- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdagi
csendes tag
Megnéztem Kernerauditorban mi a helyzet. A little magok minimum frekvenciája 1400on volt. Ez magyarázhatja a problémámat, nyilván hogy most lejjebb vettem majd most fog látszódni a hatás??!
Kérdés másnak mire van alapból állítva a minimum. Egyáltalán ha ez a probléma akkor 1:, hogy a francba állítódott át? 2: hogyan maradt ez így végtelen wipeolás után? Ha valaki jobban ért ehhez és látja a rációt akkor légyszíves röviden elmagyarázhatná. Köszi -
paolinho
őstag
Esetleg nem lehetséges, hogy valami rejtett bitcoin bányász kártevőt szedtél be. Ez is lehet oka a melegedésnek.
-
siryeti
tag
Szia, köszönöm az ajánlást, mindig jöhetnek tapasztalatok..
Akkor ez eddig bevált neked, van valami probléma ami előjött esetleg?
GPS jó? Ez fontos nekem, mindennap használom.
Már csak rá kell venni magam hogy a belakott telefont kezdjem elölről 😂.
Gondolom nem érdemes titaniummal mentést próbálni visszaaállítani az esetleges anomáliák miatt
-
-
Danika256
aktív tag
Mondjuk érdekes, hogy nálad a 3D-re jóval több pontot adott, viszont a CPU-ra kevesebbet. Majd esetleg megnézhetnéd ha lesz időd, hogy performance módban, maxon mennyit dob feltöltött akksival!
Azért nem értem a dolgot, mert korábban hari73f fórumtársunknak 190k felett dobott az új antutu is, fogalmam sincs milyen beállításokkal lehet ezt elérni..
Vagy lehet, már nem lehet az új verziókkal?!
Mondjuk egyelőre még nem kell a napi használathoz ekkora teljesítmény, játékokhoz sem, mert elég a 170k-nyi is bőven. Mondjuk azért van ami már majdhogynem kihasználja! -
Danika256
aktív tag
Szia
Igen köszi, közben tegnap volt egy kis időm tesztelgetni, tényleg ugyanaz mint a pixel, csak lecsupaszítva.
Kipróbáltam mindhárom ROM-ot ( AICP, Pixel, AOSIP 8.1)
Elég sokat fejlődtek, laggolás nincs és minden működik! A Pxelnél az ujjlenyomat olvasó nem szuperált és a
Dolbyt sem tudtam felvarázsolni rá!
A teljesítménytől nem estem hanyatt, Blackscreen ide- vagy oda tuningolva, annyit sem tudott a teló, mint az EUI-n! Kipróbáltam a régi 4.5-ös kernelt, de azzal meg már fagyogatott a rendszer, tesztelni nem tudtam..
Kb. átlag 154k pontot tud max mindegyik! ! Ez elég elkeserítő, szemmel látható a különbség! Többféle beállítást megpróbáltam, csak rosszabb lett! Fogalmam sincsen, korábban hogyan sikerült vele rekordokat dönteni..
Most visszatettem az EUI-t, nagyon szépen belaktam, legyepáltam ami nem kell, csináltam is egy jó mentést! Minden szuperál és pörög!!
Ezzel viszont alap kernellel is ennyit tud a vas, performance módban! -
Danika256
aktív tag
Köszi a visszajelzést!
Az az igazság nekem az egész rendszer be-belassult, néha majdnem fagyásig, aztán csak a power gomb megnyomása térítette magához. Az antutu fluktuációja is szerintem ezt mutatja, bár érdekesnek tartom, hogy nálad a rendszernél ez nem jelentkezett! Nekem néha dobott 145k-körül is. Nekem fontos a jó teljesítmény, mert játszani is szoktam, van ami azért ki is használja a hardvert! Az EUI meg már feltöltve dobott nekem 157k pontot is, szóval azért jóval gyorsabb, a rendszerről ne is beszéljünk, nagyon pörgős.. Kár, hogy EUI-hoz nincs, vagy csak én nem találtam custom kernelt..
Szóval ha majd rendeződik a teljesítmény és főként nem fog szinte fagyogatni, biztosan felteszem majd.
Ahogy nyomatják a fejlesztést lehetséges nem is kell már majd neki olyan sok idő.. Ha látsz előrelépést légyszi jelezd majd -
Danika256
aktív tag
Szia!
Megkérhetlek majd, ha esetleg néha-néha lesz időd, hogy beszámolj majd a ROM fejlődéséről??
Mondjuk úgy heti szinten, tuti úgy is frissíted mindig..
Rettentően tetszett, amint lehet használni szeretném, de a laggolások nálam nem megbocsájtható bűn! Valamint a Dolby Atmos-t is fel kéne varázsolnom rá.. Egyszer egyszer azért egy antutut is lefutathatnál, kíváncsi lennék hogy alakul a teljesítmény, az jól visszaadja. Látom két féle van, gondolom te is a Blackscreen kernelest használod..Köszi szépen előre is!
-
Danika256
aktív tag
Köszi a teszteket és a beszámolót is! Mondjuk Nekem az EUI-ban az alkalmazás váltás is kifejezetten tetszik, nagyon jó a felület és gyors is.Ha lesz egy kis időm, azért én is nekiállok mókolni majd.Kár hogy nem fejlesztik az EUI-t újabb androidra vagyis nem tudok róla. Ebben igen le van maradva ez a cég, pedig ha fordítanának rá egy kis erőforrást vagy legalább a szoftver forrását közzé tennék, nagyot léphetnének előre! Ki érti ezt..
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 / Black / 128GB (119)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest