- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
Hi!
Meglátásom szerint amennyiben az ember lapos monitor vásárlására adja a fejét, akkor ragaszkodni kell a DVI felülethez. Nem véletlenül van az kitalálva, arra kell kötni. Micsoda badarság gondolj bele: VGa karesz megcsinálja a jelet digitálisan, utána átalakítja analóggá, jel kábelen át, monitor visszaalakít digitális jellé, majd kirajzol. Beláthatod, hogy a digitális átvitel egyszerűbb, ésszerűbb.
Panelekhez pedig: Vagy tn filmeset, vagy VA-t, IPS-t ne! Volt a PH!-n egy cikk a tipusokról, keress vissza, nagyon tanulmányos, és sokat segít. Én ki is nyomtattam, te is olvasd el.
Ez így most nem nagyon jól sül el, de akkor már, ha témánál vagyunk: tft-t veszel, és nincs hozzá DVI kábel nopara, egyet tudok adni némi ellenérték fejében: 1500 píz. Szerencséd van akkor csupán 1499!(Egyébként nem azért írtam ezt, hogy reklámozzak, hanem mert ez a személyes véleményemet tükrözi. Kábelt nem is kell venned tőlem, de ha gondolod...
És az 1,8-as hosszával ugrókötélnek sem utolsó!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autószerelők, autószerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest