Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
csak kb az első és utolsó 100-ba olvastam bele, de szeretnék az eddigiekhez gratulálni :C, illetve további nagyon sok siker kívánni :D, ha a bordád veri a SB3-at hangban és hűtésben, akkor vevő vagyok reája :D
még az elején olvastam PAPST ventiről (már nem emlékszem mennyiért de olcsó volt) honnan lehet annyiért beszerezni???? 12dB azért 12dB :DD
nincs valami jó fülem, de ha csönd van (pl este), akkor még a hangyák lépteit is meghallom :D -
zsolt501
nagyúr
Lehet megmunkálni reszelővel de a hajlítbatást nem próbálnám mivel ez nem forrasztásés van hogy az is elenged ha nagyon csavargatva vanszóval kis erőbehatásoknak természetesen ellenál de azért az ördög nem alszik de kitudja mindenesetre én még nem próbáltam ki hogy hogy bírja a hajlítgatást a nyomást és a hőt azt viszont baromira bírja mivel az ismerősőmék a napokban javítottak vele hengerfejet és ott van hő rendesen és nyomás is mivel diesel volt.
-
zsolt501
nagyúr
-
-
gery03
senior tag
Hello Esmein!
Ma elég sokat unatkoztam, és gondolkoztam, hogy mit kezdjek maggam. Mivel szeretek barkácsolni. A gépet is. Sőt a hűtést mindig is fejlesztgettem, ezért elterveztem, hogy csinálok én egy léghűtést. Csak én vga-ra. :DD Gondolkoztam, hogy hogyan lehetne megoldani, és arra jutottam, hogy nem fogok most kitalálni egy új módszert, mikor itt tied. Remélem nem haragszol. Mondjuk nem hallottam, hogy copyright-os lenne a coolered.:) Tehát én is lemezekből csinálom, és úgy lesznek összefogatva, mint nálad.
Lementem a pincébe. Találtam alu lemezt (alu-ból lesz, mert van is, meg nem akarok semmit se költeni rá igazán:)), csavar-rudat. Anya biztos van valahol. Satu-m van. Fúrással lesznek lehet gondok, mert ahogy neked se volt, nekem sincs állványos fúróm, csak kézi. Ez a kisebbik gond. Hogyan fogja bírni a fasza fúróhegyem? Remélem kibírja az alu-t.
Egyenlőre nekem szinte semmi tervem sincs. Még azt sem tudom pontosan, hogy milyen hosszú lesz. Csak úgy belekezdtem, mert tudom, hogy nagy esély van arra, hogy nem sikerül, a megfelelő szerszámok hiányában. Dehát mind1. Ingyé volt legalább, és nem pazaroltam rá lét.
Most ott tartok, hogy megvan 26 lamella. amik alul (talpnál) 4cm-esek. Felfelé haladva 1cm-ig ilynek maradnak, majd onnantól a maradék 3cm-en 5cm-re szélesednek. Amúgy tervem szerint 40 lapból fog állni, mert ha minden igaz ez egy 0,75-ös alu, és így 3cm-összesen a hűtő + a szorítás része.
Egyvalamit még nemtudok, de azt nagyon nem. Hogy fogom felfogatni a vga-ra. Ugyanis a te módszered beválna királyul, ha a lyukak nem úgy lennének, ahogy vannak. Ugyan a 2 sarkában van 2-2 lyuk, ezek egymástól vagy 1cm-re. Tehát itt nincs 4 lyuk, mint proci körül, csak lényegében 2. Ez a lefogatás még fejfájást fog okozni.
De remélem ha sikerül, akkor király lesz.
Amúgy nemrég szedtünk szét egy ágyat, és voltak benne rugók. Neked az kellett még nemrégiben ugye? Nem mértem le, de úgy tippre 1cm belső átmérő, és 1,4 külső átmérője volt. De ma jutott eszembe, hogy kellene neked, és fater már kidobta, pedig volt egy csomó.:(
Bocs a hosszú hsz-ért, csak most leírtam azt, amit te fél topicban.:DDD
Ha esetleg valami tanácsod van, azt szívesen fogadom.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged