- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
EyElEs?!
tag
Köszi!
Nagyon filozofálok, hogy Philipsett vagy ezt vegyem...
A Philips nettó 45000 Ft a limitless led 25000 Ft + vám + szálltás ha van szóval legyen 30000 (vagy én vagyok vak, vagy a vámról és a szállításról kb. semmit sem írnak, csak a faq-ban pár sort).A philipsnek nagyon vonz az egész rendszere, maga a program és annak a beállítási lehetőségei, viszont elég nagy felárat kell ezért fizetni...
-
EyElEs?!
tag
Szia!
Philips Hue-t néztem ki eddig magamnak, de azért vásárlás előtt gondoltam jobban körülnézek.
Gondolom utána jártál a dolgoknak mielőtt megvetted és már van is pár napnyi tapasztalatod, szóval lenne pár kérdésemMennyire alkalmas ez az izzó rendes világításra? (egy bár pult felett lenne 2 db ilyesmi és azt szeretnénk ezzel megvilágítani kajálás meg hasonlók alatt).
Írtad, hogy beállítani elég sok idő, ez mennyire egyszerűen alakítható? Annyi lenne a lényeg, hogy 2-t külön lehessen fel-le kapcsolni, illetve ha berakok még 2-t akkor egybe lehessen a 4-et. Ezt támogatja a gyári program vagy bütykölni kell?
Mennyibe került nagyságrendileg a szállítás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL T40 EMC Szerver
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest