- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
gK_
csendes tag
válasz pokers #10732 üzenetére
Milyen wifi kártya az az AC-s? Tudnál esetleg valami olyat ajánlani, ami lehet akár csak sima N-es is, de lehetőleg nagyon jó vételi képességei legyenek? Olvasgattam, de "tuti" tippet nem találtam sehol. A cél az lenne, hogy minél jobb vevő képességgel rendelkezzen. Köszönöm!
-
gK_
csendes tag
-
gK_
csendes tag
válasz pokers #10714 üzenetére
Szia!
Próbáltam a MOD-olt BIOS-t feltenni, de sajnos nem tudtam leszedni sehonnan a szükséges file-okat hozzá. Most 2.02-es van a gépemben.
Arra célzol, hogy enélkül nem fogja tudni a dual-bandet? Mert akkor ha esetleg valakinek megvannak a file-ok, tudna segíteni?
Köszönöm!
Üdv
-
gK_
csendes tag
válasz adamch4 #10704 üzenetére
Szia! Köszönöm a gyors választ. Alapvetően jó lenne a Dual-Band-es, mivel 5 GhZ-en még alig sugároz valaki, örülnék neki.
A régi sajnos nagoyn nehezen kapcsolódik bárhova, sűrűn kell letiltani, és engedélyezni hogy menjen, hiába kapcsoltam már ki a bluetooth-t is rajta, meg amiket a lenovo fórumon találtam, így se teljesen jó. Szóval csere mindenképp kell.
A manual írja hogy az Intel Ultimate 6300-as kártyát is beveszi, viszont az 3 antennás. Nem lenne abból probléma, hogy a mostani csak kettő?
Üdv
-
gK_
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki információt arról, hogy milyen wifi kártyákat lehet Y500-ba tenni a gyári Centrino Wireless-N 2230-as helyett?
Láttam most itt fent egy Intel 4965AGN típusút. Az jó lenne bele? Láttam, hogy 3 antenna csatlakozója van, ez kizáró ok lehet? Mivel a jelenlegin 2 van csak.
Hálás lennék minden fajta válaszért, sajnos ebben nincs sok tapasztalatom.
Köszönöm!
-
gK_
csendes tag
Árulták ilyennel, legalábbis láttam ilyen procival itthon is, az ebay-en most is adják ezzel. A fura, hogy a BIOS felismeri, és a memtest is fut vele.
A BIOS-ban nincs lehetőség a HT kikapcsolására. Láttam hogy lehet a BIOS-t unlockolni, most 2.02-es. a procit felismeri normálisan.
-
gK_
csendes tag
Sziasztok!
Egy szamomra erthetetlen problemaval kapcsolatban szeretnek segitseget kerni.
Van egy Y500 as SLIs laptopom amiben tegnapig minden problema nelkul mukodott egy i5-3210m cpu. Beszereztem a helyere egy 3740-es i7 est ugyanolyan foglalattal. Az egyik 35 a masik 45 wattot fogyaszt. Hosszas guglizas utan se talaltam valaszt arra hogy birni fogja e. Szoval beletettem, es itt akadtam el teljesen. A laptop a BIOSig eljut, jelzi az uj processzort, viszont utana nem tolti be a windowst. Pendriverol inditott memtest viszont lefut rendesen. Ezen felul nem tud bebootolni se ubuntu livecd vel se windows telepitovel. Egyfajta loopba kerul, es ujraindulgat. Nehany ujrainditas utan viszont azt csinalja, hogy bekapcsol, billentyuzet vilagit, ventillator felporog eleg hangosra, es nem ad kepet.Egyszeruen kiborit, es nem tudok rajonni. Ha visszacserelem a regi procira minden megy normalisan.
Kerem aki talalkozott mar ilyennel vagy tud erre megoldast, szoljon. Koszonom elore is!
G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Motoros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" 2023 M3 Max 16C CPU 40C GPU 128GB SSD AppleCare+ 09/2027
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Fujitsu Lifebook E736 laptop (14/i5-G6/8GB/320HDD/AkkuX)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- MacBook Air 2024 13" M3 8GB / 256GB SSD Silver - ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR, HIVATALOS GARANCIA!
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Lenovo Ideapad 330-15 i5/4GB/1TB HDD/GEFORCE MX110/15 FHD/win10
- Lenovo ThinkPad P16s Gen2 eladó.
- Lenovo G700 i5 / 17,3" / 120 GB SSD / 4 GB Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest