- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5G-s páncélnak ára van
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NetBarna
csendes tag
válasz
#84490496 #1852 üzenetére
Hát akkor az elején köszi.
Szintén az elején:1. bootloader nyitva - az azt jelenzi, hogy az OEM feloldás engedélyezve van-e? (igen Gearbest-es a rom, legalább is onnan vettem - X722)
2. hogyan tudom megnézni, hogy jelenleg milyen gyári TWPR van rajt, a 26S miatt kérdezem
és ha már tudom, akkor milyen TWPR-t tegyek rá és honnan ? Ami illeszkedik ahhoz a görög rom-hoz amit ajánlottál.
3. gondolom flashelnem kéne ahhoz, hogy majd root jogokat szerezzek - ugye?Egyenlőre ennyi a kérdésem aztán biztos lesz több is ahogy a folyamat előre halad.
ui: hiába tanultam oroszul 7 évig, kell a Google-fordító, mert egy kukkot sem értek belőle
-
NetBarna
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Politika
- Horgász topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Megújult a PROHARDVER!
- Temu
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest