- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy örültem amikor ez az RGBW téma kifulladt pár éve
-
válasz
NdrewSunix #105627 üzenetére
ó, ez még nem is volt támadás, még csak csipkelődés is alig - ha vérre menő csatákat akarsz látni egészen lényegtelen dolgokon akkor az OLED topic a tereped
-
válasz
mobilizmo #105474 üzenetére
"Szerintem irtóztató sok pénz" - nézz át kicsit az OLED topicba
"2 év alatt az eszmei értékét teljesen elveszti" - ez nagyon régóta így van minden műszaki cikk esetében
"5 év alatt teljesen elavul, szinte használhatatlan lesz" - ez is így van már régóta minden TV-nél, vagy tudsz kivételt? -
-
válasz
< CyberBob > #104968 üzenetére
Kevered a VA panellel:
VA: rossz betekintési szög, jobb fekete
IPS: jó betekintési szög, gyenge fekete
OLED: jó betekintési szög, kitűnő fekete -
válasz
TeeJay #104855 üzenetére
Már már bámulatos hogy akkor is képes vagy küzdeni a NANO ellen teljes mellbedobással amikor valaki egymás mellett hasonlítja össze
#104851 AssAssynn: megnéztem a képet, nálam régebbi IPS paneles van, ennél azért jobb, én visszaküldeném.
#104852 adamstray: köszi az összehasonlítást, szerintem is mehetett volna ON-ba. A Q60-ban a kisméretű távszabályzó tetszik nagyon
-
-
Hali,
Csak találgatás szinten: mikorra tippelitek hogy a tavaly széria eléri a legalacsonyabb árát? Szeretnék venni tavasszal egy 9-es sorozat9 NANO-t 65"-ben, gondolom megvárom míg bemutatják az ezévi kínálatot, csak lenyomja a tavalyit.
-
válasz
sladka_pani #104455 üzenetére
43-49-55-65-75-86" mind IPS
50-60-70-82" mind VA
Ha csak szemből fogod nézni, akkor a VA egy sötétebb helyiségben számomra jobb választásnak tűnik. -
válasz
sladka_pani #104451 üzenetére
Pl. LG 75UN85003LA, nanóban az LG 75NANO903NA sajnos már fölötte van a ártartományodnak LG NanoCell 65NANO793NE pedig csak 65", de majd a többiek adnak még ötletet. Amire ügyelj, hogy 75" mind IPS viszont a 70" mind VA paneles.
-
válasz
sladka_pani #104448 üzenetére
1. Mennyit szánsz rá?
2. Mi lesz a fő felhasználási terület: TV adás vagy játék vagy külső forrásból filmnézés? -
válasz
szimszonos #104265 üzenetére
Szerintem az jó választás, az 50Nano793-al sokaknak van jó tapasztalata ebben a topicban. Rendeld meg neten, akkor van 14 napod indoklás nélkül visszavinni ha mégse tetszene.
-
válasz
szimszonos #104258 üzenetére
"nano az ips panel technika" - nem, VA is lehet NANO mint említettem.
-
válasz
szimszonos #104256 üzenetére
Sokszor le volt írva, kereshettél is volna kicsit
43-49-55-65-75-86" mind IPS
50-60-70-82" mind VANANO az egy extra réteg, lehet alatta bármilyen panel. Az eladó meg egyszerűen nem ért hozzá.
-
válasz
szimszonos #104238 üzenetére
NANO 8-as tapasztalat - nem mindegyik ilyen azért. Sajnos edge lit a 8-as, 7 az direct led, 9-es pedig FALD.
-
-
válasz
szimszonos #103916 üzenetére
Soha nem volt plazmám, így nincs gyakorlati tapasztalatom. Viszont az LG honlapon rákeresve az utolsó szoftverfrissítés az 2013.03.19-es, szerintem még WebOS sincs rajta hanem Netcast, mivel a HP a WebOS-t 2013 februárban adta el az LG-nek, és főverziót (pláne nem operációs rendszert) nem váltanak az LG smartTV-k.
-
válasz
szimszonos #103913 üzenetére
Biztos hogy nem tudja a Netflix/HBO GO illetve bármilyen egyéb alkalmazást.
-
válasz
agressor12 #103851 üzenetére
2021-es listád nincs még véletlenül?
-
-
-
válasz
Vismajor01 #103523 üzenetére
Semmi gond, még az is megeshet hogy valaki tudja a megoldást
-
válasz
Vismajor01 #103521 üzenetére
Kitűnő TV, kár hogy ez az LG topic
-
válasz
agressor12 #103396 üzenetére
előbb vásárol, majd után olvas szaktopicot - rossz a sorrend
-
válasz
stemplar07 #103371 üzenetére
pontosan, ezért is halasztottam a TV beszerzést jövőre
-
Nem tudom van-e topicgazda, de jó lenne betenni a paneltípusokat, ezévi NANO sorozatokról mit kell tudni, meg a ide line-up PDF-t is.
Az anyagot össze tudom állítani, van rá most kis időm, csak abban segítsen valaki hogy tudnám betolni az összefoglalóba? -
válasz
Stefi_dzsi #103119 üzenetére
-
válasz
agressor12 #103094 üzenetére
kitűnő választás
-
válasz
agressor12 #103072 üzenetére
Szerintem simán hiányos a lista, megesik az ilyen. Biztos hogy ez hivatalos LG
-
válasz
agressor12 #103041 üzenetére
Jó kérdés, van rá esély hogy kapsz jobbat mert azért ez eléggé durva, de erre nem tudok mit mondani.
#103042 mcll: én a magam részére 5 évvel számolok, de nálam nincs is meg TV addig
-
válasz
Samott #103038 üzenetére
Az tény hogy pl. Emag-on olcsóbb, de agressor12 MM-ben fog cserélni.
#103039 agressor12: ezt innentől neked kell eldöntened, mi a fontosabb. WebOS 5 évig minimum támogatott, liszenszek is. Vagy esetleg megnézed a TeeJay által is ajánlott UN7300/7400 vagy 8000/8100 sorozatot, ott kb. ugyanez lesz csak olcsóbben, de direct ledes.
-
válasz
agressor12 #103025 üzenetére
egy ilyen esetleg?
-
válasz
agressor12 #103003 üzenetére
Edge lit, szerintem a leggyengébb választás volt a nano széríában, ha már nano akkor 7-es vagy 9-es szériát nézzél, azok direct LED-ek.
@TeeJay: ennek semmi köze nincs a nano technológiához, simán háttérvilágítás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS Plus előfizetések
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest