Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
itt egy link : [L]http://www.hardwarelabs.de/artikel.php?id=1110[/L]
-
-27 fok :-)))))))
-
Ez tényleg régi koncepció, nézd meg, hogy az Ordasi Gábor miket hozott ezzel össze. [L]http://www.tuningnet.hu[/L]
Ordasi kipróbálta, hogy mi van, ha vízhűtéssel hűti a meleg oldalt. Hát majdnem minuszba tudta kergetni a processzor hőmérsékletét. :DD
De ott már olyan problémák jelentkeznek, amivel nem szokott az átlag user találkozni, mégpedig az, hogy el kezd lecsapódni a pára a proci körül, és ez köztudottan veszélyes.
Az én vízhűtésem(peltier elem nélkül), pedig nem optimális a hőfelvevő blokk kialakítása, max 34-fokig engedi föl a hőmérsékletet, azaz szobahőmérséklet + 14-15 fok.
Ja és kb 5W a fogyasztása a kis szivattyúnak.
A Peltier két nagy baja az, hogy túl nagy az áramfelvétele és az ára. -
AngelH
aktív tag
Szep, es azt is tudod ugye, hogy ebbe kicsit komolytalan peltier van (peltier kid :)) ), ami max 80watt hot tud elvezetni, ha ennel tobbet kap, visszajara fordul az egesz, es nem huteni fog, hanem futeni! Mit gondolsz, miert nem irnak rola mindenhol, ha ez ekkora talalmany lenne, mar mindenki gepeben ilyen csucsulne, nem pedig vizhutesre gyujtenenek sokzaszezerert... Az otlet maga jo, csak a megvalositas eleg silany, aki ilyen hutot vesz, annak tuti valami combosabb procija van, marpedig ez meg az en p4emre se lenne eleg huzas nelkul, ezt inkabb alacsony fogyasztasu procikra lehetne rarakni, ott erne valamit.
-
Vitus
őstag
Szerintem egész egyszerűen nem éri meg a macerát. olyan 22től lehet már kapni thermoelekromos cuccokat de nagy a fogyasztása, és annyival nem jobb. Szerintem egy jó nagy zalman 7000cu agyonveri (legalábbis ár/telj.-ben) :)
-
Esmein
nagyúr
Mivel nem nagyobb a hőleadó felülete mint egy normál ventis akárminek nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne a hatásfoka ...
-
Hyperion
senior tag
Apám !!!
Nekem, kell egy ilyen...nagyon király!!!
Olvassátok el ajánlom...
[L]http://www.hardwareoc.hu/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=58&page=1[/L]
Szerintetek menyire lehet ez hangos?????
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest