- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GeneraL_XTX
veterán
Igen, megjavítják. Max megpróbálnak lerázni, de ne hagyd magad. Az EU-s garilevélen is van magyar nyelv, és ott van rajta a kötelezett LG márkaszervíz is, ahova vinni kell.
Itt igazából nincs apelláta.
Ebben az esetben, akkor miért fontos, amit mindenki hangoztat, hogy magyar garancia legyen meg viszonteladótól legyen véve?
Most ezt tényleg magyarázni kell? Igazából csak egy ember mondogatja, aki saját bevallása szerint is az LG-nek dolgozik.....
A többi meg csak mondja utána
-
rasky
senior tag
-
tomyka74
senior tag
wifi adapter és a magic motion távirányító le van sz...a! a tv-t nem azért veszed mert ilyeneket adnak vele vagy mert bele van építve!
hidd el megéri a plussz 60 ezret 660, a tv jobb és kész ennyi!!!
nem értem miért kérdezgetsz másokat,hogy melyik tv-t vedd meg, ha meg van a pénz rá akkor el kell menni boltba és amelyik a legjobban tetszik a képe azt megveszed és kész, midegy mit adnak vele meg mit nem!!
én is 660s-t vettem a magic mitiont nem is használom ott van a fiókban, nekem sokkal gyorsabb a saját távirányítója a tv-nek sztem,( igaz a haveroknak jól lehet gizdáskodni vele, de én ezt lesz...m ) a wifi-t sem mert összekötöttem a pc-t HDMI kábellel a tv-vel és ez a legbiztosabb leggyorsabb adatátvitel és kész!!
ne mások véleményére adj mert azt meg is bánhatod és ha otthon nem tetzsik a tv akkor vered a fejed a falba,hogy" miért hallgattam másra "!
ennek ellenére azt mondom igen menj a boltba és vedd meg a 660s-t megéri a + lóvét és a képminősége miatt!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest