- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aki nem töltötte ki, de meg akarja nézni az eredményeket, az dobjon privátban egy gmail-es címet, holnap átküldöm neki(k).
-
Sziasztok!
Vasárnap óta 221-an töltötték ki a G2-re vonatkozó felmérést. Valószinűleg van még pár ember, aki nem tudta kitölteni, tőlük elnézést kérünk.
A felmérés eredményei, elvileg csak az tudja megnézni, aki kitöltötte.
Köszönöm szépen mindenkinek a közreműködést, a türelmet, a segítséget és a tippeket. Remélem rajtam kívűl más is tudott hasznos adatokat, információkat szerezni kis közösségünkről, és a telefonról.
Üdv
Meggyi- Érdekes, hogy volt még olyan ember mint én, hogy tök véletlenűl választottam ezt a telót.
- Hm... csak 9 embernek tört el a kijelző? Azt hittem többnek.
- 53 ember szívesen használna egy "fényképező gombot" oldalra, én is.
- 3 ember túl nagynak találja a kijelzőt, érdekes, én kicsinek már.
- 5 ember nincs megelégedve a hátsó kamera minőségével? Érdekes...
- 1 azaz egy ember nagyobb felbontást szeretne
- 37 embernek már sérült a zafirüveg.... (durva)
- 65 embernek nem root-olt a telefonja, és nem is tervezi.....érdekes adat
- stb...
- stb...
- stb...
........
További adatok a felmérés eredményeiben.... -
Eddig 212-en töltötték ki a felmérést. Aki még nem tette, most pótolhatja. Este 22.00-kor lesz az eredmények megosztása.
-
válasz
eladogeppc #3631 üzenetére
Lehet ez az?: OptimusG3 ROM 1.3.2, KK Baseband...
-
-
Eddig 190-en töltötték ki a felmérést. Ha valaki még nem, most pótolhatja. Holnap este eredmény megosztás. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a közreműködést, az észrevételeket, a tanácsokat.
-
Eddig 157-en töltötték ki a felmérést. Ha holnap estig komolyabb változás nem történik, akkor szerdán jönnek az eredmények. Érdekes azt hittem több aktív felhasználó van, 200-400-ra gondoltam...
-
válasz
eladogeppc #3575 üzenetére
Asszem egy gmail címmel egy kitöltést lehet csak......de gondolom itt normális emberek vannak, nem hiszem h bárki trükközne vagy ilyesmi..... várunk.
(#3576) drmotto: remélem nagyvonalakban jó lesz, nehéz 100-150 ember gondolatait, igényeit kitalálni.... pár válasz sztem hasznos lesz....mindjárt majd az első adat, h például mennyien járunk ide kb....
-
143-an lennénk csak? Várok még a felmérés eredményeivel....
-
válasz
eladogeppc #3552 üzenetére
Általános statisztika, ki milyen romot, kernelt, recoveryt használ, mennyire elégedettek vele, ki milyen tokban hordja,stb stb..... én főleg a romokra vagyok kíváncsi . De remélem, itt még páran kíváncsiak lesznek az eredményekre. Köszönöm, hogy rászántok pár percet.
-
Persze, meg lesz osztva, grafikonon is, 1 max 2 nap múlva , ahogy lesz még pár ember
-
Még csak 41-en töltötték ki a felmérést, de már most vannak érdekes válaszok. Jó lesz ez...
-
Sziasztok.
Ha megkérlek titeket, kitöltenétek nekem ezt a G2-re vonatkozó felmérést? Kettő-három perc alatt megvan.
Értelemszerűen a négyzetes válaszoknál többet is be lehet x-elni, a kerek-nél csak egyet.Köszönöm
Az esetleges hibákat/elírásokat, nyelvtani hibákat elnézni kérem. Egy-két nap múlva, ha páran kitöltöttétek, megosztom az eredményeket.
-
válasz
eladogeppc #3536 üzenetére
Telepítesz egy képnézöt, aztán megint megkérdi a képek megnyitásakor hogy mivel akarod megnyitni őket, ott kiválasztod a galériát, utána akár törölheted a képnézöt is ha már nem kell....
vagy ez még egyszerübb: (#3537) migabi24
-
válasz
sanyika987 #3482 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam már....amik vonzanak benne: a kicsit nagyobb kijelző, cserélhető memóriakártya, vezeték nélküli töltés, a lézeres izé nem tudom hogy jól működik e......
-
válasz
sanyika987 #3309 üzenetére
Remélem lesz aki fog vele foglalkozni....
-
válasz
sanyika987 #3307 üzenetére
Elvileg október közepén jön az L. Ha lesz a miénkre, akkor mindenképp az után...mondjuk jó lenne...
-
válasz
Just_Reboot #3246 üzenetére
Upssz, azt nem is tudom hogy az működik e a Quickremote a CM-ben, azt csak egy hónapja használom...
-
válasz
Just_Reboot #3240 üzenetére
A NIGHTLY romoknál, legalábbis a 4.4.4-eseknél, nem találkoztam bugokkal, nem emlékszem rá, talán a SNAPSHOT-oknál voltak bugok,hibák. A mai napig szeretem a CM romokat, de az a baj, hogy a stock alapú rom is tetszik (DM 4.0). Néha vissza akarom rakni
A hibák amire emlékszem így hirtelen:
1. Nem találtam olyan hívásrögzítőt, ami normálisan veszi a beszélgetést, érdekes a stock romon szépen hallható a másik fél is. Nekem ez alapszempont, hogy fel tudjam venni a beszélgetést, talán ez miatt is tettem vissza a stockot
2. Nem világít hátul a másodlagos notify fény( mondjuk ki látja mi?)
3. Gyári rádió nem ment, csak a spirit. (Ez is jól működött, sőt füles nélkül is szólt)
4. NFC-vel voltak gondjai
5. Néha asszem ledobta a otg kábelen a pendrive-ot, legalábbis még az augusztus-i verziókban, 2-3 naponta jön frissítés, gondolom javították már.
Más nem jut eszembe most. Antutu 33-35 között volt, 200-240 mb-os rom, jól pörgött, ment rajta minden szépen. Kijelzőidő az is asszem 4 óra felett volt. És tényleg a favorit nálam a CM, imádom, attól függetlenül, hogy nem használom most.
-
válasz
Just_Reboot #3236 üzenetére
Helló, nekem 2 hónapig CM11 volt fent, nem fogyasztott többet.
-
válasz
Pálfi Tamás #3223 üzenetére
Biztos valami fantázianév, a Nexus 5 KVT49L rom lett átportolva,vagy mi...
-
válasz
Pálfi Tamás #3212 üzenetére
Semmi gond, vicceltünk, majd belejössz, ne vedd fel
-
válasz
Pálfi Tamás #3210 üzenetére
Na ez egész jó, örülünk .... csak egy kicsit szétszóródtak a képek
-
válasz
schferenc77 #2390 üzenetére
Hát ha a madarakról beszélünk, mint rigo, akkor nem
-
válasz
sanyika987 #2355 üzenetére
Szívesen
-
válasz
sanyika987 #2350 üzenetére
Talán 20f, 4.4.2.
-
válasz
sanyika987 #2346 üzenetére
Nekem volt már pár romom fent, gondolom mint sok mindenkinek itt. Én simán meg voltam/vagyok elégedve a gyári rommal és kernellel is,root-olva persze, szépen beállítva és belakva mindent...
-
-
válasz
rayoliviero #3 üzenetére
Van igazság a szavaidban...Csak ami már ott ment, az kicsit már durva volt...
-
Ez jó ötlet volt, köszönjük szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest