- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Én nem lepődnék meg rajta, ha mondjuk kidobnának vmi gagyi dlc-t a sima L4D-hez, és egyből utána kiadnák a L4D 2-t. Iszonyat mohó lett a valve mostanában, és nem hinném hogy pár ezres tömeg nyafogása arra kényszerítené őket, hogy lemondjanak az új játék kiadásával járó bevételekről. Én akkor estem pofára mikor kitalálták hogy az Euró ugyanannyit érjen mint a Dollár (steamen), és így nem kicsit lehúzták az európai vásárlókat. Akkor is mi volt: kurtanagy felháborodás, százezres ellentábor. Eredmény: megígérték hogy megoldják, de azóta is: 1 Eur = 1 USD-vel. Emiatt is érzem úgy, hogy bár látszólag törődnek a "rajongókkal", mégis a saját elképzeléseiket fogják megvalósítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- PlayStation 5
- RAM topik
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm Fekete BT
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÚJ MacBook PRO 14,2 M5 CHIP (2025) 16GB/512GB MEDIAMARKT számla! 3 év Apple garancia! Apple Care+!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest