- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Igen, a házi megoldásra én is gondoltam, csak az felvet egy újabb problémát: az adott hardver (pl. V2), amely a kábelt használja, honnét tudja, hogy hány csatlakozója van a kábelnek, és melyik csatlakozóra kell neki küldeni a megfelelő adatot? Valamint mi van akkor, ha 5 V2-t csatolsz össze? Ebben az esetben ki hova küldi az általa feldolgozott adatot? Logikai probléma van az egésszel!
-
andorpapa
őstag
Persze érdekes dolog ez az egész. Ez nagyjából olyan, mint ha Athlon XP-t akarsz duál konfigba rakni, csak elfelejted előtte ''átalakítani'' a procit. Sőt ez nem is jó példa, mivel az legalább lehetséges, míg a V2 4x fürtözés már enyhén a jeti, az UFO és a tisztességes politikus kategóriába sorolható.
Na jó, nem leszek szenyó, de szerintem ha egy alkatrészt úgy készítettek el, hogy önállóan, vagy egy azonos alkatrésszel közösen működjön, akkor az azt jelenti, hogy kettőt lehet összekötni, aztán slussz. Ha négyet is össze lehetett volna kötni, szerintetek kihagyta volna a 3Dfx ezt a marketingfogást? Én erősen kétlem. Legelőször akkor is a 4 csatlakozós IDE kábelt magyarázzátok meg, utána már szinte mindent elhiszek nektek! -
andorpapa
őstag
Állj!!! Valami nekem nem stimmel. Milyen az az IDE kábel, amin 4 darab csatlakozó van? Én eddig csak olyat láttam, amin 3 van, 1 az alaplapra megy, a második a primary meghajtóra, míg a harmadik a slave-re. Egy 4 csatlakozós kábel esetében hova megy a 4. dugasz? Valamiről lemaradtam???
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest