Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Dobozos LG4120-asom van. Alapból A100-as firmware-l. Utána frissítettem 102, 103, majd 111-re. A 111-est hanyagoljátok, nekem folyamatosan rontotta a lemezeket (fókuszálási, sávkövetési hiba). Visszatettem a 103-ast, azóta megint nagyszerűen működik.
-
válasz
afterburner_ #3 üzenetére
Itt szerintem arra az OEM-re gondolnak, amik név nélkül kerülnek a nagy gyártók számítógépibe, pl. HP (Compaq), DELL, stb. Compaq gépekben pl. voltak LG optikai meghajtók, de nem lehetett róluk tudni, hogy azok.
Ha a tied LG, elől és a tetején iis fel van tüntetve, akkor jó lesz. -
afterburner_
őstag
s neked dobozos?sztem se de, van egy iylen szarsag a readmeben ami szurja a szemem
This firmware update is for drives with original firmware versions below A104.
The drives must be original LG branded drives with the DVD Writer
model number GSA-4120B(no OEM units).
hozzateszem nem tudok angolul, lehet marhasag ahogy ertettem -
válasz
afterburner_ #1 üzenetére
Ehhh. Szerintem nem sok köze van a szoftverfrissítésnek ahhoz, hogy dobozban vetted, vagy sem. Az LG-k amúgy is frissíthetők. Nekem is az van.
Lehet, hogy tévedek, de szerintem ez marhaság. -
afterburner_
őstag
Szisztok, lenne egy kérdésem, ebben az íróban lehet e frimware-t frissiteni hogyha OEM, mer tmintha az egyik a1xx-es firmwareben azt olvastam volna hogy oemben nem...szal erre tudtok nekem valamit írni?a masik íróm dobozos es az viszia frissiteseket, de ezt nem probaltam meg meg, emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest