Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaneven
tag
Pár sor a LeMadMax ROMról:
Nagyjából 1,5 hete használom madsurfer1 romját, EUI alapú 5.9.20 verzió. A kis csomag tartalmaz Rootot, Xpose, és Adblockot. A gyári launcher helyett HTC Home fogad, ami nagyon pöpec, könnyen hozzá lehet szokni. Saját Theme storeja van, rengeteg cuccal. Érdekesség, hogy ha a china-t régiót választjuk, akkor megmarad a gyári wallpapers és a theme store appok is. Camera2 Api sajnos nincs benne, legalábbis a test szerint. Az akkuidő átlagos, én sokat nyúztam, hamar le is merült, de átlagos használat mellett is töltőre dugtam a nap végén. Gyors a rendszer, lassúlást nem tapasztaltam, mondjuk antutuban 132K-nél nem tudtam többet elérni.
Eddig egy problémába futottam bele: HERE WeGO nem működik sajnos, nem tölti be online a térképeket, ha letölteni akarom a térképet akkor hibát ír.
Magyar nyelvet nem tartalmaz.
Elvileg hamarosan jön egy update tőle, akit érdekel a ROM, javaslom hogy várjon a telepítéssel.
A napokban szerintem andr68rus-tól ResurrectionRemixet fogom felrakni.#4014. hacseki:
Ebben az xda topikban követheted nyomon a fejlesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest