- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Na összeraktuk a három és fél éves fiammal a Technic markolót.
Sokkal komolyabb készlet, mint gondoltam. Az volt a terv, hogy 5 perc alatt összerakom, és utána majd markolózik vele, de végül több mint egy órán át tartott nettó. Az elemkeresést a fiam végezte több kevesebb sikerrel, én meg pakoltam. Utoljára kb 22-24 éve bontottam Techniket, ezért meglepő volt, hogy mennyi a mutáns elem.
Kicsit csalódáskeltő is volt ez a része. Persze elfogadom, hogy így több a lehetőség.
Méretei alapján kb 12cm széles, 12 magas, és 20-25 hosszú. A fiam odáig van érte, hogy bágerezhet vele. Minden mozog rajt, minden állítható, ráadásul elég strapabíró is. Tényleg jó játék, nem csak mint Lego, hanem mint egy állítható markoló. Szerintem ilyen komolyságú és szilárdságú markolót hagyományos játékként sem kapni meg 6000 forint alatt. A B modell is markoló, azt is össze fogjuk majd rakni.
Árérték arányban 8/10 (, nálam 9/10, mert játszik vele a 3és fél éves kisfiam. Egy nyolc éves, akinek ajánlják, nem hiszem, hogy utána bágerezne vele.
)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest