- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
direwolf #70883 üzenetére
Bocs, hogy lemaradtam pár nappal. Mert nekem annyira zavarta a szememet az erős háttér fények-pl ablak, fehér fal, stb-hiába vettem le a háttérfényt akkor is zavart, meg az SD adások nagyon elmosódó képpel voltak (RTLkl, TV2) Ezt bekapcsolva már nincs erős háttérfény (45) előtte is az volt. Szokták mondani szaturált így a képem de nékem olyan élethűnek hat nem hideg kemény akciós túl erős a hatás.Még most is kísérletezgetek Pl a DH adásoknál pedig tavaly Június óta meg van a tv.
képopciókkal- egyszerűen nem értem el ezeket a hatásokat.
Anno leveleztem az egyik kedves fórumtárssal -olasz69- míg később kisült ő is így használja csak mindenki elsiklik felette,sehol nem említik a beállításoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest