- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadorzó
tag
Sziasztok,
Szerintetek miért van az, hogy a led izzó a kapcsoló lekapcsolása után is világít?
(Fura módon ha többégős lámpába, csillárba, stb. rakom, akkor nincs ez a jelenség.) -
chros
őstag
Igen, az ar a problema egyedul
De sajna van meg 1 dolog: a garanci ervenyesitese a LimitLess-nel, ha szukseg van ra (nekem meg nem volt, de az ordog nem alszik).Ha otthon lehetne kapni, akkor mindenkepp az olcsobbat ajanlanam, igy nem merem.
Szoval, neked kell dontened.
-
EyElEs?!
tag
Köszi!
Nagyon filozofálok, hogy Philipsett vagy ezt vegyem...
A Philips nettó 45000 Ft a limitless led 25000 Ft + vám + szálltás ha van szóval legyen 30000 (vagy én vagyok vak, vagy a vámról és a szállításról kb. semmit sem írnak, csak a faq-ban pár sort).A philipsnek nagyon vonz az egész rendszere, maga a program és annak a beállítási lehetőségei, viszont elég nagy felárat kell ezért fizetni...
-
chros
őstag
Szia!
"Gondolom utána jártál a dolgoknak mielőtt megvetted és már van is pár napnyi tapasztalatod"
Korbeneztem elotte, de nem lattam arban ehhez hasonlot (Easybulb es tarsai). Es nem csak par nap: 4 honapja uzemelnek(epp most rendeltem beloluk ujabb spot adagot
)
"Mennyire alkalmas ez az izzó rendes világításra?"
Szerintem tokeletesen. Tudja a feher fenyt is. S ami nagyon tetszik benne, hogy a fenyerosseget tudod szabalyozni. (Tudom, hogy vannak erre alkalmas kapcsolok, de itt egyszerre lehet tobbet is.)"beállítani elég sok idő, ez mennyire egyszerűen alakítható?"
A "sok" kb 30-60 perc (3 egovel, 1 manualis taviranyitoval, es 1 wifi box-al), ha nem megy elsore
Nem veszes, csak tobben panaszkodtak, hogy maceras a beallitas. De mivel csak 1x kell csinalni, nekem nem gond. (Lehet, hogy csaladanyak voltak, minimalis muszaki hozzaertessel)
"2-t külön lehessen fel-le kapcsolni, illetve ha berakok még 2-t akkor egybe lehessen a 4-e"
Ha jol ertem, mit szeretnel: termeszetesen. 1 manualis-remote/wifi-box -al 4 db kulon zonat tudsz kezelni.
Igy, ha kulon akarod a 2-t kapcsolni, akkor kulon zonaba teszed oket (pl, 1-es es 2-es), majd ha egyszerre a 4-et, akkor atraksz 3-at az egyesbe.
A beraksz resz: paroztatni kell az egot az adott zonaval. A kiveszel resz: meg kell szuntetned a paroztatast."bütykölni kell?"
Szerencsere nem kell, de: lehet!Es ezt szeretem a halozatos eszkozokbe: ha van hozza dokumentacio valahol, akkor onnantol kezdve mindent tudsz automatizalni.
"Mennyibe került nagyságrendileg a szállítás?"
Ezt sajna nem tudom megmondani, mert en UK-ben elek, es ott is vettem.
Pl. a kerdes, hogy van-e ezeknek magyarorszagi viszonteladojuk? (csak kicsit google-ztam, de en nem talaltam senkit.)
Ha nincs, akkor en a LimitlessLed-tol vennem (olcsobb mint a rebranded UK): [link]
Itt pl $52-ba kerul egy starter kit, plusz a szallitas. Valszeg kell par het, amire megkapod. -
EyElEs?!
tag
Szia!
Philips Hue-t néztem ki eddig magamnak, de azért vásárlás előtt gondoltam jobban körülnézek.
Gondolom utána jártál a dolgoknak mielőtt megvetted és már van is pár napnyi tapasztalatod, szóval lenne pár kérdésemMennyire alkalmas ez az izzó rendes világításra? (egy bár pult felett lenne 2 db ilyesmi és azt szeretnénk ezzel megvilágítani kajálás meg hasonlók alatt).
Írtad, hogy beállítani elég sok idő, ez mennyire egyszerűen alakítható? Annyi lenne a lényeg, hogy 2-t külön lehessen fel-le kapcsolni, illetve ha berakok még 2-t akkor egybe lehessen a 4-et. Ezt támogatja a gyári program vagy bütykölni kell?
Mennyibe került nagyságrendileg a szállítás?
Köszi!
-
chros
őstag
Sziasztok!
Mivel nem talaltam topikot ennek a temanak, igy letrehoztam ezt, s itt tudunk termekekkel kapcsolatban tapasztalatokat megosztani illetve tanacsot adni.
Elsosorban a szmaitastechnikahoz kozelallo, wifi, radiofrekvencias eszkozok erdekesek.En kb fel eve vettem EasyBulb-tol 3 rgbw tipust (kis egot, normalt, es spot-ot), 1 manualis taviranyitot, es 1 wifi box-ot.
Mint kesobb kiderult, ez egy Angliaban at-brand-elt termek, a vilagban MiLight es LimitlessLED nev alatt is fut
4 zonat tud kezelni a taviranyito/wifi -box, szineket, es intezitast is lehet allitani zonankent.
A villanykapcsolot (akar fali, akar ejjeli lampa) el is felejthetjuk, igy a bekapcsolas eseten keletkezo tulfesztol nem kell tartanunk (bar ha akarjuk, hasznalhatju tovabb a kapcsolot is.)
Ara joval kevesebb, mint a neves gyartok termekeinek.
Akar gyermekszobaba, akar nappaliba, haloba, kivalo szorakozas a hetkoznapokban.
Az installacio (ego es taviranyito paroztatasa) eltarthat egy darabig, de ha raerez az ember, akkor mar nem nagy cucc.iOS es Android app is van hozza, sok jo funkcioval: tavolrol (internet) vezerles, be/kikapcsolas automatizalasa (ami nem mukodik megbizhatoan valamilyen okbol kifolyolag
), stb.
De amitol meg erdekesebb az egesz: mikor kiderult szamomra, hogy ez egy rebranded LimitlessLED, rakeresve kiderult, hogy hatalmas fejlesztoi kozosseg alakult ki kore, nagyon sok programozasi nyelven: http://www.limitlessled.com/dev/Ennek segitsegevel kb 4 ora alatt 0-rol osszedobtam egy par soros shell scriptet OpenWRT-re, ami naponta fix idoben mindig bekapcsolja es egy masik idoben kikapcsolja a vilagitas, a megadott szinnel, erosseggel
"Es lon vilagossag!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Google Pixel topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged