Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
LeTV Le 1 Pro (X800) kérdezős, romolgatós topik mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok! Nekem is van egy Letv x800 US 4/64
Jelenleg 12S Cuoco92 féle rom van rajta, mert nekem a 14S tray-ben lévő google gomb nagyon nem volt szimpatikus. Ez is nagyon gyors, és stabil. Merem ajánlani. Én visszaraktam hozzá a telefon eredeti kerneljét, amit az update.zip-ből szedtem ki és fastbootal raktam fel: fastboot flash boot boot.img
Illetve régebben találtam hozzá egy zip-et ami engedélyezi egyszerre bekapcsolni az összes magot, így egyfolytában online lesz mind a 8 mag, cserébe jobban melegszik egy kicsit a telefon, illetve egy valamennyivel többet is fogyaszt, de cserébe sokkal fürgébb lesz és throttlingolni is később kezd. Szerintem megéri!
Innen tölthető: [link] ( 10% akku szint alatt csak 4 mag lesz online )
Találtam hozzá egy jól müködő FlyMe OS-t: [link] ugyanitt ha lapoztok egyet, akkor található egy újabb Flyme az US verzióhoz. Van benne rengeteg kinai szöveg, de teljesen jó napi szinten
Nagyon zavart a hangos rezgő motor a telefonban, amit úgy oldottam meg, hosszas kísérletezés után hogy egy Root Browser-ral a System/etc/init.qcom.post_boot.sh két case közzé bevittem a következőt:
echo 14 > sys/class/timed_output/vibrator/level
a 14-es értéket már én kísérleteztem ki, nekem ez vált be, aki erősebbet szeretne, az nagyobb számot írjon be a helyére.
A telefonban van kék értesítési LED, ami sajnos nem jelez, de bekapcsolható, ha a tárcsázóba beírjuk ezt a kódot: *#*#76937#*#* és a "Sleep sign on"-t bekapcsoljuk. ( Láthatóvá teszi, mikor van ébren a telefon )
Elég mélyen bele szoktam nyúlni a rendszerbe, ha valakinek ilyen jellegű kérdése lenne, lehet tudok segíteni. Jelenleg ennyi tapasztalatot tudtam megosztani, hátha hasznára lesz néhányatoknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest