- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
[link]
én 2 diamonra vadászom, a topicomban ajánlottak 8 és 12 megásat is, de azok 1ütt ugytom nemmennek...neked viszont egyik jó, nem?
mod# 111re: én tökön szúrom magam....mondja valaki h a pénz nem boldogít! hacsak közvetve is....namind1 az egésség fontosabb az tuti.....blabla
[Szerkesztve] -
tocsa
senior tag
Ezt skubizzatok:
http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1089&p=2
''One company, Quantum 3D, went as far as to produce a single board Voodoo2 SLI configuration. In fact, for high-end development systems and arcade machines, they offered a setup with four of these boards linked together for an 8-way Voodoo2 SLI configuration.''
Erdekes info meg:
''The other big change is the SLI interface. On the Voodoo2, the interface was a multi-board, analog solution that required very strict timing control and identical boards. Furthermore, the analog signal was prone to degradation as it passed over a short cable inside the PC. VSA-100 features a 30-bit digital interface between the chips, which are all on one board this time. There are 28-bit data bits, a data valid bit, and a clock.'' -
emvy
félisten
KAMU! a három kártya egyszerre, meg a négy is! Akkor ha a kábel passzol, dugd be a konnektorba az átalakított LAN kártyádat, biztosan működni fog, nem??? Kizárt, hogy 3 kártya működjön szerintem, hacsak nem soros arbitráció van a sorok kiosztásakor,azaz nem mindig a következő kártyának szól az előző, de ehhez nem jó egy IDE kábel, mert az ... na mindegy, próbáld csak ki nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest