- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
vomir1 #11315 üzenetére
cpu-z-ben nézd emg hoyg milyne van benen most ha a mostani ddr3l akor élrdemes ddr3l-eset venni ha siam ddr3 akor jo a ddr3-mas , márka nem lényeges, én kingstone vettem ddr3l-eset 11e 4gb ,
én kingstone ajánlok 2gb ddr3 vagy ddr3l denézd emg vásárlás elöt hogy miylen kell
a ddr3l aniyban különbözik hoyg kevesebb foygasztása van azaz low , de ezt nem midne lap kezeli le , van ameliyk csak iylnel megy, zeért is rédemes megnézni hogy miylen van benen és olyat venni mellé , hoyg ne legyen aval probléma , 1333mhz-eset és mráka nem léyneg, én kingstone ajánlom életartam garancia, van rájuk magyar jogszabályszerint ez 20év , -
426os
őstag
válasz
vomir1 #10930 üzenetére
Az attól függ mire használod.
SSD: Nagyságrendekkel gyorsabb indulás/leállás, mappák, ikonok, menük, minden azonnal megnyílik, nem kerreg egyfolytában a HDD, stb. Ha nem marad benne a HDD, akkor az akkuidő is javul valamelyest.
Ram: Akkor fogod észrevenni a hatását leginkább, ha játékoknál, vagy munka miatt már fogyogatott az eddigi ram.Én mindenképp az SSD-re szavazok. Legalábbis azzal kezdenék, aztán később majd ha úgy döntesz, mehet bele a ram is.
-
fravik
tag
válasz
vomir1 #10586 üzenetére
Szánalmas banda... 10-15ezer Ft + az SSD ára?!? És 15 munkanap? Nem találom a csúnyábbnál csúnyább szavakat.
Úgyis csak moderálás lenne a vége.
De érződik gondolom...
Én sem hagyom annyiban, ha ne adj Isten be kell küldenem valamiért... ha kell, veszek valahonnan egy matricát, de képes lennék én is magasabbra vinni a dolgokat. -
sulaco79
tag
válasz
vomir1 #10586 üzenetére
MUHAHAHAHA...TMX!!
egy SSD vagy memória bővítés munkadíja annyi kb, mint a beépítendő elem és 15 nap...SZÉGYEN!!!
A hivatalos Lenovo fórumon sokszor felmerült a kérdés, a support adminok egyértelműen jelezték, hogy ezek simán cserélhetőek garancia vesztés nélkül!
Nekem is raktak a hátsó csavarra matricát, nem sokat szarakodtam vele, ha genyóznak ezek a derék TMX-es pribékek a jövőben emiatt akkor egy szinttel feljebb megy az ügy + meg homárra, tetűbanda TMX!!!!!
-
DonMaster
addikt
válasz
vomir1 #10565 üzenetére
szia
nekem is ez van ott vagyi nekem 3 darabban van már rajta kivetema dobozbol áés hozáértem szétszakadt, esélytelen leveni szakadás nélkül, de régebben bezséltünk rolla. hogy lelehet vneni , nem vezsik figyelembe , a garancia jegyen nincs és a garancia dokumentácioban sincs , hogy vigyézni kell a matricára, ergo ha visza sem teszem akkorsincs smemi baj, nekme ot van 3 darabban, ramot bövitettem eddig rajta -
426os
őstag
válasz
vomir1 #10569 üzenetére
Tökmindegy hol veszed, a Telemax a hivatalos mo.-i. Az a baj, hogy, ha rákeresel google-ben a nevére, pozitív sztorikat nem fogsz találni. És eddig laptop-ügyben is csak rosszat hallottam róluk. Biztos volt olyan, akinek rendesen megjavították a gépét, csak annak ugye nincs visszhangja. Viszont negatív tapasztalatból szvsz túl sok van.
-
426os
őstag
válasz
vomir1 #10565 üzenetére
Ez mekkora szarrágás a Lenovo-tól, Istenem. Azon a gépen rendes bővítő nyílás van, miután kicsavarod azt a két csavart, egyszerűen le lehet csúsztatni az alját és hozzáférsz mindenhez, nem úgy, mint a Z500/Z510-nél, hogy 56 csavart kell kicsavarni és még utána feszegetni a házat. Erre meg rányomják a csavarra a matricát, eszem megáll. Ha nagyon óvatosan, ügyesen nekiállsz, fel tudod hajtani roncsolás nélkül a matricát és onnantól kezdve nyert ügyed van. Itt elég nagy a felület, ahol alá tudsz nyúlni. Utána annyi csak a feladat, hogy, ha esetleg gariztatni kell, akkor visszarakod az eredeti HDD-t.
De azért mondom, nagyon figyelj, mert könnyen szakad!
Egyébként az SSD-re váltás kb. mindig megéri. Ha csak netezel, dokumentumokat szerkesztgetsz, sokkal többet ad, mint bármilyen bika proci és temérdek ram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest