Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit007
senior tag
Ok, nincs is bajom azzal, ha frissítenek, patch -elnek, de könyörgöm, feltelepítem és nem indul el a játék amíg le nem szedi az update -et.
Mellesleg ezek szerint még ~8GB-ot akar letölteni?
A megkérdezésem nélkül (?)
Mert én pl. történetesen nem akarok vele -egyelőre- semmilyen szerveren játszani. Szóval maradhatna az eredeti állapotban, aztán _majd_ idővel leszedném az összes vackát.
Na mindegy. -
csoli31
aktív tag
Ki kell hogy ábrándítsalak. Az időjárás változás csak a Heavy Rain kampányon belül van, de az is kötött (csak visszafelé menet van vihar). Egyedül egy kampányban van olyan, hogy néha néha más más felé kell menni, mert változik az útvonal (de a terep nem). Ez a The Pharise (remélem jól írtam), és az első és a második mappon szokott más más útvonal lenni. A második mappon a legjobb a megoldás ebből a szempontból, mert a temetőben van ez megcsinálva (ami miatt eleinte néha el el tévedtünk, és csak bóklásztunk össze vissza, amíg ki nem ismertük azt a néhány lehetőséget).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest