- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
memorix
senior tag
-
Impressa
őstag
válasz
Krisz79 #9257 üzenetére
Neked is!
A beépítőkeret neve optibay
Illetve mi takarja majd az ODD nyilás helyét? az eleje le van fedve, de az ODD-ről lepattintható a külső idom, amit fel tudsz tenni a beépítőkeret elejére:[link][link]
Jó az SSD, amit választottál, de én a helyedben nagyobb kapacitásban gondolkoznék. 60 GB -14-17 K, míg a 120 GB 20-23 K között mozog. Ár/kapacitás arányban is jobban megéri a 120-as. Az élettartami is hosszabb.
-
Huroq
senior tag
válasz
Krisz79 #9058 üzenetére
Egy előző Windowsra telepítettél egy másikat, ezért vannak ezek a mappák.
Windowst ne Windows alól telepíts, hanem boot DVD/USB -ről.
Ne a frissítést válaszd, hanem az egyéni telepítést. Nem tudom, hogy tartalmaz -e a géped olyan adatot amit meg akarsz menteni, de ha nem, akkor töröld az összes partíciót és hozz létre újakat, majd csak ez után telepítsd fel a megfelelőre a Windowst. -
Huroq
senior tag
válasz
Krisz79 #9029 üzenetére
A tiedben Intel Bluetooth van? Mert én Atheros/Broadcom drivert telepítettem, és nem írt hibát a rendszer.
Ha ezt is a CD-ről telepítetted, akkor töröld le ezt a drivert és telepítsd a Lenovo oldalán lévő Win7 -hez valót, mert szerintem Win8 drivert installáltál.
Itt van. -
-
DonMaster
addikt
válasz
Krisz79 #8974 üzenetére
szia
amd kártyánál net.4.5 kell hogy menjen váltos rendszer , elenöröizni játékban pl, vagy power gpu progival ha látod a másikat is akkor ott van kb ennyi amit lehet teni elenörizésnél meg eszközkezelöben ha szerepel az amd is az intel alt akkor ott vanoptibay nál igen ha kiveszed az opticait lelehet szedni az elejét és azt rá tenni , van amelyiket speckon kell leszedni de lelehet minde gyiknél amelyikeket lehet optibay-el cserélni azoknál igen
-
fravik
tag
válasz
Krisz79 #8972 üzenetére
Szia!
Nagyon egyszerű... az SSD-t minden esetben HDD helyére kell rakni. A HDD-t kiszeded, beteszed a helyére az SSD-t, majd kiszeded az ODD-t, és egy arra alkalmas tartóba/keretbe (Például) szerelve a HDD-t beteszed az ODD helyére.
A CD-meghajtót nem fogod tudni használni, bár biztos lehet ugyanilyen külső tokot is kapni, amivel usb-vel működésre lehet bírni...(szerintem nem árt, ha inkább 120GB-osat veszel és akkor a leggyakrabban futtatott és nagyobb méretű programokat/játékokat is erre rakhatod...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged