- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
doktor úr
aktív tag
Nekem 3000 C200 van, és a burkolat anyaga nekem sem tetszik.
A kijelző minőségében is csalódtam, bár nem tudom összehasonlítani más, ugyanilyen kategóriás gépekével... én mindenesetre külső monitort is használok (PVA paneles TFT).
A megtorpanások kezdetben nekem is megvoltak, aztán kipróbáltam a Notebook Hardware Controlt, azt használva ez a jelenség megszűnt. Még később már ez sem kellett, csak feltettem minden drivert, az energiaellátást pedig "Minimális energiagazdálkodásra" állítottam. Igazából nem tudom, miért voltak a meg-megállások, és azt sem, hogy pontosan mivel szüntettem meg őket -
-
Bibby
addikt
Senki nem mondta hogy hülye vagy, sőt nem is neked válaszotlam.
Engem az ilyesmi idegesít inkább:
"A Lenovo oldalán nincs sata driver, csak egy exe, amivel kitörölhetem. Ezt nemtom integrálni az XP telepítőjébe!""Szép, hogy felraknak egy önkicsomagoló exe-t, de ha nincs floppy akkor nem rakja ki nekem sehova, ezt magyaráztam,nem? Lenovo megtehette volna, (ahogyan minden gyártó) hogy zippelve is felrakja az oldalára!"
Ezek totál hülyeségek, nem tudom mit nézett a kedves delikvens. Ha te is a lenovo oldaláról töltötted volna, nem lenne gond. Nyilván nem véletlenül vannak ott fent ezek a dolgok.
-
turbana
csendes tag
5 év nincs floppy meghajtóm, ill. nincs is ismerősöm akinek lenne. Szép, hogy felraknak egy önkicsomagoló exe-t, de ha nincs floppy akkor nem rakja ki nekem sehova, ezt magyaráztam,nem? Lenovo megtehette volna, (ahogyan minden gyártó) hogy zippelve is felrakja az oldalára!
AZ a legjobb az egészben, hogy a hivatalos szervíz nem talál hozzá drivert! Egy napja játszanak vele! Nekik sincs floppy meghajtójuk! Se driverük!
-
Laca0
addikt
Na. Már át is álltam az XP-vel AHCI módba a leírás alapján.
Az a lényeg, hogy a floppy készítő exe-vel menj át egy olyan géphez, amelyikben van floppy. Tegyél be egy üres lemezt, és futtasd az exe-t. A floppy-n létrehozott állományokat mentsd le pl. pendrive-ra, és mehet át át a Lenovo-ra.
Ott meg sima driver frissítéssel mehetsz tovább, a leírás alapján.
Újraindításkor egyből át kell állítani AHCI-re a bios-ban, mert el sem indul így az XP.Tesztelem:
Read: 47 MB/s
Buffered read: 117,6 MB/s
Average access: 17,53 msAz asztali gépem 120-as SATA Hitachi-ja alig tud többet, a 7200-as fordulatával!
Úgyhogy egyenlőre, teszt: OK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged