- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencsikt
csendes tag
válasz
petikeke #4703 üzenetére
Nekem a RightMark CPU Clock Utility (RMClock) progi vált be. Lentebb veheted vele a szorzót és a feszt is.
-
spyduck
nagyúr
válasz
petikeke #4706 üzenetére
Sztem fölösleges, én próbálkoztam vele de nem volt vmi eredményes a nagy teljesítmény visszaesésen kívül. Sztem amit csinálnod kéne az az enrgiaséma változtatása.
XP-->jobb alsó sarok-->telepjelző-->bal klikk 1x-->maximális telep
Vista-->jobb alsó sarok-->telepjelző-->bal klikk 1x-->energiatakarékosEz nem fogja engedni a procidnak ha telepről üzemel, h emelgesse a proci feszt, így mindig a minimumon marad. Én a notimnál így +1órát tudtam megspórólni. Meg persze a fényerő minimumra kapcsolása.
mod: Ja és ha enrgiatakarékos/maximális telep sémán ha hálózatról üzemel akkor nagy a teljesítménye, ez csak akkor lép életbe ha akkuról használod. Legalább is XP-nél tuti, Vistánál már nem emlékszem de sztem ott is.
-
footy
addikt
-
djvoyager
tag
válasz
petikeke #4204 üzenetére
A Lenovo Care gomb akkor működik, ha a gyári image-el van telepítve.
Ekkor van egy Recovery partíciót, és a gomb megnyomására futattja a Rescue&Recovery szoftvert.
Ez a szoftver külön is letölthető a Lenovo supportról. -
Mirk Tamás
csendes tag
válasz
petikeke #4151 üzenetére
Sziasztok! Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert pont ezt kerestem. Kinéztem a Lenovo n500 NS738HV (2gb ram, dual-core 2ghz) Lehet, hogy a jövő héten megvenném. Több kérdésem lenne azoktól, akik ilyet használnak:
-Mennyit bír akksiról?
-Mi a különbség a dual-core és a core2duo között? Mennyivel gyorsabb?
-Mennyire hangos a gép? (internetezésnél, és max terhelésnél:pl: játék)
-Ha jól tudom a videokártyája integrált (GMA 4500 MHD) Az integráltak általában nem használhatók játékra. Pl. A Carbon minimumon futna rajta?
-Olvastam, hogy HDTV-zéskor becsíkozódik, mert nem bírja a processzor, ha ACHI módban van. És ha IDE-re állítom? Tehát: Használható e a HDMI kimenete tv-zésre...? Használja valaki erre a célra?
-Olvastam, hogy a kék LED-ek nagyon erősek és zavaróak. Igaz?
-Ha jól olvasom egy kis hozzáértéssel lehet rá xp-t rakni. Van aki xp-vel használja, jól működik stb...
-Azt hiszem nagyjából ennyi. Azt hiszem ha ezekre a kérdésekre + válaszokat kapok, megveszem. Ha valaki csak egyes kérdésekre tudja a választ, ÍRJON. A segítségeteket előre is köszönöm. Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Magisk
- Samsung topic
- Audacity - hangszerkesztés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest