- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz cserewarrior #18009 üzenetére
Samsung 980 Pro
igazából az is full felesleges, mint a neve is sugallhatja az olyanoknak való, akik aktívan dolgoznak vele, egész nap videót vágnak, nagy méretű fájlokkal dolgoznak stb
Evo simán jó helyette (vagy más gyártó WD, Crucial, amik jelentősen olcsóbbak tudnak lenni a samsungnál)
nyilván jó a samsung, de átlagfelhasználónak felesleges -
wanted5
őstag
válasz cserewarrior #18006 üzenetére
nincs értelme, ha inteles akkor jó esetben tudja kezelni 2900-ig, de átlag inkább a 2666, nézz teszteket, nyernél vele 2-5 fps-t
inkább vegyél 32GB-ot, vagy ssd-t, vagy valami piát -
wanted5
őstag
válasz FőDudu #17944 üzenetére
Alapból ilyen profilon van mindig a gép, mivel egyelőre bőven elég a turbo nélküli teljesítménye is. Mint mondtam, a banális dolgokat végignyálaztam.
Ez előző gépnél a dynamic framework telepítése után megjelent a részletes beállításoknál egy 35-45W TDP választó is, itt az hiányzik, de nem tudom, hogy ez okozhatja-e a jelenséget. -
wanted5
őstag
Találkozott már valaki olyannal, hogy IDLE-ben is folyamatosan 15W a CPU fogyasztása?
Pontosabban, Y540 (9750H - 1660Ti) és siralmas az akkuidő. Gyakorlatilag már mindent kipróbáltam, minden win beállítást átnéztem, throttlestopot is, stb stb.
Furcsa mód, hiányzik a win energiabeállíásoknál a 35W-os TDP down, pedig fent van a dynamic framework.
Ahogy elkezdtem monitorozni az értékeket feltűnt, hogy 12-15 W-nál nem megy lentebb a package power és ezért ilyen 1,5 - max 2 óra az akku idő (az előző dell gép 1-2-3 W-ra is lement)Van erre valami megoldás? Aki még esetleg ilyen gépet használ hasonlókat tapasztal?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Remek áron eladó dobozos új 11.Generációs i5 8gb 256 Microsoft Surface Laptop Go 2 garanciával!
- Lenovo ThinkPad L450, 14" HD Kijelző, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, W10/11, 27% áfás
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest