- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz buborekosviz #11864 üzenetére
Innen és az intel oldaláról is próbáltam, egyikkel se volt szerencsém. :/
-
buborekosviz
tag
válasz buborekosviz #10657 üzenetére
A beígért tesztek (MyDigitalSSD Super Cache 2 128GB NGFF M.2) :
Rendszernek használom, 83% írva van!
RANDOM:
0FILL:
[ Szerkesztve ]
-
beholder00
tag
válasz buborekosviz #10656 üzenetére
Most 840 evo Basic van. Ehhez képest valamivel ugyebár visszaesés sajnos, de szerintem kevésbé érezhetően. Ugye?
-
Sheepczx
tag
válasz buborekosviz #10657 üzenetére
az a 400\200 nem olyan rossz szerintem, hdd-röl váltva ég és föld
-
buborekosviz
tag
válasz buborekosviz #10656 üzenetére
Lejárt a szerk...
Mielött még lelombozok mindenkit...
Kezdő ssd userként mértem még kb 1 éve, lehet rossz beállítással mértem... pl sandforce vezérlősöket sem alap beállítással kell.
Mérek egy frisset este és megosztom a sebesség teszteket!
-
törölt tag
válasz buborekosviz #8106 üzenetére
Ez jól hangzik, remélem megoldja tényleg, mert a majdnem tökéletes laptopot erősen lehúzza ez a gány WIFI kártya.
Mindenesetre köszönöm a linket! -
marilllyo
veterán
válasz buborekosviz #8073 üzenetére
Mindig ha dolgoznia kell. Egészen addig amíg egy másik mag be nem kapcsolódik, vagy a gpu. Akkor jelen esetben kikapcsolja.
(#8074) rizso: Azt írtad nem minden játéknál. Tehát van, olyan, hogy működik?
(#8075) Sheld : Mennyi volt az fps? Nekem ilyen 25-re is le-le esett De még HD-ban sem tudta tartani a 60-at.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Dhampir
félisten
válasz buborekosviz #7754 üzenetére
Nem rossz gép.
-
tpv
csendes tag
válasz buborekosviz #7781 üzenetére
755m.
-
tpv
csendes tag
válasz buborekosviz #7779 üzenetére
Igen, van.
-
Don Atosz
tag
válasz buborekosviz #7775 üzenetére
Nekem ez van: 59-394569
-
tpv
csendes tag
válasz buborekosviz #7775 üzenetére
Nekem 59-404688 van.
-
depe95
tag
válasz buborekosviz #7765 üzenetére
Na jó, de ebből lejön kb 80ezer az ssd miatt.
Itt már elfogadhatóbb áron van, nem tudom hogy lesz, valószínűleg meg kell majd barátkoznom a hordozható tárhellyel. -
depe95
tag
válasz buborekosviz #7763 üzenetére
Azért lenne az én választásom az Y50, mert nem vagyok az az őrületesen nagy játékos, egyetem mellett nem is valószínű, hogy lesz időm. Viszont az SLI laptopban véleményem szerint felesleges, több vele a probléma mint amit használ.
Remélhetőleg az egy kártyás felépítés jobb lesz az Y50-ben.Ezt találtam egyébként, itt már i7-el van.
Akkor most abban kell reménykednem, hogy tanultak a hibáikból és idén nem szúrják el úgy, mint tavaly az y510p-vel. -
depe95
tag
válasz buborekosviz #7761 üzenetére
Remélem, azért maradnék az Y50-nél, mert az Asus G56JR garanciáját kibővítve 3 évre 300-nál van az ára, és ugye az az előző generációs videokártya.
-
depe95
tag
válasz buborekosviz #7759 üzenetére
Hát az akkor is csak vagy 25-30-al kevesebb. Mondjuk annyi pont elég egy i7-re
-
depe95
tag
válasz buborekosviz #7754 üzenetére
Egy kicsit sokba kerül i5-el ennyiért, felesleges szerintem a 4gb vram.
Remélhetőleg a 2gb vramos i7 hq sem fog 320 felé menni. -
v1kt0hr
tag
válasz buborekosviz #7699 üzenetére
őőő én az egyszerű módot választanám beviszem belepakolják elhozom kész ezt kb 12 ezer körül láttam
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
depe95
tag
válasz buborekosviz #7693 üzenetére
Már csak azt kéne tudni mikor várható az itthoni megjelenés.
Az ár alapján valamivel drágábban fog indulni ezek alapján, mint az y510p. -
szosziszabe
csendes tag
válasz buborekosviz #7397 üzenetére
azt hiszem mindenből a legfrisebb volt rajta , cask azt hittem elavult volt a wlan driver mer valamiért nagyon lassan töltöl le , a másik gépen 3,5 MB itt meg max 400-500 kb , nem tudom mi lehet :/
-
szosziszabe
csendes tag
válasz buborekosviz #7397 üzenetére
köszöi és honnan tudom hogy meik driver szorul frissítésre most kaptam meg és , volt rajta win8.1
üdv -
depe95
tag
válasz buborekosviz #7364 üzenetére
Buborékos boríték dupla csomagolással belül és 2 erősebb kartonlap boríték oldalára, nehogy megpróbálják összehajtani. Valamivel olcsóbb lehet így.
-
buborekosviz
tag
válasz buborekosviz #7262 üzenetére
Most reagáltak!
Kaptam eset azonosítót meg címet ahova kell küldenem amerikába.
Viszont ránéztem az árakra... bruttó 10.000 alatt nem tudok csomagot kiküldeni.Valakinek valami ötlet vagy tapasztalat hogyan és mivel a legolcsóbb?
-
ExpertEndre
tag
válasz buborekosviz #7250 üzenetére
Magyarországra nem hozzák egyrészt azért mert kifutó széria, másrészt pedig azért mert 14"-os kategória nem igazán keresett errefelé. Csak is külföldi billentyűzettel és 1 év garanciával tudod megrendelni valami külföldi webshopból.
-
kacsip
tag
válasz buborekosviz #7151 üzenetére
Melyik az? Mert csak egy olyat találtam, ami a képet változtatja, nem a hangot.
-
marilllyo
veterán
válasz buborekosviz #6593 üzenetére
Mi oka volt a váltásnak? (750SLI->755)
Irigylem tőled azt az NGFF-etPSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz buborekosviz #6589 üzenetére
Én a legfrissebb 8.1-et raktam fel az első naptól fogva. Pl. mobilok kütyüzését(rootolás,softolás) jobban lehet mint 7-alatt. Ezek a kütyüzős programok és a hozzátartozó drivereik közül néhányat képtelen voltam működésre bírni 7 alatt. Meglepődve tapasztaltam, hogy 8.1-en mindez tökéletes. De úgy gondolom, hogy az butaság, hogy "nem használom a win 8-at mert nem tetszik". Szinte tök ugyanúgy néz ki...játékok szempontjából meg azt hozza 8.1 alatt amit bír a gép. Kétlem, hogy 7 alatt jobban pörögnének...de hát egyikünk sem osztott erről meg "tesztet". Mondjuk egy ilyenre kíváncsi lennék.
-
Sheld
senior tag
válasz buborekosviz #6576 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert nem vagyok megbarátkozva a win 8/8.1-el.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
sethyx
csendes tag
válasz buborekosviz #6561 üzenetére
Minden drivert feltettem ami Win 8.1-hez való volt, szóval Intel driverrel megy. Samsung 840 EVO, 250GB.
-
nggabi
félisten
válasz buborekosviz #6518 üzenetére
miért jobb cache-nek használni mint inkább arról futtatni a windowst?
"szenyor dzsíííí"
-
marilllyo
veterán
válasz buborekosviz #6375 üzenetére
Nekem is volt egy 120-as HyperX SSD-m...de én is elpasszoltam. Kevés...értelmetlen. Azért veszed az SSD-t, hogy pörögjön a gép....Windows mellé használnál még photoshoppot, offiszt....etc..etc...simán 60-70 gigánál vagy.Azért vettük ezt a típust mert játszani akarunk...na már most 5400 es vinyóról necces lehet. (az SSHD extra 8 gigája játékoknál semmit nem ér)...felraksz egy Bf4-et( most tart 40 giga körül)...és akkor még gondolni kell arra, hogy az SSD-n kell hagyni pár giga szabad területet amit nem írsz meg.... Esélytelen.
-
buborekosviz
tag
válasz buborekosviz #6371 üzenetére
És ez enhanced módban van.
2 módot tud a szoftver, enhanced és maximized
Enhanced: a merevlemezre ír és a SSD-ről olvas amit lehet
Maximized: az SSD-re ír és arról olvas ilyenkor maximális mind az írás és az olvasás sebessége, majd amikor hagyod a gépet kicsid nyugiban akkor elkezdi bemásolni HDD-re amik eddig az SSD-re íródtak illetve újraindítás előtt is bemásol mindent de ha bemásolás elött elszállna a gép kék halállal vagy nem szabályosan lett leállítva akkor elszállnak az adatok amiket nem másolt be a merevlemezre.
Én az első verziót használom, nem vállaltam a rizikót meg így is kielégítő a teljesítménye
[PDF link].
Ebben benne van minden, hogy hogyan kell installálni, milyen módok vannak, részletesebb, és crystal disk benchmarkok is vannak a különböző módokkal.[ Szerkesztve ]
-
taboros
tag
válasz buborekosviz #6357 üzenetére
Hmm, ezt nem igazán értem.
- Az SSD-re felrakod az OP rendszert + a gyakran használt programokat
- A ritkábban használt programok mennek az SSHD-re + az adatok, stb.Annyi gyakran használt programod van, hogy nem fér el kb. 90-100 GB-on?
-
Tybee000
aktív tag
válasz buborekosviz #6357 üzenetére
mérsz nekem egy menetet crystal disk mark-al?
csak kíváncsi vagyok a sebességekre ha cache-ként hazsnálod
[ Szerkesztve ]
-
taboros
tag
válasz buborekosviz #6345 üzenetére
Kizárt, hogy bekavar. Az op.rendszer számára a 8GB-os/1TB-os SSHD sima HDD-nek látszik.
-
taboros
tag
válasz buborekosviz #6349 üzenetére
Vki magyarázza már el nekem, miért jobb (jó) a MyDigital SSD-t cache-ként használni és nem rendszer disknek.
[ Szerkesztve ]
-
Tybee000
aktív tag
Az ssd- kulon meghajtokent hasznalod amire win-t telepitesz vagy ez csak cache valami trukkel?
-
Danex
addikt
Csak 2-3 féle WiFi kártya engedélyezett a gépbe, ezt úgy lehet megváltoztatni, hogy felraksz egy módosított BIOS-t amiben már nincs benne ez a megkötés.
-
sethyx
csendes tag
Nekem volt NGFF csati az SSHD mellett.
Szerintem nem az kavar be, az SSHD csak a saját adatait cacheli automatikusan, mindenféle OS szintű szoftveres vezérlés nélkül (asszem). -
buborekosviz
tag
válasz buborekosviz #6344 üzenetére
Vaaagy...
Lehet bekavar az SSHD? Vélemény?
Elvégre lehet a 2 külön cache vezérlő furcsa dolgokat okoz a rendszerben.Lehet nem véletlen volt, hogy kimaradtak az ngff csatik az SSHD-val szerelt gépekben
-
buborekosviz
tag
válasz buborekosviz #6147 üzenetére
Mégsem... 3 nap után instabil lesz vagy elszáll a rendszer.
win7 legacy mode lesz ebből
-
nggabi
félisten
válasz buborekosviz #6147 üzenetére
ezt az uefi-t külön be kell kapcsolni? emiatt újra is kéne rakni a winnyócat?
"szenyor dzsíííí"
-
buborekosviz
tag
válasz buborekosviz #6008 üzenetére
Tegnap meg is érkezett! Áfa rájött még 6500 kb így összesen 35000Ft volt! Szereztem még ugyanolyan +4gb samsung memóriát mint amilyen a gépbe volt! Beszereltem tegnap és most újratelepítés! Win 8.1, uefi, cache ssd! Meglátjuk hogy jön össze és hogy milyen eredmények lesznek!
-
sethyx
csendes tag
válasz buborekosviz #5964 üzenetére
Megjött UK-ból tegnap az M.2
CrystalDiskMark:
De ami nekem fontos, mivel egy nagy linux alapú virtuális gép van csak ezen az SSD-n:
sethyx@vAOKP:~$ dd if=/dev/zero of=/home/sethyx/test count=24576 bs=1024k
24576+0 records in
24576+0 records out
25769803776 bytes (26 GB) copied, 59,3399 s, 434 MB/s
sethyx@vAOKP:~$ dd if=/home/sethyx/test of=/dev/null bs=1024k
24576+0 records in
24576+0 records out
25769803776 bytes (26 GB) copied, 22,0069 s, 1,2 GB/sTudom nem a legjobb benchmark, de azért ezek egész jó értékek
Hogy témába is vágjak, szerintem a driverek megfelelő sorrendben felrakására való érzékenység kb a legrosszabb ebben a gépben, az elején nekem is kellett egy teljes reinstall, de mióta beállt egy szavam nincs rá. Wifi is teljesen jó, pedig van 20+ AP a közelben. SLI-t annyira nem használom, az tény, de más hibával még nem sikerült összefutnom.
-
buborekosviz
tag
Ma hívtak a UPS-től hogy már Magyarországon van a rendelésem!
Valószínűleg vám köteles, ettől függően vagy holnap vagy holnap után szállítják hozzám!
Ha meg jött írom, hogy mi lett illetve hogy hogyan kötöttem be végül és tesztelni is fogok!
-
skrisz84
csendes tag
-
marilllyo
veterán
válasz buborekosviz #5966 üzenetére
Én rendeltem már korábban de csak németről tudtam utána... Sztem valamit bénáztam mert számomra is fura volt.
-
marilllyo
veterán
Ha német Amazon oldalon vagyok regisztrálva akkor tudok az angolról is rendelni mint ebay esetében?
-
buborekosviz
tag
válasz buborekosviz #5951 üzenetére
Megoldva!
2 link van.. az egyik ingyenes szállítással, onnan nem lehet MO-ra rendelni a másikról szállítási díj ellenében viszont igen
29.069 Ft lett szállítással a 128gb-os, márc. 4-7 az érkezési idő, erre mondjuk kíváncsi leszek
[ Szerkesztve ]
-
sethyx
csendes tag
válasz buborekosviz #5951 üzenetére
Nekem is azt írja Megnéztem az összes európai Amazonon, mindenhonnan eltűnt mára, érdekes...
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz buborekosviz #5943 üzenetére
Én nem hiszem, hogy a hdd miatt akadna egy játék is. Pláne itt a 8.1 környékén...8.1 amit akar azt már szépen berakja a memóriába...
Anno a vaio-mban is 5400-es hdd volt...és abba raktam egy ssd-t de játékokban semmi pluszt nem hozott...
A játékok betöltési ideje ami gyorsabb...szerintem azt kiolvassa a vinyóról és megy is bele a ramba ami kell...én most ezen BF4-ezem meg Far Cry 3-mazom.....swappolni nem swappol.
A lapozófile-t meg nem érdemes kikapcsolni akármennyi ram is van a gépbe.[ Szerkesztve ]
-
sethyx
csendes tag
válasz buborekosviz #5935 üzenetére
Tegnap rendeltem egy 128-as MydigitalSSD-t Amazonról (UK), jövő hétre itt van.
Kingspecet csak Ebayen találtam és ilyesmi terméket valahogy sima postán keresztül Kínából (arról nem is beszélve hogy kb. 1 hónap mire ideér) ki tudja milyen garival nem szívesen rendelek. Amazon tele volt pozitív visszajelzésekkel a MydigitalSSD-ről úgyhogy úgy döntöttem jó lesz, még ha az írási sebessége nem is tökéletes; egyébként sem egy átlagfelhasználó vagyok és pont megfelel mert nagyrészt olvasva lesz róla az adat.
Vagy te találtál máshol Ebayen kívül?
Szerk.: Nem beszélve arról, hogy a Kínából érkezőt simán meg is vámolhatják, ami +~10k.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz buborekosviz #5875 üzenetére
és honnan lesz hozzá m.2 ssd?
am üdv mindenkinek. egy ideje már figyelek egy i5ös y510-el.
"szenyor dzsíííí"
-
marilllyo
veterán
válasz buborekosviz #5875 üzenetére
Azt hiszem azokban van NGFF csati amik nem SSHD-vel jöttek. Amúgy elég lutri és csak úgy tudod megnézni ha szétcsavarozod
Amúgy kérdésedre válaszolva....nem nagyon találtam boltot ahol jelezték volna, hogy van vagy nincs benne. Talán egyenesen a boltokat kéne felkeresned ezzel. Iponosok ha épp olyanjuk van segítőkészek. Megmondod, hogy te egy olyat szeretnél amiben van. Árban nem változtat rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
válasz buborekosviz #5810 üzenetére
62wh az akku, nem valami hatalmas, de legalább egy vga-val is bírja sztem 2 óráig biztos. Most megint nem indult tegnap délután a gép egy vga-val, bios-ban átállítottam, hogy csak integrált vga-t használjon, indult is a win. Lehet ez volt a baj?
-
Balázzs
senior tag
válasz buborekosviz #5810 üzenetére
msata az ngff vagy mi, állítólag van mindben, de meg kell nézni vásárlás előtt, bár én sem néztem meg Annyi mindent néztem, az meg pont kimaradt. Ha viszem majd takaríttatni akkor megnézem. Akkut nem tudom most megnézni, de ha addig nem válaszol senki este megnézem neked.
-
Oceanus
tag
válasz buborekosviz #5288 üzenetére
Most játszottam a prototype 2-vel fullon de semmit nem éreztem...Esetleg valami programmal nem lehet ezt megtudni hogy mi a helyzet sli ügyben?
Ember tervez, Isten perverz!
-
Oceanus
tag
-
Darth_Revan
veterán
válasz buborekosviz #4830 üzenetére
Pár percre raktam le a telefont, megy vissza a kicsike. Megnézik a boltban és ha tényleg rossz, akkor rögtön cserélik...mondjuk elég csak megmutatni a csatlakozót, az már úgy érzem elég ok önmagában a cserére
-
Darth_Revan
veterán
válasz buborekosviz #4821 üzenetére
Igen, feltettem a hivatalos Lenovo biost 8.1 alá, anélkül be se lehetne (trükközés nélkül) kapcsolni az SLI-t
Viszont, most megint kezd felb*szni...tegnap a 2. VGA kapott dedikáltan kb 10 percig egy jó nagy adag PhysX tesztet, 71C-ig ment fel a hőmérséklete és azóta nem sikerül 3DMark alatt előcsalni a hibát.
Most visszaraktam a Win 8.1-et és már a 3. 3Dmark Vantage teszten vagyok túl, de nem jött elő a hiba. Vagyis minimális jelei vannak, de a nagyobban, látványosan most nem akar az Istenért sem előjönni. Annyival meg nem hívhatom fel a boltot, hogy vegyék vissza, mert xy 3DMark Vantage teszt után picit el kezd remegni a ponyva a hajón, meg a teszt alatt 1x megvillan a kép hírtelen kameraváltásnál...simán rá lehet ezeket fogni az SLI technológiára
Mindjárt adok a memóriának +100at, hogy előjön-e megint ...
[ Szerkesztve ]
-
Peet`
csendes tag
válasz buborekosviz #4811 üzenetére
Intel Storage driver kellett neki! Pedig a win 8.1 ben benne van alapban..
No mind1 ebből is látszik mindent fel kell rakni!
Azóta probléma mentes a történet! ( egyenlőre) -
progorp
csendes tag
válasz buborekosviz #4785 üzenetére
Sajnos ebben is a gyengebb, 62Wh/5800mAh akksi van. Ezek szerint a GT755-nek, az akksinak es a product numbernek semmi kozuk nincs egymashoz: 59-404688-at szerelnek GT750 es GT755 SLI-vel, 62 es 72Wh-s akksival is. Az az egy szerencse, hogy nekem az akksi teljesen irrelevans, mert 99,9%-ban halozatrol hasznalom, ha hasznalom is akksirol, akkor is 1 oras uzemido boven elegendo szokott lenni.
-
buborekosviz
tag
válasz buborekosviz #4750 üzenetére
Kaptam egy különleges emailt ráadásul azt sem tudom kitől mert csak ezen a forumon írok y510pvel kapcsolatban... feladó: anonymus.... a lényeg... felhívta a figyelmem valamire a 2 tesztben ami fölött elsiklottam..
750m sli 5800mAh 62Wh akkuval szerelt
755m sli 6700mAh 72Wh akkuval szereltÉn betudtam a 755m kevesebb fogyasztásának a +1 óra üzemidőt de ezek szerint a combosabb aksi miatt bírja tovább. Remélem beszerezhető lesz majd külön az aksi
-
progorp
csendes tag
válasz buborekosviz #4760 üzenetére
Megneztem a vinyot: Seagate 1TB Hybrid Internal Hard Drive SSHD (ST100LM014) van benne.
-
M.T.
senior tag
válasz buborekosviz #4775 üzenetére
ha van egyáltalán pár fps...
Amúgy nvidia inspector beállítod annak az órajeleit és örülsz! -
progorp
csendes tag
válasz buborekosviz #4760 üzenetére
Sajnos nem tudom, nem szedtem szet a gepet, es asszem nem is fogom a garancia ido vegeig. Sajnos volt mar rossz tapasztalatom szetszedessel, ugyhogy nem kiserletezem.
A vinyot holnapra megnezem, most masik geprol netezek amig fut a Memtest86+. -
Malonee
tag
válasz buborekosviz #4750 üzenetére
No igen az a +1 óra jól jön. Bár szerintem az kicsit gáz, hogy a 750m és 755m teljesítményét úgy mérik össze, hogy régebbi driverrel van a 750m-es.
-
progorp
csendes tag
válasz buborekosviz #4748 üzenetére
-
Draken
őstag
válasz buborekosviz #4377 üzenetére
Ha akad egy vállalkozó szellemű emberke, kérlek oszd meg, mire jutott(atok)
én is szívesen lecserélném. -
beloadjoker
őstag
válasz buborekosviz #4387 üzenetére
nagyon szepen koszonom !
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz buborekosviz #4385 üzenetére
esetleg valami leirast tudnal linkelni ? 32 kb/seces netem van mar csak ezen orom netwzni
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz buborekosviz #4383 üzenetére
koszi meg fogom probalni ahogy szobatars abbahagyta a jatekot a gepen /koliban vagyok../
eddig mindig azzal csinaltam win8 telepitot es jo is volt
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz buborekosviz #4381 üzenetére
lenovo y510p ha minden igaz csak wifi kartya lett cserelve es egy ssd /samsung pm830/ van benne nem sshd usb win8.1 telepito, volt mar rajta rendszer win8 aztan ubuntu most kalit akartam felrakni persze erre a sz*rra nem lehet csak ha elotte win volt rajta azt nemtudom miert de mikor win volt rajta legalabb liveban elindult....
radugva nincs semmi probaltam ugy hogy legacy aupport a boot mode meg a priority is aztan ugy hogy uefi-t allitottam mindig ezt dobjawin torrentrol .. 64 bites twlepito es win7 usb dvd download toollal irtam penre bootsect is bent volt a mappaban a gep amin csinaltam a telepitot meg egy win7 64bit
[ Szerkesztve ]
-
Ghoula
senior tag
válasz buborekosviz #4360 üzenetére
A lenovo battery manager része, abban is a utility.exe
Nekem meg pont az a bajom, hogy nem tudom az osd-t kikapcsolni, mert néhány programtól elveszi a fókuszt.
( pl 3d fullscreen app, ami ettől meg is marhul... )
Viszont a wifi kártyát meg enélkül nem tudom ki-be kapcsolni. -
Tosszy
újonc
válasz buborekosviz #4360 üzenetére
Előre telepített win8 volt rajta 64bites! (1Tb gyári meghajtón) (nem szeretem a 8at)
Az SSD miatt felraktam egy 64bites win7-et! Ez van a gépbe építve a gyári helyett, a terrás ultrabay-be van!
-
havast
aktív tag
válasz buborekosviz #4249 üzenetére
vissza,igen.
-
havast
aktív tag
válasz buborekosviz #4237 üzenetére
A helyedben már csináltattam volna egy whitelist modot, aztán intel 7260 vagy killer 1202
Nekem nem jött be slv7 modja (meg olyan BIOS verzióm volt, amit nem moddolt meg), kerestem egy ilyen fórumot, ahol csinálgatnak modokat, beírtam, hogy mi a problémám, van egy Killer 1202-m, és kellene egy whitelist mod a géphez, minden más maradjon érintetlenül. 15 perc múlva ott volt a Win alól telepíthető moddolt BIOS-om ingyen és bérmentve. Mellesleg így a BIOS-ba belépve nem voltak olyan paraméterek, amik slv7-nél vannak. Gariztatásnál sem lesz gond. Míg ha az ő modját használja valaki, és a szervizes betéved a BIOS-ba, postafordultával kapod a géped, szállítási költséget kiszámlázva, javítatlanul.
[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
válasz buborekosviz #4237 üzenetére
Mennyivel jobb mint amiket korábban ajánlottak?
-
aclandiae
senior tag
válasz buborekosviz #4222 üzenetére
Még jó hogy nem rendeltem semmit!
Te melyik kártyát nézted ki?
-
aclandiae
senior tag
válasz buborekosviz #4210 üzenetére
Tehát a gyári BIOS esetén, nem is ismerné fel az új wifi kártyát?
-
Draken
őstag
válasz buborekosviz #4212 üzenetére
Egész pontosan melyiket rendelnéd? Kérlek linkeld be! Remélem összejön
-
aclandiae
senior tag
válasz buborekosviz #4205 üzenetére
A wifi kártya cseréjén is gondolkodtam, volt itt a topicban már ilyen javaslat. Itthon még nem találtam ezeket boltban, de külföldről lehet rendelni.
-
Draken
őstag
válasz buborekosviz #4203 üzenetére
Tehát belekalkuláltad, hogy kizárólag ezek a kártyák jók csak bele?
szerk: de örülnék neki, ha én is találnék egy 6300-t pl
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz buborekosviz #4183 üzenetére
Sajnos nekem is sok fejfájást okoz ez a gagyi wifi kártya, telített a sáv ezen a helyen ahol lakok, így nem maxolja ki a sebességet. Elvileg létezik olyan kártya, amit a jelenlegi bios is elfogad, de megtalálni annál nehezebb: [link] lényeg, hogy csak az adott számú kártyát fogadja be! Esetleg még megpróbálhatod a legújabb drivert, azt hiszem 16.1.5
[ Szerkesztve ]
-
csoresz2
tag
válasz buborekosviz #3973 üzenetére
ki kell venni hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest