- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi szépen mindenkinek!
Videók alapján tetszik nagyon. Behúztam 3 ezerért. Ennél sokkal többért is vettem olyan játékot amivel még sose játszottam és valószinűleg nem is fogok.
A lego 2k drivera pedig ráérek akkor beruházni amikor jóval alacsonyabb lesz az ára. -
Igen ennyiért nekem is sok de az első nagyobb akciónál jó lehet.
Backlogom nekem is tetemes de azok asszonyt nem érdeklik és átlagban single címek. Eddig az it takes two és a crash team racing amikkel nagyon elvoltunk ketten. Jó lenne ha valamelyik kart szerű jaték pótolni tudná a ctr-t. -
-
Kb 1 éve agyonjátszuk a feleségemmel a crash team racingot (én mar nagyon unom) és gondolkoztam mire lehetne lecserélni. Egy akció keretében megvettem a Garfield kart: furious racingot de az a nyomába se érhet a ctr-nek. Unalmas pályák, ósdi grafika, összesen 8 karakter van, stb. A videók alapján ez a lego kart nem tűnik rossznak csak nem tudom mennyire van túltolva és mennyire bonyolult ez a járgány építős, fejlesztős része? Egy nő számára lehet olyan szórakoztató, könnyed, árkád mint mondjuk a ctr? Vannak benne egyedi karakterek is?
Félek még teljes áron megvenni mert ha az asszonynak nem tetszik, túl bonyolult lenne számára vagy unalmas akkor kidobott pénz lenne. A ctr-t viszont mar nagyon le kene valtani valami jó kart jatekra amin lehet osztott kepernyőn ketten is játszani. Evvel vagy regebbi lego racerekkel van valakinek összehasonlítasi tapasztalata egy crash team racinggel szemben mondjuk? Ez nagyon más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged