- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz huszkab #16293 üzenetére
Nekem hamar kihozta a futár, csak pislogtam. Viszont nem kapcsolt be, se kép, se hang. Kisebb szívroham rámjött. Aztán gondoltam, hmm, gyári új gép, valszeg az akksi nulla csak. Ja, így is volt. Töltőre dugtam és magához tért, azóta kifogástalan. Se pixelhiba, se durva kijelző háttérfény-egyenetlenség anomáliák, se semmi, szóval kb. most is visszaküldhetném, de marad.
Egy BIOS frissítést érdemes eszközölnöd majd, illetve minden driver feltétele után ha max fps-t akarsz játékokban, külön ezt beállítani az nVidia vezérlőpultban, a power options környékén, akár globálisan, akár egyenként, programonként, mert alapból közepes fps-t hoz a gép és csak pislog az ember, miért van játék alatt 40%-on a GPU és 60%-on a CPU, amikor mehetne jobban is. Persze fps így is van, van, ahol ezt a kellemes üzemmódot meghagytam, nem száll fel helyből a vas, de CS alatt minden fps kell, ide átállítottam performance mode-ra, na akkor csutkán hajt mindent.
Sztem nem fogod bánni. Gondolom az i7-est rendelted (i5 is van Ti-vel, amúgy tök combos proci az is már).
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- BOMBA ÁR! Hp Envy 3K OLED garanciával! /2in1/Ultra 7-155U/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Gari
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook S 13 Flip OLED /I7-1260P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Gari/2in1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest