- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdagi
csendes tag
https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-t3839737
Kijött a 9.0 Pixel experience.
Kommentek alapján működik a cucc. Vállalkozó szelleműek tesztelhetnék
Nekem most annyira tetszik a miui, sajnálni fogom amikor lecserélem pie-ra -
drdagi
csendes tag
Megnéztem Kernerauditorban mi a helyzet. A little magok minimum frekvenciája 1400on volt. Ez magyarázhatja a problémámat, nyilván hogy most lejjebb vettem majd most fog látszódni a hatás??!
Kérdés másnak mire van alapból állítva a minimum. Egyáltalán ha ez a probléma akkor 1:, hogy a francba állítódott át? 2: hogyan maradt ez így végtelen wipeolás után? Ha valaki jobban ért ehhez és látja a rációt akkor légyszíves röviden elmagyarázhatná. Köszi -
drdagi
csendes tag
Az összes fajta romot kipróbáltam már. Egyébként úgy kezdődött ez a fajta melegedés + fogyasztás, hogy feltettem a mokee romot. Borzasztóan gyors és jó fogyasztást tapasztaltam. (Be is reklámoztam itt hogy molyen mesés is ez a rom) Majd kb egy héten belül jelentkeztek atom lassulások, melegedés és fogyasztás. Azóta bármit kezdek a telefonnal adott az utóbbi 2 dolog. Lehetséges akksi problémával ilyen jellegű tünet?
-
drdagi
csendes tag
x722es telefonom bármilyen rommal, melegszik és gyorsan merül. Random messengerezgetéstől is folyamatosan meleg a processzor tájéka.
Ez hardveres gond lehet? Már minden lehetséges módon lepucoltam és újratelepítettem. Valaki találkozott már ilyennel?
Alig bír egy napot szegénykém. Max ilyen 3-4 óra a képernyőidő. -
drdagi
csendes tag
Miui 10ben az automata fényerő működik? Nálam nem. x722
-
drdagi
csendes tag
Mokee rom tapasztalat:
Először felraktam, szuper. Pár napra rá elkezdett veszett gyorsan merülni és melegedni meg nem ártott néha újraindítani.
Felraktam rá az AICPt, az kb 60%nyi mobilhálózat tétlen módban szívást sikerült összehoznia.
Kétségembe visszaraktam rá a Mookeet. Most használható a cucc közepesen melegszik meg egy napot épp hogy bír.
Próbálkoztam még előtte Lineagevel, az se volt stabil egyáltalán + merült az is rendesen, cserébe a játékokat is szarul futtatta.Valaki ismer olyan OREÓt aminél nem szopja ennyire az akksit a tétlenben?
Most egyelőre visszarakom, a görög romot és szomorkodok a kukás 6os Makarónival, végtelen akksi és stabilitás mellett ;(
-
drdagi
csendes tag
válasz
siryeti #1937 üzenetére
Én titaniummal raktam vissza az alkalmazásokat. Úgy direkt problémám nem volt. Néha amúgy érdekesen viselkedik a rom. Nagyon tökéletesnek tűnik, de van amikor gondol egyet és befosik rajta valami amin egy vagy 2 újraindítás segít. Én kipróbáltam szinte az összes oreot és maradok ezen. GPS-el nem volt gondom.
-
drdagi
csendes tag
Aki akar ingyen egy új telefont mert már unja a mostani x722esét az tegye fel a MOOKEE romot.
Gyors, jó akksi stabil, minden ami kell, legjobb Oreos rom eddig messz jobb a többinél.
!!! -
drdagi
csendes tag
Sziasztok!
Melyik most a legjobb Oreós ROM?
A pixelessel nagyon meg voltam elégedve az elején, de már leállt a frissítése, így áttértem a hasonló AOISP romra. Hát ez nekem nagyon nem tetszik, nem olyan fluid mint vártam.
Van még a Lineage OS és az AICP.
Valaki próbálta már ezeket? -
drdagi
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #1611 üzenetére
Nem emlékszem, lehetséges, néha szoktam
-
drdagi
csendes tag
TWRP-ből telepítettem a dolbyt.
Milyen programmal tegyem performance módba? -
drdagi
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #1598 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/android/software/app-dolby-atmos-axon-7-oreo
A 20180202-es verziót felraktam. Első indításnál befosott párszor, de most már jó. Leszámítva hogy ha pl reseteled a beállításokat akkor nem látszik változás, csak hallatszik. De alkalmazás váltás után jól mutatja már.
-
drdagi
csendes tag
válasz
Danika256 #1589 üzenetére
Ugyan az a készítője mint a pixelesnek, ugyan azok az alapok csak ebben nincsenek pixeles dolgok. Nem próbáltam, mert bejön a pixel
A tegnapi buildet felraktam a pixelből, végre sikerült felvarázsolnom a dolbyt is. Xiaomi hd pro fülessel iszonyat jól szól, megnéztem pár trailert, olyan mint a moziban. Tetszik
Nyomtam az új antutuval egy tesztet, rendes használat után(nem indítottam újra, futva hagytam a háttérben a használatos appokat) 171k. Fura. Semmi mókolást nem csináltam a procin, minden alap.
-
drdagi
csendes tag
válasz
Danika256 #1558 üzenetére
[Pixel experience rom]
Jaja, én már maradok a Pixelen. 24-ei blacksreenes van most fenn.
Én nem tapasztalok laggolást. Olyat főleg nem mint amit az icecoldban tapasztaltam. De ha van konkrét művelet ahol neked laggolt akkor megvizsgálom.
Kis bugok vannak, mint az ujjlenyomat olvasó néha nem kelti fel a telót csak a bekapcs gomb után olvas. Vagy a billentyűleütés néha nem rezeg.
Akksi fogyasztás lehetséges, hogy tényleg rosszabb mint a görög romban, de ha így is van, minimálisan. Teljesítményben néhány helyen (mint az ujjlenyomatos feloldás gyorsasága) lassabb, de pl alkalmazásváltás jóval gyorsabb, főleg az alt tabos duplakoppos funkció miatt. Antutu is szarabb pontot generál ~157k helyett.... szétfagyott a telefon teszt közben épp.... újraindult... de az legalább jó gyors. Jelzem nem szokott ilyet csinálni
A 25-ei változatot nem raktam fel, mert annyit nem ad, és clean installt igényel. Meg épp jön egy újabb.Ja egy jelentős hiba még eszembe jutott. A videófelvevésnél halk a hang.
Nyilván egyéni szükségek alapján választunk romokat, úgyhogy én leírom a sajátom.
Az euiban nem találtam hibát de nem nőtt a szívemhez . Hasonlított a Miuira, de mégsem volt olyan, és azt is egy kicsit untam már. Szóval vonzottak a 8.1es romok. A hibák már annyira megfogyatkoztak, hogy számomra átbillent a mérleg. Több a jó benne mint a rossz. Meg a szépérzékemet is kielégíti a pixeles téma. Teljesen jól tudom használni mindennapokban is. Nem érnek váratlan dolgok. Egyedül a zenével harcolok még. A dolby valamiért kifagy, a Viper4 meg nem sok szart ér. De másoknak jó a dolby is. Remélem a cleaninstall megoldja.Ja igen kész az Antutu egy siralmas 118k-t préselt ki magából. Elég gyász, de ha ettől elvonatkoztatok, nem érzékelek jelentős, zavaró lassulást sehol sem.
Szerk: második teszt 132k... érdekes -
drdagi
csendes tag
Nincs duplakopp a pixelesben.
Valaki tud módot a Dolby Atmos felvarázsolásának oreora?
-
drdagi
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #1524 üzenetére
Akku ugye még nem ment át nagy tesztelésen de régi verzió + a 21-ei pixel frissítés az egy töltéssel ment és úgy 2 teljes nap volt. Éjfélkor azért tettem le mert már csak 8% volt és hogy ne kapcsoljon ki reggelig
Térerőnél sem éreztem semmi különöset. -
drdagi
csendes tag
Pixel Experiencet mostmár ajánlom mindenkinek. Javították a laggot a kamerát az értesítőt. Gyors, gyönyörű. Működik mostmár minden kb. Full jó. Jobb lett az életem amióta ezt használom
Komolyan mostmár nem látok kompromisszumot az eredetihez képest. (Ja de az ujjlenyomatos kameragombot)
-
drdagi
csendes tag
Én kipróbáltam jópár romot (x722), de maradtam egyelőre a Pixel experience-nél január 13-ai kiadásánál(az újabbak bugosak).
Előtte a görögöt használtam, ott egyedül a fos alkalmazásváltással volt gondom.
Ki akartam próbálni az Oreót.
A Lineage nagyon csupasz volt,de stabilnak tűnt, az AICP laggolt de amúgy tetszett.
A pixeles stabil, vannak benne olyan funkciók amiket használok, de a lineageben nem voltak.
A kamera az lassú mindegyiknél egyelőre, de sztem ebben a leghasználhatóbb a pixel.
Pl a lineage a normál fotón kívül mindentől beszarikOreo lista sztem: Pixel > AICP > Lineage
Hibák összesítve:
Lineage: nagyon fos kamera, random kikapcsolt esténként (lehet csak erre volt beállítva, bár tuti nem én csináltam, nem keltett, nem jelzi a töltést, de tölt.
AICP: lassú kamera, random laggolások. (ez mondjuk már egy hete volt).
Pixel: közepesen lassú kamera, értesítési fény kb semmi.Pozitív dolgok:
Lineage: gyors, stabil kikapcsolást leszámítva ???
AICP: sok funkció az alap droidon felül,
Pixel: bejönnek a pixeles dolgok, szép, gyors, stabil.Egyiket Oreót sem ajánlom egyelőre olyannak akinek egy stabil bugmentes rendszer kell, viszont van progress és fejlődik mindegyik. Habár napi használathoz pár kisebb-nagyobb hibával, de jók már ezek is
Aki stabil rendszert akar az használja a görög EUI-t
-
drdagi
csendes tag
Én is note 3 proról váltottam, megérte!!!! (érezhetően gyorsabb, szebb, jobb kamera, több ram)
Romok közül feltettem lineage, és paranoid romot is. Tetszettek, de eléggé silány portolások a 720ról, szóval több a hiányosság mint amennyivel jobb lehet a eui-nál. Eui is nagyon jó rom, és csak ez tudja teljesen kihasználni a hardvert (ujjlenyomatolvasó, hangszórók, dolbi)
https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/x722full-aroma20smodded-28s-lemax2-t3701799
Jelenleg ezt használom ,és igazából nincs vele gondom. Amit hiányoltam, azt Gravityboxból pótoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest