Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
(Lehetőleg) új telefon után nézelődök, s ráakadtam a Használt GSM oldalára, azon belül is egy Leila GSM nevű cégre. Van valakinek erről a boltról tapasztalata? Weboldaluk nincs, így az imént linkelt oldal lehet(ne) a kiindulópont. Rengetegféle készüléket árulnak és sokuk egész jó áron van, viszont egyvalami elbizonytalanít: az új készülékek között vannak sok éves darabok, pld. Nokia 7110 avgy 8890, ezek valóban 2 év garival futnak, mint ahogy felugró tájékoztató írja?
A másik érdekesség, miszerint (csak kiragadott példa, de több telefonnál ez áll a felugró tájékoztatón): Nokia N95 Fekete - Minden tartozékkal, dobozzal együtt +5000 Ft. Tehát az - elvileg - új telefont azon az áron kapom, ami a készülék felett ki van írva (esetünkben 66.990 Ft), de ha a dobozában ÉS tartozékokkal szeretném a készüléket megvenni, az +5e Ft?
Érdekelne a véleményetek! -
adam526
tag
Nincsen harag
Az xxl-gsm-et én is néztem, de sztem nem a legolcsóbbak közé tartozik, és nincsen sehol sem kiírva, hogy nettó vagy bruttó
a honlapjuk: Bővebben: link -
bLaCkDoGoNe
veterán
Én réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban az XXL GSM boltban vásároltam. A Liszt Ferenc térnél (az Andrássy út térrel szembeni oldalánál), ill. az Oktogonnál abban a pincehelyiségben volt boltjuk. Három nagydarab kopasz fickó, de nagyon rendesek, a telefon a mai napig megy, amit ott vettem anno, adásvételivel, mindennel.
-
adam526
tag
A téma magáért beszél, ti hol vettétek a telefonjaitokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- Opel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvenc zene a mai napra
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest