Aktív témák
-
I_Am
veterán
Mély levegő beszív..........
1. Néztem mikor regeltél ide a fórumba. Valószínűnek tartom, hogy nem tudod mire fel írtam amit írtam, ha bővebben érdekel akkor mail-ben szívesen elküldöm az előzményeket Jim beleegyezésével persze. (az egyik igen mulatságos hozzászólása volt az aláírásom egy kis ideig)
2. Az, hogy nem volt kedvem olyan részletességben válaszolni ahogyan azt And tette szerintem nem róható fel, én sem szólok rá senkire ha nem válaszol elég kimerítően egy feltett kérdésemre. (meg nem is szoktam sokat kérdezni)
Ahogyan írtam: ''legjobb tudomásom szerint'' lehet elkerülte a figyelmed. Azt hiszem ebből kivehető, hogy felületesen kezeltem a témát mert a 10 évvel ezelőtt tanultaknak már csak igen kis része van meg memóriám egyes szegleteiben és nem is kívánom jelen pillanatban bővíteni azokat, mert nincs rá szükségem. Lézerled-et azért írtam, mert ez jött ki akkor, de azért ne aggódj tudom miről van szó. Meggyőzni pedig egyáltalán nem akarlak, remélem lesz rá mód, hogy esetleg egy konkrét kérdésedre adok kimerítő és mély részletekig menő választ, de tegnap nem ilyen napom volt.
Tisztelettel!
Én voltam :] -
And
veterán
No mostmár nevezzük nevén a dolgokat: a lézerdióda (LD) nem LED. Az két külön dolog. Az élettartama maximum néhány tízezer óra, de ez rengeteg körülménytől függ: hőmérséklet, üzemi áram (-> teljesítmény), stb. Ezek az alkatrészek - leszámítva a határadatok lényeges túllépését - nem úgy mennek tönkre, mint egy izzó. Szépen lassan degradálódnak, csökken a leadott teljesítmény egy bizonyos szintig, ahol az eszköz már döglöttnek tekinthető.
-
gabesz82
őstag
Mondjuk az én íróm is csinált már ilyet... Belerakom az eredeti (nem bizztonsági másolat:) ) Windows CD-t mondom majd felinstallálom, felmászott rá az XP... na mondom kiveszem már a CD-t... akarom kivenni semmi... mégegyszer megnyomom megint semmi... na mondom elő a drótot, vésznyitó... kihúzom a tálcát, akad mint állat... és legnagyobb meglepetésemre a CD kb 20 darabban volt... na ilyet láttatok már... bocsesz egy kicsit OFF volt...
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest