- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
Ha pc-ről megy az adás, akkor simán csinálni kell egyet, nem vészes.
6-7 éve csináltam én is az akkori lg-m mögé:
-
st6969
őstag
"nem kell hiperflinciflanci legyen"
vs
"nem art ha szinkronban van a kepernyo szineivel"Kicsit ellentmondásosnak tűnik. Szerény ismereteim szerint valami kamerás megoldás kell akkor neked, ugyanis a ledszalagnak valahonnan "tudnia kell", hogy adott szakaszon épp milyen színek vannak, és az alapján vezérelni a rendszert. A kamera meg az adott szögből másképp látja majd a színeket az extrém látószög miatt, mint te a kanapéról, így mégsem olyan lesz. Talán még hdmi csatlakozóról lehet valahogy "lelopni" a jelet (nekem ez mediacarddal nem volt opció anno).
Amikor én kerestem, akkor ez volt elérhető, de reméljük jön majd valaki, aki ismer ennél fejlettebb megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell asztali gépek
- Opel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest