- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
Predikative #90202 üzenetére
Szia!
Sajnos valamilyen külső eszköz nélkül ez már nem oldható meg. Egy már meglévő okostelefon a legegyszerűbb, bár nem túl praktikus megoldás. Nekem LM660S van (ugyanaz az évjárat), de ezen nem jön össze, hogy a telefonom képét (más telefonokét sem) kitegyem a képernyőre. Emiatt egy Tubio (fizetős változat) nevű Androidos alkalmazást használok a YouTube videók átküldésére. Ez lényegében a tévé saját videólejátszóját használja, de a tartalmat csak a telefonon lehet váltogatni.
Másik megoldás egy tévéokosító eszköz, ami azért nem túl olcsó, különösen ha csak a teljes kijelzős YT a cél. -
OldMike
őstag
Mindenesetre az LG-nél ez a rendszer. Nem a mostanában tévét vásárlók bosszantására írom, de például az LG LB (2014-es évjárat) alsó középkategóriás tévéinél nemcsak hogy volt füles kimenet, de szoftveresen még azt is eldönthetted, hogy azon fejhallgatót (távirányítóval erősíthetően), vagy egy erősítőt (vagy erősítős hangfal szettet) - állandó jelerősségű vonali kimenettel - akarsz-e hallgatni. Ne legyen igazam, de pár év és SCART sem lesz, mert őskövület a digitális korszakban.
-
OldMike
őstag
válasz
Attic09 #89842 üzenetére
A SCART csatlakozón csak a tévébe épített tunerek hangja jön ki. Amennyiben más jelforrást használsz (HDMI, USB, DLNA) akkor már csak a tévé hangszórója fog szólni (ahogy tapasztaltad is). Amennyiben mindenféle műsort erősítőn keresztül akarsz hallgatni, akkor az optikai kimenetet kell használni, ha az erősítőn nincs ilyen bemenet, akkor kell egy digitális => analóg átalakító.
-
OldMike
őstag
válasz
Redneck #89726 üzenetére
Sajnos az LG már 6 évvel ezelőtt sem törődött azzal, hogy egzakt módon leírja a támogatott formátumokat. Számomra különösen fontos volt, hogy a MOV támogatott legyen, a fényképezőgépemmel készült videók miatt. Végül csak úgy derült ki, hogy vittem a boltba egy ilyen videót pendrive-on, és kipróbáltam. Működött, és szerencsére azóta is működik. Szoktam nézegetni az újabb évjáratok támogatási listáját, de jellemzően mostanában sem szokott szerepelni.
-
OldMike
őstag
válasz
E.Kaufmann #89603 üzenetére
A SCART hangkimenet minden, a tévébe beépített tunerre csatlakozás esetén működik, viszont nincs hang bármilyen külső (HDMI, USB, DLNA) bemenet esetén. Az optika minden esetben ad ki hangot, de sztereó erősítő esetén PCM-re kell állítani a tévé Hang menüjében.
-
OldMike
őstag
válasz
MikeRenton #89194 üzenetére
A Sony topicban esélyesebb.
-
OldMike
őstag
válasz
thotzoltan #88772 üzenetére
Távirányító HOME gomb, Internet alkalmazást kiválasztani, jobbra fent a fogaskerék ikonra kattintani. Ott van az Előzmények törlése és a Sütik törlése lehetőség.A Beállításokban több mindent lehet még állítani, érdemes megnézegetni.
-
OldMike
őstag
válasz
Fenyibaba #88575 üzenetére
Szia!
Nekem nem Digi van, hanem Telekom IPTV, de nagyon hasonló a jelenség, és a tévé is LG. Az én megoldásom: a boxon beállítottam a teljes hangerőt (nálam ez 25), és a tévén állítom a hangerőt.
A boxon az a helyzet, hogy aSD csatornák hangereje teljesen lineáris, a HD csatornáknál viszont a 0 hangerőn nincs hang, az 1-en pedig már teljes hangerőn van. Nálam a 25-ös hangerőn kb. ugyanolyan erős az SD csatornák hangereje, mint a HD csatornáké 1-25 között
-
OldMike
őstag
válasz
V8engines #88063 üzenetére
Van egy dolog az LG tévéknél, ami nem nagyon szokott előkerülni. Ha bármelyik kép előbeállításnál, vagy akár a Haladóknál megnézzük a fehéregyensúly (2 pontos vagy a 20 pontos IRE) értékeket, és a színkezelő rendszert, akkor az mind nulla értéken van. Ettől függetlenül ezeknek vannak alapbeállításai, amit mi persze nem láthatunk. Ezért van az, hogy hiába állítanánk az összes képbeállítást (háttérfény, kontraszt és a többi) minden előbeállításnál azonosra, nem lenne egyforma a tévé képe.
A műszeres kalibrálásnál (ahogy ezekről olvastam) legtöbbször a Haladó1-ből indulnak ki, és változó mértékben belenyúlnak a fehéregyensúlyba és a színkezelő rendszerbe is. Persze a legtöbb embernek az így kalibrált kép nem igazán tetszene, mert általában eléggé sötét, kevés kontrasztú és meleg tónusú a kép. Ez igazán jó minőségű filmek sötét szobában nézéséhez lehet esetleg megfelelő (csak félve írom le a "háborúskodás" lehetősége miatt, de ez próbálja valamennyire megközelíteni a plazmatévék színvilágát).
Lehet próbálkozni a fenti értékek változtatásával a "szemre" beállítások esetén is, de nem könnyű. Szerintem inkább csak akkor érdemes, ha egyébként már van egy eléggé elfogadható képünk, de a színei, vagy az alaptónusa még nem teljesen az igazi.
-
OldMike
őstag
Sajnos az LG tévéken hosszú évek óta bármilyen RCA-nak kinéző aljzat csak bemenet, kimenet nincs. Mostanra már a SCART-ot is eltüntették, pedig abból még lehetett kinyerni hangot.
Ezen a tévén ráadásul optikai kimenet sincs, a 2 HDMI-ből pedig egyik sem ARC képes, tehát még egy HDMI-analóg konverter sem játszik.
Minden vásárlójelöltnek nagyon ajánlom, hogy a vétel előtt ne csak az alapvető igényt és az árat nézze, hanem a csatlakozókat is. Ha bármikor is szüksége lenne hangkimenetre, akkor ezek az alaptévék sajnos nem elegendőek. -
OldMike
őstag
válasz
westcoastog #87865 üzenetére
-
OldMike
őstag
válasz
Woodslave #87823 üzenetére
A kézikönyv szerint négy darab M4x14-es csavar kell hozzá. Ez teljesen átlagos metrikus csavar, minden bizonnyal bármelyik barkácsboltban kapható (áruházakat nem annyira javaslom, mert ott jellemzően csomagoltan lehet, fölöslegesen nagy tételben, esetleg anyával együtt is). Ilyen koronás fejű viszont nem biztos hogy van, de ezekben a boltokban kaphatsz hozzá hasonló kialakítású alátétet.
-
OldMike
őstag
válasz
DeFranco #87132 üzenetére
Egy nagyon óvatos próbát esetleg megérne tenni. A hátlapi panel csavarok meghúzása nem mindig szokott jól sikerülni a gyárban, ez pedig befolyásolhatja a fényeloszlást. A folt melletti két szomszédos csavaron lehetne kicsit lazítani, illetve szorítani, közben a lefényképezett kép esetén figyelni, hogy történik-e változás.
Azt azért hozzátenném, hogy ez a módszer inkább az edge LED megvilágítás esetén hozhat némi eredményt. -
OldMike
őstag
válasz
kenwood3 #86928 üzenetére
Ezek szerint csak ennyit változtattak, vagy nem közöltek többet. Sajnos nem írták, hogy melyik beállításból indultak ki, de valószínűleg a Normálból. A használati útmutató nem ír Temp nevű beállítást, de lehet hogy ez létrejön, ha valamelyik gyárit elkezdi az ember birizgálni. A használatiban a Képüzemmódnál írja le a lehetőségeket. Lehet játszani a Feketeszint és a Dinamikus kontraszt lehetőségekkel. Ezeket a tesztelők általában kikapcsolni javasolják, de az alacsony (esetleg közepes) szint az átlagos felhasználó számára adhat kellemesebb látványt. A Zajcsökkentések kis mértékű beállítása is javíthat.
Ki lehetne indulni a Mozi módból is, de az már alapból egy meleg színhatást mutat, ami sokaknak nem jön be. -
OldMike
őstag
válasz
kenwood3 #86926 üzenetére
Szia!
Amennyiben jól értelmezem a Google fordítását, akkor regisztrálni kell az oldalukra, és úgy láthatóak lesznek a kalibrálásuknál beállított értékek. Ezt a második színes ábránál írták. Amúgy nem biztos hogy az a beállítás tetszeni fog, mert a tesztelők általában a sötét szobás filmnézéshez kalibrálnak, ami különösen nappali fényben fakó és sötét szokott lenni az átlagos felhasználó számára. Viszont a színhűség biztosan jobb lesz, mint a gyári beállításoknál, ezért azután már csak a háttérvilágítás és a fényerő változtatásával érdemes kísérletezni. Esetleg még a színtelítettséget, valamint az élességet lehet még módosítani. -
OldMike
őstag
válasz
CandySR #86895 üzenetére
Amennyiben a linkelt konvertert (vagy akármilyen hasonlót) veszed meg, akkor arra fel kell készülnöd, hogy a hangerőt a tévé szabályozója nem fogja változtatni. Megoldás lehet egy hangerő-szabályozós fejhallgató, bár az nyilvánvalóan csak csökkenteni tudja a jelszintet. Sajnos a konverter analóg kimenete az erősítők, mini hifik, aktív hangfalak Line In bemenetéhez van méretezve, nem tudom (nincs ilyen tapasztalatom), hogy egy fejhallgatót mennyire megfelelően hajt meg.
Vannak olyan konverterek, amiken RCA és Jack kimenet is van, az utóbbit esetleg a fejhallgatókhoz méretezték. Ez talán kiderülhet a specifikációkból. -
OldMike
őstag
válasz
MacEdm #86444 üzenetére
Kérdés hogy milyen tévével használtad eddig az IPTV-t. A boxot és a tévét HDMI kábellel kell összekötni. A box menüjének beállításaiban az 1080-as beállítást kell választani. Az IPTV-hez (főleg az SD csatornákhoz, azonban a HD sem Full HD, tehát még azoknál is elmegy) a tévé menüjében ajánlott beállítani a szuperfelbontást. Ezen kívül érdemes próbálgatni a képélesség menüpontot is, akár a maximum közelébe is. Esetleg meg lehet nézni a zajcsökkentéseket, hogy bekapcsolva (magasabbra állítva) javul-e. Általában nem szoktuk javasolni a képjavítók használatát (egyáltalán vagy túlzottan), de sajnos a tévéadásnál szükség lehet rá. Full HD anyagok esetében ezek már zavarhatnak, de azt úgyis egy másik bemenetnél kell állítgatni.
-
OldMike
őstag
válasz
Vbazsi2 #86438 üzenetére
Az RCA csak bemenet, onnan kifelé semmi nem jön. Hangkimenet a tévén csak optikai van (illetve az egyik HDMI - az ARC feliratú - is ad ki hangot, de azt kicsit bonyolultabb és főleg drágább az RCA bemenetes hifihez átalakítani), amihez kell egy digitális/analóg átalakító (DAC), ami az optikai kábelen jövő jelből egy RCA kábelen átvihető analóg jelet csinál a hifi számára. Ez néhány ezer forintból megúszható, ha nem itthon veszed.
-
OldMike
őstag
válasz
herdsman12 #86201 üzenetére
Feltételezem, hogy aktív hangfalakra gondolhatott, bár abból is célszerű a legalább 2x5 wattos (inkább több) kategória (ha 2.0-ás a rendszer). Általában az RCA kimeneten magasabb szokott lenni a jelszint, mint a JACK kimeneten, de ennél az eszköznél ez nem biztos, nincs is megadva.
-
OldMike
őstag
válasz
Szpisti #86124 üzenetére
Szia!
Az én tapasztalatom az, hogy a tévé (az én régebbi évjáratú eszközöm legalábbis) csak az MKV-ban Default-ra állított feliratokat jeleníti meg. Az MKV-ban a feliratok általában a Determine Automatically állapotban szoktak lenni, és ilyenkor nálam nincs felirat. Amikor átállítom Default-ra akkor van.
-
OldMike
őstag
válasz
kisbago #86128 üzenetére
Jól gondolom hogy az első képen a tévé csatlakozói vannak? Az rendben van, mert a HDMI kábel az ARC jelűbe lett csatlakoztatva (csak egy kérdés: az AV kábel /piros-sárga-piros/ mivel van összekötve?).
Az utolsó előtti képen látom a házimozi csatlakozóit, szégyen az LG-re nézve, hogy sem HDMI ARC, sem pedig digitális audió (optika vagy koax) nincsen. Így nem csoda hogy nem szól, mert a HDMI csak kimenet. Itt is látszik az AV kábel (?).
Azt gondolom hogy a házimozi megszólaltatásának csak az a módja, ha veszel egy 5.1 csatornás digitális-analóg (DAC) átalakítót, ami külföldről rendelve nem vészesen drága (a sztereó változat olcsóbb, de kár lenne lekorlátozni a hangzást). Kell még egy optikai kábel, és egy RCA-RCA audió kábel. -
OldMike
őstag
válasz
kisbago #86116 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy a minden összedugás pontosan mit takar. Amennyiben HDMI kábellel van a két eszköz összekapcsolva, akkor mindkettőn a HDMI ARC (Audio Return Channel/hangcsatorna visszavezetés) jelzésű aljzatot kell használni. A tévé Hang menüjében a digitális kimenetet (Optikai/HDMI ARC) pontot kell kijelölni. A házimozi menüjében (vagy a kapcsolók közt) kell lenni bemenetválasztási lehetőségnek, ahol szintén a HDMI-t kell kiválasztani. Optikai kábeles összekötésnél is hasonló a helyzet a beállításokkal. Erre akkor lehet szükség, ha a HDMI ARC nem jön össze.
-
OldMike
őstag
válasz
joe999 #86005 üzenetére
Ez a HUMAX beltéri a MindigTV vételéhez van, vagy esetleg kábeltévés vagy műholdas szolgáltató eszköze? Alapból ez a tévé rendelkezik DVB-T, DVB-C és DVB-S tunerrel, tehát beltéri nélkül is veszi ezeket. Kártyahelye (CI-Slot) is van, tehát a fizetős műsor is megoldható lenne.
Azt még érdemes lenne megnézni, hogy a beltéri menüjében van-e valamilyen hangbeállítási lehetőség.
Illetve még egy (elnézést a banális felvetésért): biztos hogy a beltéri és a tévé távirányítóján is van valamennyi hangerő ráadva? -
OldMike
őstag
válasz
tmp0124 #85952 üzenetére
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy az esetleges kép-hang eltérést már az én 2012-es tévém menüjében is lehet korrigálni, gondolom a későbbi kiadásúaknál is megy. Nálam is optikán jön ki a hang a tévéből, egy Fiio Taishan D03 DAC csinál belőle analóg jelet a mini hifi számára. Tökéletesen össze lehet hozni a szájmozgást a beszédhanggal (legjobb erre egy élő hírműsor), innen minden más is szinkronban van.
-
OldMike
őstag
válasz
kromatika #85816 üzenetére
Szia!
Letöltöd az SoftWare*.zip fájlt és kicsomagolod. A benne lévő *.epk fájlt másolod a pendrive-ra, amin előzőleg csinálsz egy LG_DTV nevű könyvtárt (abba kerüljön a file!). Kikapcsolod a tévét, bedugod az eszközt, majd bekapcsolod a tévét. El fogja végezni a frissítést, magyarul megy a folyamat.
-
OldMike
őstag
válasz
grafikus17 #85559 üzenetére
Szia!
Azért ezt az RC kimenet témát egy kicsit gondoljátok át. Olyan hogy RC kimenet alapból nemigen létezik, RCA szokott lenni, ezt egyébként Line Out kimenetnek is hívják. Ilyen kimenet már eléggé régen nincs az LG tévéken, az enyém 2012-es és akkor már biztosan nem volt. A kiszemelt tévén a leírás szerint van Komponens bemenet (kompozittal megosztva), ami gyakorlatilag RCA aljzat, de csak videojel fogadására alkalmas.
Tehát ezen a tévén csak digitális hangkimenet van, optikai illetve a HDMI1 csatlakozó ARC képes, de ott a fogadó oldalon lennie kell egy HDMI aljzatnak.
Sajnos még az optikai kimenet egy Digitális/Analóg átalakítóval sem igazi boldogság, mert azt is csak egy rákötött erősítővel lehet igazán használni, mivel a kijövő jel állandó erősségű, azt a tévé hangerő szabályozójával nem lehet változtatni. Ráadásul ez a jelszint nem alkalmas a fejhallgató közvetlen rákötésére, legfeljebb egy külön fejhallgató erősítővel. -
OldMike
őstag
válasz
orkati #85407 üzenetére
Saját tapasztalat, de nem biztos hogy valóban így működik: Az MKV-n belül - én ezt láttam - a feliratok sávja "Determine Auto" beállítással szokott lenni, és (általában) a magyar hangsáv van "Default"-ra állítva. Azt gondolom hogy emiatt lehet inaktív a felirat. Legalábbis amikor a feliratsávot (is) átállítottam "Default"-ra, akkor már lett felirat a tévén. Ráadásul már a felirat színét és méretét is lehetett állítani.
A fentiekhez viszont használni kell valamilyen PC-s szoftvert, ami nálam az MkvToolnix.
Megjegyzés: amikor a magyar feliratot használom, akkor ahhoz az eredeti hangsávot állítom be, a magyart meg ki, mert nagyon zavar, hogy a felirat és a szinkron nem azonos szövegű. -
OldMike
őstag
válasz
norberto_th #84784 üzenetére
A speedtest.net vagy a beta.speedtest.net biztosan működni fog. A 2012-es LM tévémen is működik, de csak a korábbi (flash) változata.
-
OldMike
őstag
válasz
Hungarikum87 #84399 üzenetére
Az SJ más (magasabb tudású) kijelzővel készül, aminek talán a leglényegesebb része a nano-cellás kivitel. Olvasd el ezt:
-
OldMike
őstag
válasz
Lacielvtárs #84398 üzenetére
Sajnos amit írsz nem mértékadó az ő esetében. A te tévéid két évvel későbbi évjáratúak, és legfeljebb 3 évesen adtad el. Itt pedig öt éves készülékről van szó. Drukkolok hogy jól adja el, de max. 30-40% értéket tippelnék.
-
OldMike
őstag
válasz
belo.tomi #84360 üzenetére
Ha a menüpont helyét kérdezed, akkor a Beállítások legutolsó menüpontja, egy nagy kérdőjel ikonnal, azon belül találod. A művelet mögött mi rejlik azt nem tudom, valószínűleg valamilyen szoftveres takarítása a Smart-ban lévő összetevőknek. A tévé beállításokra nincs hatással, arra a gyári visszaállítás való, ami viszont olyanná teszi a tévét, mintha most hoztad volna el a boltból.
Nem tudom hogy töltöttél-e le alkalmazásokat az LG alkalmazásboltjából? Ezek is terhelhetik a Smart részt. -
OldMike
őstag
válasz
belo.tomi #84331 üzenetére
Szia!
Nekem az egy évvel korábbi változat van, LM660S. Most kipróbáltam stopperrel mérve a SmartShare megnyitás idejét. Az alkalmazások gomb megnyomásától addig a képig, ahol kiválaszthatod hogy képet, zenét, videót akarsz-e nézni, 15 másodperc telt el. Innen mondjuk az első fénykép megnyitásáig szintén 15 másodperc kellett, ez azonban már nem igazán mértékadó, mert függhet a mappák mélységi elrendezésétől is. Zenénél, videónál is nagyjából ez van, de nálam a mappák általában egy rétegűek.
Szerintem ez a 15 mp nem elviselhetetlen idő. Amennyiben az MR-en a Home gombot használom (nem igazán szoktam) akkor 2-3 másodperccel hosszabb.
A böngésző megnyitása a főképernyőig 3-4 mp, a honlapok megnyitása már más tészta. A Prohardver például jellemzően 10 mp körül megnyílik, ugyanakkor a met.hu (ami azért meglehetősen összetett weboldal) egy percet is igényelhet az összes reklámjával és animációjával együtt.
Le kell kopogjam, hogy mostanában ritkán fordul elő memória hiány miatti kilépés, még a böngészőből indított YouTube videózás közben sem (a YT alkalmazás ugye nekünk már nincs).
Érdemes lenne egy Prémium inicializálást csinálni, ha nem segít akkor esetleg egy gyári visszaállítást, de az minden beállítást töröl (ilyenkor jó az összes használt beállítást felírni, még ha macerás is).
-
OldMike
őstag
Szia!
Nekem az egy évvel korábbi LM sorozatú tévém van, és azon sem jön össze a képernyő tükrözés. Több különböző Androidos telefonnal próbáltuk, látják egymást az eszközök, de a kapcsolódás nem jön létre. Csak gyanúm van - nem vagyok hozzáértő - hogy ezekben a tévékben még a Netcast rendszer van (csak az LB sorozattal jött a WebOS), és valamilyen kompatibilitási hiba van.
Más ok miatt, de a YouTube alkalmazás sem működik ezen a rendszeren, illetve az LG szerint a tévék hardvere nem alkalmas a HTML5 alapú YT alkalmazás futtatására.
Sajnos ez a tervezett vagy nem tervezett avulás következménye, együtt kell élni vele, amíg rá nem kényszerülünk valami miatt az új eszköz vásárlására. Mondjuk nekem a tükrözés nem igazán hiányzik, a YT pedig a böngésző alól működik.
-
OldMike
őstag
válasz
Toto00 #84093 üzenetére
Köszönöm, pontosan így van. Az okozott nálam keveredést, hogy a tévén az ARC jelzésű HDMI csatlakozón megy ki a hang (a többi HDMI-n nem), tehát ez kell a hangkimenethez. A másik meg az, hogy az eddig általam látott HDMI bemenetes hangeszközök alapból tudták a CEC funkciót, amit az LG szépen átkeresztelt Soundsync-re, hogy bonyolultabb legyen a felhasználónak.
-
OldMike
őstag
válasz
Oxy.kiraly #84069 üzenetére
Mindkét neked válaszolónak igaza van, én csak annyival egészíteném ki, hogy a Soundsync esetén sem a tévét vezérelné a tévé távirányítója, hanem a Soundsync kompatibilis hangeszközt. A másik lehetőség a tévé távirányítójával történő vezérlésre a HDMI/ARC lenne. Ez esetben nem kellene feltétlenül LG gyártmánynak lenni a hangeszköznek, mert más gyártóknak is vannak ilyen képességű eszközei, azaz van rajtuk HDMI/ARC bemenet.
-
OldMike
őstag
válasz
#28752640 #83893 üzenetére
Sajnos el kell fogadni, hogy a tévék megítélése alapvetően szubjektív dolog. Azt azért tudni kell, hogy a tévénézők többsége nem tökéletesen elsötétített szobában fog tesztábrákat, egyszínű fehér vagy fekete képeket nézegetni. A legcélszerűbb - csak igazából ritkán megvalósítható - megoldás a különböző tévék szemrevételezése, azonos műsoranyaggal. Így rögtön eldönthető, hogy melyik paneltípus (VA vagy IPS) a szimpatikusabb. Ez persze legtöbbször már a gyártót is eldönti. Ezután lehetne az azonos paneltípussal szerelt tévék közül választani, egyéb - fontos - szempontok alapján.
A nagyobb bemutatóterű üzletekben általában meg szokták engedni, hogy pendrive-on vitt videóval nézegesse az ember a tévéket. Persze tudni kell, hogy az üzletekben általában üzleti módban vannak a tévék, amik általában túl kontrasztosak, túl élénk színvilágúak a magas környezeti fény miatt. Azonban ha mindegyik így van beállítva (sajnos azért ez nem biztos), akkor talán ki tudod választani a valamilyen mértékben eltérő színvilágú tévék közül a számodra szimpatikusabbat. -
OldMike
őstag
válasz
Kartács #83376 üzenetére
Szia, nem biztos hogy jó irányba mész. A tévében lévő digitális hangkimeneten (optikai vagy HDMI ARC) kimenő jel erősségét a tévé hangerő szabályozójával nem fogod tudni módosítani. A HDMI ARC használatával ez annyiban változna, hogy ha az az eszköz, amivel a HDMI kábel össze van kötve Simplink kompatibilis, akkor a tévé távirányítójával lehet a hangerőt változtatni, de azon az eszközön (azaz azt fogja vezérelni).
Ez a Z623 esetében biztosan nem fog működni. -
OldMike
őstag
válasz
Vinczuska #83085 üzenetére
Megszűnt az LG-n is az YouTube alkalmazás a 2012-es és korábbi gyártmányokon, és gyakorlatilag minden más gyártó hasonló tévéin is. Az igazi tettes a Google, ami megszüntette a flash alapú tv applikációk támogatását. Ezek a tévék pedig a hardverük miatt nem képesek kezelni a HTML5 alapú alkalmazást, ami most a menő. Ennek így vége, de a tv böngészője alatt (legalábbis az LG esetében) működik a YouTube honlapja, de teljes képernyős mód nincs.
-
OldMike
őstag
válasz
Raftsman #82841 üzenetére
Sajnos nehéz lenne megkönnyíteni a helyzetedet.
Egyfelől a leírt felhasználáshoz a többség biztosan a nagyobb kijelzőt fogja javasolni.
Másfelől tény, hogy az SJ850V modellben teljesen más felépítésű (RGB) és tudásszintű panel van, mint az UJ7507-ben (RGBW). Az utóbbit lényegesen egyszerűbben tudja az LG gyártani, ami az árán is látszik. Azonos képméret (55") esetében az utóbbi akár 60-90 eFt-tal is olcsóbb.
Innen kezdve minden szubjektív, és inkább hitvita jellegű. Állítólag az RGBW panel kevésbé éles képet ad, és a színei is kevésbé erőteljesek.Van aki látja a két panel közti különbséget, és van aki nem. Komolyabb HDR tartalmak hiányában egyelőre nehéz megítélni, hogy az SJ850V valóban sokkal többet ad-e.
-
OldMike
őstag
válasz
#91166208 #82622 üzenetére
Szia!
Amennyiben az AVI-t lejátssza, az MKV-t pedig nem, akkor valószínűleg a Windows Media Player DLNA megosztását használod. Az ugyanis az MKV-t nem ismeri, hiába tudná a tévéd, a WMP nem juttatja el hozzá. Egyébként erre utalnak az előző hozzászólásokban leírt beállítási előírások.
Az UMS számára mindezek nem szükségesek, mivel ott a szoftver kezelőfelületén választod ki azokat a mappákat, amiket a tévén akarsz látni. Sajnos (igazából persze nem) az UMS nagyon sok dologra képes szoftver, emiatt ki kell tapasztalni hogy mire is van a sokból szükséged. Igazából a legfontosabb a Státusz fül, ahol - ha a hálózati kapcsolatok rendben vannak - rögtön látnod kell a tévédet (nálam még a WMP is látszik, de nem foglalkozom vele), ezután pedig a Navigáció/Megosztás Beállítások fül, a többihez valószínűleg nem kell hozzányúlni.
-
OldMike
őstag
válasz
frankstork #82294 üzenetére
Akkor a kompatibilitással nincs baj, viszont szerintem a tévédben nincs beépített vevő az MR-hez, csak szoftveresen van előkészítve. Ez azt jelenti hogy egy speciális USB stick (dongle) kell hozzá, amit az USB aljzatba dugva működik együtt az MR a tévével. Annak idején szettben árulták, nem tudom hogy külön kapható volt-e, és manapság elérhető-e valahol.
Az említett funkciók azért működnek, mert azokhoz az MR az infraportját használja, nem az RF részt. -
OldMike
őstag
válasz
frankstork #82282 üzenetére
Szia!
Az általad írt típus nem igazán ismerős Magyarországon, de ettől még létezhet. Jó lenne tudni hogy melyik évjárat, tippem szerint 2012-es lehet (ha esetleg nem LS, hanem LM akkor is), amihez csak az AN-MR300 típus jó, mással nem fog működni.
-
OldMike
őstag
válasz
olcsii #81978 üzenetére
Nyilván régiófüggő, de pont a nálunk már néhány helyen kapható SJ810 nincs a listában. Amúgy valószínűleg az SJ80-hoz állhat közel, csak valami apróságban lehet esetleg többet tudó.
Nem vagyok jós, de szerintem az idei egyik sláger az UJ67 lesz.És hogy az RGBW vita se csituljon el, az egyik hozzászólás szerint az összes UJ6xxx sorozatban ilyen panel lesz (illetve talán még az UJ70-ben).
-
OldMike
őstag
válasz
B Adrian #81974 üzenetére
A PC-n lévő tartalmakat csak valamilyen megosztó (DLNA) programmal tudod a tévére átvinni. Ilyen elég sokféle van, fent jobbra a keresőbe írd be a megosztás vagy a DLNA szót.
A szoftvert a PC-re kell telepíteni (de például a WIN7 esetén a Windows Media Player alapból adott, csak a W alatt kell beállítani néhány dolgot), a tévén pedig a Smartshare funkciót (vagy valami hasonló nevűt) kell kiválasztani, ahol megjelenik a telepített megosztó szoftver ikonja. Az adott szoftverben kell mappamegosztást csinálni, hogy a tévén lásd a mappákba tett tartalmakat. A wifi természetesen szükséges, mert az egész a router által irányított otthoni hálózatodon zajlik. -
OldMike
őstag
válasz
#94529552 #81882 üzenetére
Sajnos valószínűleg nem. Most utánanéztem alaposabban, 2016. november végén lett nálunk IPv6, 2017. februárban váltottam magasabb netre, ezután még néztem a sebességeket, és működtek a mérőprogramok. Az elmúlt két hónapban nem foglakoztam vele, csak most próbáltam újra.
Kicsit valószínűtlennek tűnik, hogy minden netsebesség --mérő program átállt volna IPv6-ra. Persze másfajta összefüggés is lehet, de ehhez nem értek.Talán akad még olyan (netkapcsolatos) Netscape rendszerű tévének tuladonosaj, aki esetleg meg tudja nézni.
-
OldMike
őstag
válasz
tomyka74 #81866 üzenetére
Természetesen nem ez a fő netforrás, azonban a PC nem megy egész nap, és előfordul hogy valami nem túl bonyolult dolgot megnéznék, erre jó a tévé böngészője is.
Nem tudom nálad van-e netkapcsolata a tévének? Amennyiben igen, akkor megnéznéd hogy lehet-e sebességmérést csinálni? Nem életbevágó, de kíváncsi vagyok hogy a tévé működése változott meg, vagy a szolgáltató digitális útválasztója okozza. Köszönöm.
-
OldMike
őstag
Üdv!
Vannak-e még LM vagy LA sorozatú tévé tulajok? A gondom a következő: a 42LM660S tévémen néhány hónappal ezelőtt néztem utoljára a net sebességét, a speedtest.net és a beta.speedtest.net alkalmazásokkal, és működött. Tegnap ismét megpróbáltam, de nem indul el. A címlap bejön a nagy sárga GO felirattal, de nem történik semmi. A számítógépen próbálva láttam, hogy a felirat alatt megjelenik egy szerver is, de a tévén ez már nincs. Frissítés már régen nem jött erre a típusra, a flash is be van kapcsolva, bár gondolom a mérő már nem flash alapú. Egyébként próbáltam más mérőket is (szélessáv, netmérő stb.), de azok sem mennek.
Amúgy a tévés böngésző működik, a DLNA is.
Nem értek hozzá: Telekomos net van, és a HGW-n egy ideje már megy az IPv6 is, ennek lehet köze hozzá?
-
OldMike
őstag
Az optikai kimeneten egy állandó jel jön ki, amit a tévé hangerő-szabályozójával nem tudsz módosítani. Ugyanígy nem működnek a különböző hangeffektek sem. A hangszíneket is csak a Z5500-on tudod állítani.
Külső erősítő használata esetén az egyetlen mód a tévé hangerő-szabályozójának (és a mindenféle effekteknek) a használatára a fejhallgató kimenetbe dugott kábel (analóg természetesen), és a tévén beállított fejhallgató kimenet lenne. Ez azonban meglehetősen gyenge hangminőséget eredményez. -
OldMike
őstag
válasz
tomyka74 #81532 üzenetére
Szerintem azért ez egy kicsit furcsa történet. Ez egy 2012-es tévé, amit 2013. második felében már nem lehetett kapni. Nem hinném hogy ez 4-5 évig elfeküdt egy raktárban. Az LM660S sorozatot egyes akciókban öt éves garanciával lehetett megkapni, az én 42" tévém is ilyen.
Tartok tőle - bár azért nem lehetek biztos benne - hogy ezt esetleg még garanciában lecserélték, és felújították. Ezt persze illene közölni (ha így lenne), valamint ha jól tudom, ilyenkor a sorozatszámot eltüntetik a készülékről. -
OldMike
őstag
Szia, én ezt használom, de egyébként rengeteg van:
Talán még jobb lenne a telefon képét kitenni a tévére a Wi-Fi Direct funkcióval. Az én 2012-es LG tévémmel valamiért nem jön össze, de egy 2014-es LG tévével már tökéletesen működött. Azt hiszem a legújabb típusoknál már a tévéről lehet a telefont vezérelni.
-
OldMike
őstag
válasz
logitech25 #81125 üzenetére
A legegyszerűbb megoldás egy JACK-RCA kábel, az előbbi vége a tévé fejhallgató kimenetébe megy, az utóbbi a hangfal IN bemenetébe. A tévé Hang menüjében választhatod a Fejhallgató lehetőséget, ekkor a tévén állíthatod a hangerőt (és minden egyéb hangbeállítást is), de gyengébb lesz a hangminőség. Amennyiben a külső hangszórót választod, akkor jobb lesz a hangminőség, de a hangerőt (és a basszus beállítást) csak a hangfalon állíthatod.
A legjobb megoldás egy távirányítóval vezérelhető erősítő + hangfalak lehetne, lehetőleg optikai bemenettel, de ilyen a kereteden belül nem igazán létezik. Soundbar is lehetne, de azokból a Trust-höz hasonló hangzású is legalább 10 ezer forinttal a keret felett van, viszont kényelmesen kezelhető, és az optikai csatlakozás miatt jobb lehet a hangminősége. -
OldMike
őstag
-
OldMike
őstag
válasz
zsizsef #80896 üzenetére
Sajnos ezeknek a hangja nem fog jönni a SCART-on, nincs rá megoldás. Csak a fejhallgató kimenet marad (esetleg az optikai kimenet, de az többletköltséggel járna).
Használd a fejhallgató kimenetet, de a tévé hangbeállításánál ne a fejhallgató, hanem a külső hangszóró opciót válaszd. Igaz ez esetben a hagerőt csak a hangfalon tudod állítani, de a hangminőség jobb lesz. -
OldMike
őstag
-
OldMike
őstag
válasz
nikos21 #80829 üzenetére
A neten tudsz venni sokkal olcsóbbat is, akár a harmadából. A korábban linkelt típus jó minőségű, az olcsóbbak kicsit gyengébb hangminőséget tudnak, de ez nem biztos hogy észrevehető.
Amennyiben maradsz a JACK dugónál, akkor a tévé hangbeállításában feltétlenül a külső hangszórót válaszd, ne a fejhallgatót, mert azzal jobb a hangminőség. Igaz ebben az esetben a hangerőt (és minden más hangminőségi beállítást) az erősítőn kell állítani, mert a kijövő hang egy állandó erősségű (vonali) jel lesz. -
-
OldMike
őstag
válasz
tobias88888 #80785 üzenetére
Szia!
A Vesa-t ne emlegesd, mert az átlag barkács- vagy csavarboltban nem fogják tudni hogy az mi, és inkább nem adnak csavart
.
Közönséges metrikus csavart kérj 4x10-es méretben, ha egyébként annak a hossza (10 mm) biztosan jó. Mondjuk például a kézikönyv ezt a méretet írja.A 75x75-ös méret gondolom a lyukak távolsága, ami a falitartó mérete miatt fontos. Eddig általában 100x100-as mérettől kezdve láttam, igaz ezek tévékhez valók, monitorokhoz biztosan létezik kisebb méret is.
-
OldMike
őstag
válasz
MrSealRD #80505 üzenetére
Úgy tűnik hogy még a DVB-T használata esetén is többféle lehetőséged van:
1) Ha van az STB-n HDMI kimenet, akkor kösd össze a tévével HDMI kábellel, és amikor azt akarod nézni akkor a tévén a megfelelő bemenetet kell választani
2) Ha ez nem járható, akkor szerezz be egy 5V-os tápfeladót, ami nem nagyon jelentős összegért már elérhető, és akkor nem kell az STB.
-
OldMike
őstag
válasz
MrSealRD #80489 üzenetére
Kicsit meglepő amit írsz, mert jellemzően inkább a tévék tunere szokott jobb lenni.
Nem írtál az antennáról, erősítős-e, saját tápos, vagy a settop boxtól kapja a tápot? A mai tévékben nem szokott tápfeladás lenni, esetleg ez hiányozhat. Nem kételkedve az alaposságodban, de biztos hogy jó beállításokkal végezted a keresést?
Éppen megelőztek
-
OldMike
őstag
válasz
vt500mike #79934 üzenetére
A tévé beállításai között ezeket találtam, de valószínűleg így állítottad be:
(ezek az én LM660S tévém kislexikonjából valók, de szerintem az LA is ilyen)
Nálam az optikai aljzat valószínűleg nem teljesen jó, mert csak éppenhogy tartotta meg a dugót (pedig annak egészen szorosan kellene bemennie), egy kis mozgatásra már kiesett. Nagyon rusnya módon szigetelőszalaggal kellett a kábelt a hátlaphoz ragasztani, hogy fix legyen.
Nincs valami másik eszközöd (pl. aktív PC hangfal) amivel ki lehetne próbálni? Ha az STB-vel működik az erősítő (melyik bemeneten nézted?), akkor csak a tévé lehet gyanús. Amennyiben a beállítások jók, akkor nekem az aljzat látszik problémásnak.
-
OldMike
őstag
válasz
vt500mike #79932 üzenetére
Gondolom az összekötések rendben vannak (optika a tévéből a kütyübe, onnan RCA az erősítőhöz - szerintem valami Line In vagy AUX bemenetre), akkor tévében valamilyen digitális kimenetet kell beállítani a Hang menüben. Az a három betűs szerintem a PCM lesz, azt kell kiválasztani, nem az Auto-t.
-
OldMike
őstag
válasz
Lacielvtárs #79753 üzenetére
Sajnos az én LM660S tévém nem kezeli a feliratfájlokat, pedig látom hogy benne van az MKV-ban, és az azonos könyvtárban lévő (azonos fájlnevű) *.srt fájlokat sem. Nekem - ha feliratokat akarok használni - be kell muxolnom a megfelelő feliratfájlokat. Ekkor már látja a tévé, tudom akár színét és a méretét is változtatni.
-
OldMike
őstag
válasz
smallmer #79668 üzenetére
Az LG-k Smart rendszerének használhatóságáról írnak majd a tulajok, vannak néhányan. Személyes tapasztalatom nincs az Android tévével, korábban voltak vele gondok (akadás, fagyás), de azt olvastam, hogy a tavalyi széria már sokat javult. A Sony - úgy tűnik - nem akar változtatni, tehát bízik benne. Nyilván az alkalmazások száma összehasonlíthatatlanul több, de kérdés hogy a telefonokra írt alkalmazások mennyire használhatók a tévéken, a teljesen eltérő kezelési mód miatt. Az is gyanús hogy a telefonokban a középkategóriától felfelé erősebb hardver lehet.
-
OldMike
őstag
válasz
smallmer #79661 üzenetére
Szia!
Az UH7707 és az UH8507 között a leglényegesebb különbség, hogy az utóbbi tudja a 3D-t, egyébekben gyakorlatilag azonos műszaki tartalom, ajánlott kategória.
Az UH7507 alacsonyabb képességű az előzőknél (M+ panel, RGBW rendszer, gyengébb HDR képesség, de ez nem biztos hogy most még érdekes) minden tekintetben, bár valamennyivel jobb mint a 6-os sorozat. Ha akereted engedi, és nem kell a 3D, akkor a 7707 a legjobb választás a három közül. -
OldMike
őstag
válasz
Tomasz72 #79458 üzenetére
A tévé Scart csatlakozójába input/output váltós dugó kell (vagy output típus), de azzal csak a tévében lévő tunerek (DVB-C vagy -S vagy -T) hangját lehet kivinni, Pendrive, HDD vagy STB esetén nem lesz hang.
A HDMI konverter számomra kissé bizonytalan, szerintem valószínűleg csak a HDMI ARC aljzatban működhet.
Inkább az optikai átalakító javasolt. Nem tudom milyen a 2.1-es rendszered, de az ajánlott átalakító bitrátája számomra elég kevésnek tűnik.Időközben egy-két dolog már nem aktuális
-
OldMike
őstag
válasz
melkah #79428 üzenetére
Szia!
Ebből a két képből láthatod az alapvető tulajdonságokat. A lényeg hogy a két tévé nem egy kategória. Az egyik valós 100 Hz-es, a másik 200 Hz-es. Az egyik M+ paneles, a másik S-UHD. A különbséget nem tudnám elmondani, de kb. olyan mint amikor még volt HD Ready és FullHD. Mindkettő lejátszotta a HD anyagokat, csak nem ugyanolyan minőségben. Nyilván ez a 4K anyagoknál jön ki igazán, de valószínűleg a FullHD is szebb egy magasabb tudású panel esetén.
Ha a kereted megengedi, akkor szerintem az UH77xx-et választva minőségibb és időtállóbb tévéd lenne.
Ui: személyes tapasztalatom nincs, de valószínűleg nem nagyon van olyan, aki egymás mellett nézve a két tévét, tudna véleményt írni.
-
OldMike
őstag
válasz
farkas-j #79415 üzenetére
Azért sajnos nem ennyire rózsás a kép. Nekem eggyel korábbi (2012-es LM660S) van. Összehasonlítottam a rokonom LB671V tévéjével. A Netcast valóban sokszorosan gyorsabb annál a WebOS-nél, a 2016-os középszériát nem láttam, de lehet hogy még annál is.
De...
Nem tud multitaszkot, azaz a smart alatt nem lehet például a beállításokkal foglalkozni, csak kilépve. A Youtube alkalmazás már nem frissül, a böngészőből indított YT nem tud teljes képernyőt. Az LB esetében pont az ottlétemkor kínálta fel a YT alkalmazás frissítését, a böngészőben lévő YT tud teljes képernyőn lejátszani.
Ami még számomra fájó pont, hogy hiába van a mi tévénkben is ScreenShare (Wi-fi Direct) funkció, a Huawei P9 Lite telefonom kijelzőjét nem teszi ki a tévére, pedig az eszközök látják egymást. Az LB-re egy pillanat alatt kiment a kijelző, látszott minden bármit is babráltam éppen a telefonon.Szóval szerintem van azért fejlődés bőven, igaz akad hátrány is. Az is igaz hogy ha ma akarnék legalább ilyen tudásszintű tévét venni, és mondjuk a 3D is kellene, akkor nagyjából az UH85xx készüléket kellene választanom, mert most már ilyen FullHD tévé már nincs.
-
OldMike
őstag
Szerintem az összes LM sorozatra most jött. Én engedélyeztem a frissítést, elég gyorsan lement, korábban kétszer-háromszor is hosszabbak voltak a frissítések. Nem vettem észre változást, de én IPTV-vel használom tévézésre, ezen kívül filmeket, családi képeket és videókat nézek DLNA megosztással, ritkábban pendrive-val. Használom még a böngészőt is, de az egyéb alkalmazásokat, játékokat nem. Így azt nem tudom hogy azokhoz jött-e valami, vagy vettek-e el bármit is.
Más évjáratú tévék frissítésénél írtak olyat is, hogy a műholdvevő részén reszelgettek, hogy lásson valamilyen "tatár" műholdakat is
-
OldMike
őstag
válasz
Richard! #79238 üzenetére
Az egyetlen lehetőségnek az optikai kimenet használata mutatkozik, amihez kell még egy Digital-Analog átalakító (DAC-ként szokták emlegetni), egy optikai és egy RCA-RCA kábel. Utóbbi megy a DAC-ból a házimoziba, az előbbi pedig a tévéből a DAC-ba. Elviselhető áron általában csak sztereó átalakító érhető el, az is inkább külföldről (itthon a 10 eFt-ot közelíti az ára).
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
A 42LM660S tévém nem mai gyerek, de talán van aki még használja. Ma jelezte hogy van frissítés, de érdekes módon a verzió száma ugyanaz volt, mint a rajta lévőnek (04.60.12). Ettől függetlenül végigment a frissítés, de nem tudom hogy változott-e valami. Eddig még nem találkoztam olyannal, hogy azonos verzióra frissített volna. Sajnos a belső verziószámokat (böngésző stb.) nem szoktam figyelni, lehet hogy ott történt valami.
Minden LM sorozatú tévé tulajdonost érinthet.
Elnézést kérek de elnéztem a verziószámot, mert az új 04.62.12
-
OldMike
őstag
Az ilyen évjáratú tévéknél (meg még néhány későbbinél is) téma volt, hogy a Jack aljzat eléggé furcsán működik. Nagy erővel kellett a dugót benyomni, hogy teljesen bemenjen. Nem emlékszem hogy írtak volna a tiédhez hasonló hibát, de esetleg emiatt nem kizárt hogy valamilyen szakadás történhetett az aljzat illesztésénél.
Ennél a tévénél még automatikus hangszóró leválasztás van, nem állítható szoftveresen. Nálad leválasztja a tévé hangszóróját amikor bedugod? Ha nem, akkor szinte biztos az aljzathiba.
-
OldMike
őstag
válasz
shifty85 #78947 üzenetére
Szia!
Azt gondolom - lehet hogy meg leszek kövezve emiatt - hogy sajnos a kijelző mérettől nem lehet elvonatkoztatni, főként a natívnál lényegesen rosszabb felbontású anyagok esetén. Nekem még most is a 42 LM660S van, nagyon szeretem. A tárgyilagosság kedvéért azért elmondanám, hogy van még egy 19 LS3500 tévénk is, ami "csak" HD felbontású. A tévéadásoknál (amik max. HD minőségűek) szebb a képe, mint a nagynak, ráadásul egy neten talált beállítással a színei is döbbenetesen valósághűek (pedig ebben semmilyen képjavító lehetőség nincs). Szerintem egyszerűen a kis képméret teszi ezt, amiből persze nem az következik, hogy az ember ne vegyen minél nagyobb tévét. Csak legyen tisztában a dolgokkal
.
A plusz 13 col képméret növekedés valóban okozhat sokkoló látványt a gyenge minőségű anyagoknál, ugyanakkora távolságból nézve.
-
OldMike
őstag
válasz
Krystal_s #78888 üzenetére
Szia, a kapott javaslatokkal egyetértek, itt vannak tesztábrák, amik még segíthetnek. Egyéni ízlés kérdése, de azt kell megközelíteni, hogy a fehérhez közeli világos árnyalatok is, és a feketéhez közeliek is elkülöníthetők legyenek. Ez nem mindig jön össze, ezért el kell dönteni, hogy melyik a fontosabb. A kontraszttal is lehet is lehet próbálkozni, az erősebb jobb feketét-fehéret ad, de eltűnhetnek az árnyalatok. A fényerő semmiképpen se legyen 50 felett. Nem tudom feketeszint állítás van-e, ha igen akkor esetleg Alacsonyra lehetne tenni.
Még annyit, hogy a videokártya beállító programjában is lehet a kijelzőn módosítani, azt is érdemes kipróbálni, a tévé beállítása után.
-
OldMike
őstag
válasz
Indiant #78850 üzenetére
Néhány éve volt már szó itt a topikban az EDGE LED tévék bevilágításáról, akkor néhányan próbálkoztak a hátsó csavarok lazításával (egyes vélemények szerint a túlhúzott csavarok okozhatnak ilyen jelenséget), és volt akinek sokat javult.
Azért szerintem egy ilyen kategóriájú tévénél nem a tulajnak kell barkácsolnia, hanem a szerviznek kijavítania, vagy cserélnie.
-
OldMike
őstag
válasz
Indiant #78844 üzenetére
Ez csak egy személyes vélemény (sajnos az elhangzó szöveget nem értem, nem tudom hogy erről van-e szó benne):
a jelzett időpontban látható képen a bal tévé (a jobb is) szerintem megfelelően van beállítva egy esti filmnézéshez. Ilyen (de még kevesebbnek sem) bevilágításnak egyáltalán nem lenne szabad látszania.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Jövő héten érkezik a Grand Theft Auto Online - The Diamond Casino Heist
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest