- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
Igen, az ar a problema egyedul
De sajna van meg 1 dolog: a garanci ervenyesitese a LimitLess-nel, ha szukseg van ra (nekem meg nem volt, de az ordog nem alszik).Ha otthon lehetne kapni, akkor mindenkepp az olcsobbat ajanlanam, igy nem merem.
Szoval, neked kell dontened.
-
chros
őstag
Szia!
"Gondolom utána jártál a dolgoknak mielőtt megvetted és már van is pár napnyi tapasztalatod"
Korbeneztem elotte, de nem lattam arban ehhez hasonlot (Easybulb es tarsai). Es nem csak par nap: 4 honapja uzemelnek(epp most rendeltem beloluk ujabb spot adagot
)
"Mennyire alkalmas ez az izzó rendes világításra?"
Szerintem tokeletesen. Tudja a feher fenyt is. S ami nagyon tetszik benne, hogy a fenyerosseget tudod szabalyozni. (Tudom, hogy vannak erre alkalmas kapcsolok, de itt egyszerre lehet tobbet is.)"beállítani elég sok idő, ez mennyire egyszerűen alakítható?"
A "sok" kb 30-60 perc (3 egovel, 1 manualis taviranyitoval, es 1 wifi box-al), ha nem megy elsore
Nem veszes, csak tobben panaszkodtak, hogy maceras a beallitas. De mivel csak 1x kell csinalni, nekem nem gond. (Lehet, hogy csaladanyak voltak, minimalis muszaki hozzaertessel)
"2-t külön lehessen fel-le kapcsolni, illetve ha berakok még 2-t akkor egybe lehessen a 4-e"
Ha jol ertem, mit szeretnel: termeszetesen. 1 manualis-remote/wifi-box -al 4 db kulon zonat tudsz kezelni.
Igy, ha kulon akarod a 2-t kapcsolni, akkor kulon zonaba teszed oket (pl, 1-es es 2-es), majd ha egyszerre a 4-et, akkor atraksz 3-at az egyesbe.
A beraksz resz: paroztatni kell az egot az adott zonaval. A kiveszel resz: meg kell szuntetned a paroztatast."bütykölni kell?"
Szerencsere nem kell, de: lehet!Es ezt szeretem a halozatos eszkozokbe: ha van hozza dokumentacio valahol, akkor onnantol kezdve mindent tudsz automatizalni.
"Mennyibe került nagyságrendileg a szállítás?"
Ezt sajna nem tudom megmondani, mert en UK-ben elek, es ott is vettem.
Pl. a kerdes, hogy van-e ezeknek magyarorszagi viszonteladojuk? (csak kicsit google-ztam, de en nem talaltam senkit.)
Ha nincs, akkor en a LimitlessLed-tol vennem (olcsobb mint a rebranded UK): [link]
Itt pl $52-ba kerul egy starter kit, plusz a szallitas. Valszeg kell par het, amire megkapod. -
chros
őstag
Sziasztok!
Mivel nem talaltam topikot ennek a temanak, igy letrehoztam ezt, s itt tudunk termekekkel kapcsolatban tapasztalatokat megosztani illetve tanacsot adni.
Elsosorban a szmaitastechnikahoz kozelallo, wifi, radiofrekvencias eszkozok erdekesek.En kb fel eve vettem EasyBulb-tol 3 rgbw tipust (kis egot, normalt, es spot-ot), 1 manualis taviranyitot, es 1 wifi box-ot.
Mint kesobb kiderult, ez egy Angliaban at-brand-elt termek, a vilagban MiLight es LimitlessLED nev alatt is fut
4 zonat tud kezelni a taviranyito/wifi -box, szineket, es intezitast is lehet allitani zonankent.
A villanykapcsolot (akar fali, akar ejjeli lampa) el is felejthetjuk, igy a bekapcsolas eseten keletkezo tulfesztol nem kell tartanunk (bar ha akarjuk, hasznalhatju tovabb a kapcsolot is.)
Ara joval kevesebb, mint a neves gyartok termekeinek.
Akar gyermekszobaba, akar nappaliba, haloba, kivalo szorakozas a hetkoznapokban.
Az installacio (ego es taviranyito paroztatasa) eltarthat egy darabig, de ha raerez az ember, akkor mar nem nagy cucc.iOS es Android app is van hozza, sok jo funkcioval: tavolrol (internet) vezerles, be/kikapcsolas automatizalasa (ami nem mukodik megbizhatoan valamilyen okbol kifolyolag
), stb.
De amitol meg erdekesebb az egesz: mikor kiderult szamomra, hogy ez egy rebranded LimitlessLED, rakeresve kiderult, hogy hatalmas fejlesztoi kozosseg alakult ki kore, nagyon sok programozasi nyelven: http://www.limitlessled.com/dev/Ennek segitsegevel kb 4 ora alatt 0-rol osszedobtam egy par soros shell scriptet OpenWRT-re, ami naponta fix idoben mindig bekapcsolja es egy masik idoben kikapcsolja a vilagitas, a megadott szinnel, erosseggel
"Es lon vilagossag!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Táp ventilátor csere
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LED világítás a lakásban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Autós topik
- Synology NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest