Részemről béke, én nem akarom ezt tovább veled itt megvítatni, ha ezt folytatni szeretnéd akkor meghívlak a LED/LCD topikba és kivesézzük.
-
blakey
titán
válasz
direwolf #71148 üzenetére
Hogy világos és tiszta legyen, makulátlanul bekalibrálható a VA panel, a pana tv-m feketéje 0,024 cd/m2 a kalibrált IPS paneles tv-m feketéje meg 0,096 cd/m2, szerinted ez hányszoros? Minden apró részlet látható, ez tény. pont, nem vitatkozom, leírom, hogy egyértelmű legyen. A kontraszt a másik amiben elvérzik az IPS, de hagyjuk. Természetesen mindegy, hogy milyen a panel ha az embernek tetszik.
Téma részemről lezárva. -
blakey
titán
válasz
Intelligencs #71151 üzenetére
Megfelelő helyen tedd fel a kérdésedet, pl. Házimozi haladó szinten vagy van a belépő szint is.
-
blakey
titán
válasz
z0lt3n #71139 üzenetére
A Direct vagy Edge LED az még akár tetszés kérdése is lehet, hiszen ha jól tudják a fényt "szétszórni" akkor gyakorlatilag nincs különbség képminőség szempontjából de VA vs. IPS témában konkrét adatok vannak, az, hogy melyiknek mélyebb a feketéje vagy jobb a kontrasztja az a számokból egyértelműen kiderül, tehát a teszési index itt nem erről szól, az teljesen másról. Ha kell a mély fekete és a nagyobb kontraszt akkor VA.
-
blakey
titán
Te is olvasd el még eygszer, ha VA árában adják az IPS paneleseket akkor előszőr linkeled a VA paneles árát és mellette külön az IPS-ét, nem mindenki fogja elhinni azt amit írsz, mert nem szokták ennyire nyilvánvalóan megkülönböztetni, ritka az ilyen eladó, hogy ezeket is figyeli. Sőt árban sem nagyon szoktak eltérni, mert a gyártó ezt nem kezeli pozitív vagy negatív tulajdonságként.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
herrká #70322 üzenetére
Azok a demók így készülnek, azaz pontosan az a "küldetésük", hogy eladják magukat, ebben az esetben a 3D-t, sokkal több figyelmet szánnak erre, míg a virágboltokban nem foglalkoznak azzal, hogy milyen lesz a 3D, sőt, össze sem hasonlítják az eredetivel, van amelyik némileg sikerül és nem lesz annyira rossz az eredmény és van olyan is amelyik "áthallásos" (crosstalk) lesz. Többnyire olyan filmet nézek 3D-ben aminek még "neve is van", tehát áldoztak rá némi pénzt, ezek egész jól teljesítenek, sajnos nagyon sok olyan film is forgalomba kerül ahol nem sok értelme van a 3D-nek.
-
blakey
titán
válasz
Janesz1981 #70328 üzenetére
Nem ua., benne van, hogy half, két félképet rak össze míg a BD 2 teljes képet.
Ha fontos a minőség akkor eredetiben nézed a 3D-t és nem felezettben, ha ez nem számít akkor nézd olyanban ami neked tetszik, de ne állítsd azt, hogy a HALF OU/SBS ua. mint a BD3D (Frame packed 3D), mert az nem igaz. Nem véletlenül játszák le a 2D-s lejátszók a felezet felbontású anyagot és a BD3D-hez meg olyan hardver kell ami azt kezelni is tudja és ezek csak azok a lejátszók amik képesek a BD3D-t is kezelni. -
blakey
titán
válasz
8nemesis8 #70316 üzenetére
Ahhoz, hogy valóban 3d hatás érjen nem Half OU és SBS-t kéne nézni hanem Blu-ray 3D-t és azt 3D lejátszóval vagy arra felkészített médialejátszóval vagy HTPC-vel éred el. Tehát amit te próbálgatsz az nem igazi 3D és őszintén szólva a közelében sincs az eredeti 3D-nek. Ha érdekel a 3D akkor javaslom, hogy vegyél egy olyan lejátszót ami erre képes és látni fogod, hogy milyen a jó 3D.
-
blakey
titán
Azt csinálsz amit akarsz, de ez alap, hogy semmit nem dugdosunk ki/be bekapcsolt állapotban. Majd ne gyere, hogy elszállt a HDMI paneled. Nagyon sok ilyen hiba történt tv-b, erőstőn, lejátszón. Szóval általánosítok.
(#70281) TomWizi
Akkor várd meg míg írnak rá megoldást, én leírtam, hogy bekapcsolt állapotban nem szabad ki, be húzogatni a kábeleket, ez meghibásodáshoz vezethet. -
blakey
titán
válasz
wolfman-72 #70275 üzenetére
Mikroszálas törlőkendővel, papírral semmiképp és ha "makacs" szennyeződés van akkor a törlőt enyhén bevizezed, az is leviszi, de utána száraz törlővel és türelemmel makulátlanra törölhető esetleg LCD-tisztító folyadékkal, de az rondább "nyomot" hagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest