- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Ez egy sima ftp szerver.
Én is keresgéltem korábban és ENNÉL egyszerűbbet eddig nem találtam. Egy hátránya van, hogy kicsit lassúcska, úgyhogy kisebb adatmennyiségnél ajánlott csak.
Mivel nem mindennap másolgatok több száz megákat ezért napi használatra nekem megfelelt itthon is és a munkahelyen is.
-
-
Szia!
Ha még nem vágtál bele az egészbe, elolvashatod még az én kis korábbi szösszenetemet is (a TWRP frissítős résztől kezdődően):Az Összefoglalóval kiegészítve talán már kellő önbizalmat tud adni a procedúrához.
Ha gondolod előtte csúsztassál le pár felest és simábban dog menni minden.
Legelső ROM-olásomkor én is rendesen be voltam szarva emlékszem.Optimus kernelt meg szerintem csak akkor telepíts külön, ha nem lennél megelégedve majd az alap felálással.
-
FGyula30
aktív tag
-
FGyula30
aktív tag
Arra figyelj, h ha átolvasod az összefoglalót min 3x, elolvasod az xda cloudy rom leírást-telepítést, azt csináld amit írnak és ne mást. Ez most hülyén hangzik, de ebből lesz a tégla G2.
Root, autorec, twrp update, full backup, full wipe, kk baseband, rom flash, factory reset.
Ez a sorrend. De olvass inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest