Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sumptuous

senior tag

Sziasztok! Nekem is van egy Letv x800 US 4/64

Jelenleg 12S Cuoco92 féle rom van rajta, mert nekem a 14S tray-ben lévő google gomb nagyon nem volt szimpatikus. Ez is nagyon gyors, és stabil. Merem ajánlani. Én visszaraktam hozzá a telefon eredeti kerneljét, amit az update.zip-ből szedtem ki és fastbootal raktam fel: fastboot flash boot boot.img

Illetve régebben találtam hozzá egy zip-et ami engedélyezi egyszerre bekapcsolni az összes magot, így egyfolytában online lesz mind a 8 mag, cserébe jobban melegszik egy kicsit a telefon, illetve egy valamennyivel többet is fogyaszt, de cserébe sokkal fürgébb lesz és throttlingolni is később kezd. Szerintem megéri! :) Innen tölthető: [link] ( 10% akku szint alatt csak 4 mag lesz online )

Találtam hozzá egy jól müködő FlyMe OS-t: [link] ugyanitt ha lapoztok egyet, akkor található egy újabb Flyme az US verzióhoz. Van benne rengeteg kinai szöveg, de teljesen jó napi szinten :)

Nagyon zavart a hangos rezgő motor a telefonban, amit úgy oldottam meg, hosszas kísérletezés után hogy egy Root Browser-ral a System/etc/init.qcom.post_boot.sh két case közzé bevittem a következőt:

echo 14 > sys/class/timed_output/vibrator/level

a 14-es értéket már én kísérleteztem ki, nekem ez vált be, aki erősebbet szeretne, az nagyobb számot írjon be a helyére.

A telefonban van kék értesítési LED, ami sajnos nem jelez, de bekapcsolható, ha a tárcsázóba beírjuk ezt a kódot: *#*#76937#*#* és a "Sleep sign on"-t bekapcsoljuk. ( Láthatóvá teszi, mikor van ébren a telefon )

Elég mélyen bele szoktam nyúlni a rendszerbe, ha valakinek ilyen jellegű kérdése lenne, lehet tudok segíteni. Jelenleg ennyi tapasztalatot tudtam megosztani, hátha hasznára lesz néhányatoknak :)

Új hozzászólás Aktív témák