Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drdagi

    csendes tag

    válasz Danika256 #1558 üzenetére

    [Pixel experience rom]

    Jaja, én már maradok a Pixelen. 24-ei blacksreenes van most fenn.
    Én nem tapasztalok laggolást. Olyat főleg nem mint amit az icecoldban tapasztaltam. De ha van konkrét művelet ahol neked laggolt akkor megvizsgálom.
    Kis bugok vannak, mint az ujjlenyomat olvasó néha nem kelti fel a telót csak a bekapcs gomb után olvas. Vagy a billentyűleütés néha nem rezeg.
    Akksi fogyasztás lehetséges, hogy tényleg rosszabb mint a görög romban, de ha így is van, minimálisan. Teljesítményben néhány helyen (mint az ujjlenyomatos feloldás gyorsasága) lassabb, de pl alkalmazásváltás jóval gyorsabb, főleg az alt tabos duplakoppos funkció miatt. Antutu is szarabb pontot generál ~157k helyett.... szétfagyott a telefon teszt közben épp.... újraindult... de az legalább jó gyors :D . Jelzem nem szokott ilyet csinálni :D
    A 25-ei változatot nem raktam fel, mert annyit nem ad, és clean installt igényel. Meg épp jön egy újabb.

    Ja egy jelentős hiba még eszembe jutott. A videófelvevésnél halk a hang.

    Nyilván egyéni szükségek alapján választunk romokat, úgyhogy én leírom a sajátom.
    Az euiban nem találtam hibát de nem nőtt a szívemhez . Hasonlított a Miuira, de mégsem volt olyan, és azt is egy kicsit untam már. Szóval vonzottak a 8.1es romok. A hibák már annyira megfogyatkoztak, hogy számomra átbillent a mérleg. Több a jó benne mint a rossz. Meg a szépérzékemet is kielégíti a pixeles téma. Teljesen jól tudom használni mindennapokban is. Nem érnek váratlan dolgok. Egyedül a zenével harcolok még. A dolby valamiért kifagy, a Viper4 meg nem sok szart ér. De másoknak jó a dolby is. Remélem a cleaninstall megoldja.

    Ja igen kész az Antutu egy siralmas 118k-t préselt ki magából. Elég gyász, de ha ettől elvonatkoztatok, nem érzékelek jelentős, zavaró lassulást sehol sem.
    Szerk: második teszt 132k... érdekes

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák