- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki viszonylag hatékony, de halk 80x80x20 méretű ventit?
A 25mm-es már nem fér be a házba.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Fura kér(d)és lesz.
P3-ra valaki tudna halk megoldást javasolni? Gondolom bordával együtt már nem lehet kapni hűtést, de halk ventit talán igen.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos az Intel oldalán van némi lemaradásom, főleg, ami a régebbi S478-as szériát érinti. Viszont egy ismerősöm gépében a 2,4-es P4-e fölött ordibáló hűtőt szeretném lecserélni egy halk, de megbízható típusra. Ezzel kapcsolatosan kérnék tanácsot, ötletet egy viszonylag olcsó típusra.
Köszönöm előre is!
ChRiS -
ChRiS_RS
aktív tag
Előre is bocs a közhelyért.
Sajnos sokunkból a tapasztalat beszél. Nekem 2 első generációs 8 cm-s GT SilentBlade hűtőm van és mára már közük nincs a gyárilag ígért halksághoz.
Lehet, hogy kényesebbek vagyunk a zajra, mint anno a 286-od érában, de az egyre nagyobb teljesítményű gépek által termelt hőt valahogy hűteni kell. Ha már egyszer kitalálták a gyártók, hogy ezt lehet akár halkabban is, akkor ki-ki a maga útján megteszi ezt. Egyébként szvsz., a csúszócsapágy sose volt jó. Akkor már inkább a golyós. -
ChRiS_RS
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék: találtam egy marha jó AM2-es coolert: íme a kérdésem az volna, hogy szerintetek egy alaplap a távtartókkat a procifoglalattal és a procival együtt kábé milyen magas lehet? 1 cm?
Tudom hülye kérdés, csak az a gondom, hogy ez a hűtő 11,5 cm a házam belmagassága viszont 12,8 és kicsit aggódom.
Másik kérdés: erről a hűtőről tudja-e vki, hogy mekkora procit lehet alá tenni?
Köszi és üdv.
ChRiS -
ChRiS_RS
aktív tag
AM2-höz (bár a nevesebb gyártók 775-höz is adnak stuffot) keresnék hatékony, halk procihűtőt, ami 11 cm-nél nem magasabb...
Egyelőre ezt találtam
-
ChRiS_RS
aktív tag
Végülis sokadjára elolvasva én is úgy látom, hogy pótolni akar...
Talán azért is írtam így, mert én nem kevernék kétfajta hőpasztát és első dolgom lenne leszedni a maradék részt.Hőpasztát pedig bármelyik számtekboltban kaphatsz, különböző kiszerelésekben zacsi, tubus, fecskendő, fecskendő-ragasztós (ez utóbbit nem ajánlom, max alaplapi chipsetre)
-
ChRiS_RS
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek, még sosem hallottam a Noctua-ról.
Úgy tűnik le vagyok maradva, mint a borravaló.
Üdv.
ChRiS -
ChRiS_RS
aktív tag
Ahoj!
12 cm-es halk házhűtő ventit szeretnék találni, eddig az AC-nál találtam, illetve a GT SilentBlade-et találtam. Van valami jobb, esetleg halkabb
ötlet?
Más: van egy 420W-os Chieftec tápom, ami már 4 éves, és 2 db 8 cm-s ventilátor van benne. Az egyik kezd kicsit hangosodni... barátkozzam meg vele, vagy ki lehet cserélni?
Válaszokat előre is köszi!
Üdv.
ChRiS
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- Eladó Aerocool Trinity Mini-Tower V1 / Montech AIR 100 Noctua ventikkel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest