- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
erdoke
titán
Mindenkinek köszönöm a segítséget, a probléma megoldódott. Legalábbis a FlashGet most vígan hasít, már csak regisztrálnom kéne, mert idegesítő ez a reklámbanner.;]
A gond a ZoneAlarmmal, tehát a tűzfallal volt. Még most sem értem, miért csinálta, hogy nem volt bgekapcsolva, mégis meggátolt minden progit a kijutástól, amelyiket korábban nem engedélyeztem. Esküszöm, nem látom most se, ha nem indítom el a ZA-ot, hogy lenne alkalmazása a feladatkezelőben. Mind1, a lényeg, hogy a gond megoldódott.
Mindenesetre, ha valaki tudja az okát, lszi jelezze.
Még1x kösz!:C -
Hibát nem így keresünk szerintem.
Én a helyedben norton ghost-al lementeném a jelenlegi XP rendszert és egy teljesen új installt csinálnék.
Ha felment az üres xp (sp antispy stb. nélkül), akkor csak annyit csinálsz hogy beállítod a dsl kapcsolatod, felinstallálod a flashget-et állítgatás nélkül,és elindítasz egy letöltést.
Ha ezután nem megy, ugyanezzel a socket hibával elszáll akkor a szolgáltató trükközik valamit nálad.
Ha kész vagy visszaírod az eredeti XP rendszert.
Ez az egész művelet kb. 1-2órát vesz igénybe, nem hiszem hogy túl sok lenne. -
Chip
aktív tag
Szerintem is ott lehet a gond.
Mondjuk én ME-t használok de ha a Hálózati helyek tulajdonságait megnézem akkor ott négy ''eszköz'' szerepel:
-Microsoft Network ügyfél
-Realtek........... a hálókártya
-IPX/SPX protokol
-TCP/IPX protokol
Nálam is Flashget 1,40 van fenn.
Ha ftp-ről akarsz leszedni vmit, próbáld ki (ha van) Win. Com., Total Comm. néha én is ezt használom -
JaniS
senior tag
Értelek és köszi a kiegészítést. A flashget erről a 10061-es hibáról a következőt írja:
WSAECONNREFUSED
(10061)
Connection refused.
No connection could be made because the target machine actively refused it. This usually results from trying to connect to a service that is inactive on the foreign host¡ªthat is, one with no server application running.
Ami magyarul annyit tesz, hogy a kapcsolatot visszautasította a szerver, mert vagy olyan szolgáltatást próbáltál igénybe venni, ami inaktív vagy nem is fut szerverprogram a célállomáson.
Tekintve, hogy fenti ne magyarázat én inkább megkérdezném a szolgáltatódat, hogy véletlenül nincs-e előtted egy proxy szerver. Az lazán okozhatja, hogy download manager nem működik. Ez az egy tippem van.
JaniS
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest