- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyCos
tag
Sziasztok.
Nekem is sikerült végre megvennem N200-as gépemet, T5250es processzorral és WSXGA képernyővel. Feckow kolléga helyesen írt le mindent, pontosan ezeket tapasztaltam én is : a bővítőkártya 3 mm-t nekem is kilóg, amit nem tudok mire vélni. Vistát hamar letakarítottam én is DVD-kre (3+1) és azóta XP fut rajta, még kicsit konfigurálgatnom kell, mert a winyó sokat tölt induláskor. Szerintem a webkamera tökéletes és kijelző fényénél is megfelelő színt és fényt tudtam elérni vele éjszaka.
A touchpad is szupi, 2 görgetsávja van, állíthatók a mérete, és van automata görgetése is, elég csak végighúzni a görgetőn és szépen lapoztovább (mint Logitech MX evolution egérnél a beépített motoros görgető funkció).Két , egyenlőre nem megoldott apróságról kérdezék:
1.) Nekem nem jelenik meg a Lenovo Radio Controllernél (nem tudom , hogy pontosan ez a neve) a Bluetooth, csak a Wifi, vagyis csak ezt tudom a Lenovo softverében softveresen kikapcsolni, pedig örülnék, ha a BT-t is lehetne.2.) A Biosban az ACHI-t átállítottam Disable-re, hog az XP feltelepüljön, majd mident driver és netes frissítés után vissza szeretném kapcsolni Sata módra, akkor a windows betöltésnél felvillanó "kék halál" képernyővel válaszol és újraindul a gép.... Be lehet ezt álltani? vagy esély sincs Sata módban XP-t futtatni? Sebességnövekedést várnék...
3.) Olvastam az Nvidia oldalán valami Geforce Go softverről, amivel lehetne a videókaártyát is finomhangolni, energiatakarékosra állítani stb...
[link]
Ezt sikerült-e valakinek letöltenie, mik a tapasztalatok vele?4.) Az energiagazdálkodást picit hanyagnak érzem, nem lehet túl sokmindent beállítani (pl hibernálás, stand by stb) hiába a Lenovo PM csomagja. Van erre alternatíva? Nekem is 2 - 2 1/4 órát megy el, normál fényerőn, videóval, fényképek nézegetésével stb.
Én az Usanotebook-nál vásároltam, akciós táskával és egérrel. A táska szerintem megfelelő, bár picit nagyobb a gépnél(széltében, vastagságban és hosszában is), Targus márkájú és megteszi. Az egeret ki sem csomagoltam, igazából megválnék tőle, nagyon pici és túl egyszerű ... inkább ne adták volna...
Nagyon meg vagyok vele elégedve. A képernyő valami hihetetlen ! WSXGA
Sziasztok, várom észrevételeitek a 4 kérdésre. Köszi.
(UI: bocsi, hosszú hsz miatt ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest