- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greentea
senior tag
Ha az akksiddal nincs semmi gond, akkor az energiagazdálkodással lesz a probléma.
Fura, mert a Lenovo Settings proginál asszem 60%-ra redukálja le az akksit. Próbáld ki esetleg, nem-e az kavar be valahogy. Vagy más teljesítmény vagy akksi limitáló progi nincs fent esetleg?
Frissítsd az ehhez köthető drivereket is! -
-
tb83
tag
Bár választ nem kaptam legutóbb, de azért jelzem a "fejleményeket" a korábbi kérdésemmel kapcsolatban, hátha valaki hasonló problémába ütközött.
Többször próbálgattam többféle eszközzel a jobb oldali usb portot, de egyszerűen nem akart felismerni semmit. Kerestem, hogy hátha letiltotta valami, de nem találtam semmit. Ma is tettem egy próbát és láss csodát, működik... Nem állítottam át semmit, nem szedtem szét, nem csináltam neki semmit, most mégis jó.
Mitől lehet ez?
(Egy Y500-asom van.)
-
M.T.
senior tag
-
Bozso68
őstag
Nekem szerencsére a szokásos boltomban Várpalotán tudtak egyből adni csavart, mondjuk náluk rendeltem a kártyát, így zokszó nélkül beszerelték. Ahol szervizelnek, ott tuti, hogy ilyen kis mütyüröknek lenni kell, de tényleg speckó kis csavar megy oda.
Milyen mSATA-s SSD-t raksz be?Üdv: Zsolt
-
Cyber_Bird
senior tag
Szia!
Grat a géphez!
Én semmit nem tettem fel róla. Szűz win 8 install, aztán a lenovo oldaláról a legfrisebb driverek, kivélve a vga, az az nvidia oldaláról a legfrisebb 650M-hez való.Win7: ha 2.02-es vagy újabb bios van rajta, akkor gond nélkül használható azt mondják. Én egy hónapja vettem 2.0 bios volt rajta, de nem is próbáltam a win7-et.
Úgy voltam vele, hogy ha nagyon nem tetszik a win 8, akkor felrakom majd a whitelistes 2.02 biost és a win7-et. Szerencsére megszerettem a Win 8-at nem térnék már vissza win 7-re. (Classic shellel használom)[ Szerkesztve ]
-
Jok3r1985
tag
van olyan verzió ahol dvd író vagy plusz hűtés van az ultrabayben, de attól ultrabay, hogy bármikor bármire kicserélheted, például vga-ra is
Nyilván akkor a dvd vagy egyéb rovására megy a dolog, ár jó kérdés, szerintem biztosan drágább lenne utólag mint kapásból beletenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konteó topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Epson nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Suzuki topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Dell mini laptop 13,3coll 8gb ddr3 ram 320gb hdd HDMI + hűtő...1/2 áron itt a legolcsóbb az oldalon!
- Lenovo V15, Ryzen5 5500, 8GB, 256NVMe
- Dell Latitude 7490
- HP ProBook 450 G7 - 15.6" FHD IPS / i5-10210U / 8Gb DDR4 / 512Gb NVME + Sata / MAGYAR BILL.
- Asus Vivobook Pro M6500QC Oled RTX3050 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest