- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
-
Esmein
nagyúr
Mert egyrészt többet lehet belöle ugyanolyan tomeg mellett használni, mármint nagyobb felületűt, és ugyanakkora felület mellett ugyanannyi lemezzel csinálva több közöttük a hely.
Szal jobb.
Véleményem szerint a 0.6-os nem adja le elég hatékonyan a hőt. Bár alunál lehet jó a 0.75-ös lemez is. A 0.3-as vastagság pl a Thermalright SLK900-us bordáján van alkalmazva. -
Esmein
nagyúr
Én fémfúrófej készletet vettem a hódos boltban, fúrtam vele 4*5 cm tömör rezet kb, most meg köszörülni kell mert kicsit elkopott. Az alu nagyon jó dolog, puha-> könnyen munkálható. a 0.75-ös lemez talán kicsit vastag + kell, hogy legyen köztük 1 mm hely legalább. A lefogatás annyiból áll, hogy csinálsz egy keretet rá, kifúrod és azon fogatod le, ill a paraszt megoldás, h a lukon keresztül kiffúrod a bordát és facsavarral odafogatod úgy, hogy teszel a lyukra egy papírt, arra egy rugót, és azzal fogatod fel a facsavarral. Nálam bevált.
-
Esmein
nagyúr
Ilyen ötletem nekem is volt. Ha meg nincs az illetőnek pasztája, csak csavar 1-et 1-et a meneteken és pasztázza magát a borda :DD
Ezüstpasztát fogok használni, mert csak az van egyelőre. De attól még össze kell fogni a lemezeket :( A satu amim van nem biztos, hogy meg tud majd bírkózni a feladattal. -
Esmein
nagyúr
nem. Össze kell ezeket szorítani és kiadják a talplemezt, amit síkba kell reszelni, aztán tükrösre polírozni. Jó móka lesz. Kár az etalont nem fényképeztem le. Csináltam egy nagyon csini lemezkét, azzal rajzolom ki ezeket. 3 óra alatt kivágtam 30 lemezt, de úgy, hogy rájöttem, hogyan kéne az ollót használnmi, meg előkészülés meg stb. Holnap reggel kibicózoik a kertbe( 5 km) és folytatom. Remélem nem b*szok el semmit és annyi lesz a hűtési teljesítménye amennyire számítok.(zalman cu alatt pár, mondjuk 5 fokkal).
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged