Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- iOS alkalmazások
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenovo
tag
''Igen. Sajna, az ujjnyom-olvasó a SATA-vezérlőn van, s kell neki legalább egy partíció. Abban a pillanatban, ahogy megvltoztatod, az ujjolvasód elpárolog a gépből. Nem garanciális probléma, a Lenovo-szervízben már ismerik a jelenséget, rengeteg ifjú titánt röhögtek emiatt körbe.''
Kolléga úr, tartózkodjon, az ilyen humoros dolgoktól, mert sajnos sokan vannak, akik ezt készpénznek veszi.Annál is inkább, mert Ön eddig rendkívűl járatos ember benyomását keltette, tehát az Ön szava minden körülmények között hiteles!
-
DoubleD
aktív tag
Még egy dolog, Sipi: ha - teszem azt - mégis mángorlok (fölmegy a kampuszos pro), de mentettem, visszahozható a rejtett partíciós állapot?
Sőt: további ötlet: egyelőre még nem értek hozzá (majd miután meglesz a gép, és elrontottam), de pl. szét tudom darabolni pl. partition magic-kel a Lenovo által nekem szánt ~70gigát?
Túl kényelmes ez a gombnyomásra-visszaáll-minden téma ahhoz, hogy csak úgy letöröljem, viszont ha van köztes megoldás, az csak jó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden ami hőszivattyú
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest