Új hozzászólás Aktív témák
-
petikeke
tag
válasz
Mirk Tamás #4199 üzenetére
-Mennyit bír akksiról?
Simán megnézek rajta 2 filmet (persze minden minimumom)
-Mi a különbség a dual-core és a core2duo között? Mennyivel gyorsabb?
A Dual-core proci a Core 2 Dou butított testvére, pontos adatokat nem tudok, de talán valamelyik PH tesztben olyan 5-10%-t mértek ki, ha jól emlékszem (ne kövezzetek meg ezért ha nem így van)
-Olvastam, hogy HDTV-zéskor becsíkozódik, mert nem bírja a processzor, ha ACHI módban van. És ha IDE-re állítom? Tehát: Használható e a HDMI kimenete tv-zésre...? Használja valaki erre a célra?
Nálam nem volt gond ezzel -
djvoyager
tag
válasz
Mirk Tamás #4199 üzenetére
Kinéztem a Lenovo n500 NS738HV
-Mennyit bír akksiról?
Max olyan 4 óra körül. Részletesen itt-Mennyire hangos a gép? (internetezésnél, és max terhelésnél:pl: játék)
Teljesen átlagos .. a dvd-re panaszkodtak páran, hogy kicsit hangos, amikor pörgeti.-Ha jól tudom a videokártyája integrált (GMA 4500 MHD)
4500MHD-s modell nincsen Mo.-n forgalomban: Lásd itt-Olvastam, hogy HDTV-zéskor becsíkozódik,
Elvileg bírja a nagyfelbontású anyagokat.-Olvastam, hogy a kék LED-ek nagyon erősek és zavaróak. Igaz?
Elsőre szokatlan, később nem zavaró.-Ha jól olvasom egy kis hozzáértéssel lehet rá xp-t rakni.
Mostmár teljes támogatása van az XP-nek, és megfelelően működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged