Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Lokids #67087 üzenetére
Jesszus. Hogy építed te azt a morganát?
1. itemnek a blackfiret építettem utóbbi meccseken, előtte a malignancet. Az sem volt rossz, de a blackfire a jobb a kettő közül érzésem szerint. Liandry kezdést csináltam sokáig, de az a baj, hogy az nem ad manát semmilyen formában és az pedig mindenképp kell, illetve kell az early dmg sok mindenhez. (objektíveknél besegítés, pusholás, teamfight)
2. item Liandry, ez ugye magától értedődő core item
3. Innentől van az, hogy enemy comptól függően, de kénytelen vagyok tank irányba elmenni több okból:
- a további sebzésnövelésnek nem látom értelmét, itt már fontosabb az, hogy életben maradjak egy további spell rotáció erejéig, mint az, hogy épp az az első kör jobban sebezzen.
- továbbá itt jön képbe a játékstílus, amit az elo velejárói szülnek többek között azaz, hogy nagyon ritkán van normális engage hős a keretben, így kénytelen vagyok én bemenni amikor meglátok egy jó szituációt, ezt nem bízhatom másra. Ebből kifolyólag, amikor bemegyek mondjuk flash + ulti kombóval, hogy megnyissak egy teamfightot muszáj életben maradnom addig, amíg az ulti 2. szakasza is lecsapódik.
- elég jó baiteket lehet csinálni, mivel az ellenfél NEM nézi az itemjeimet sok esetben és nem számítanak arra, hogy nem halok bele egy kombójukba. Sokszor van, hogy bemegyek bait jelleggel, mondjuk rámugrik a Kayn vagy valami enemy assassin és nem tud megölni, viszont ő meg ott marad minden nélkül és a többiek befejezik. Utóbbi meccseken pl. Malza simán rámultizott úgy, hogy a force of nature már megvolt. Hatalmasat nyertünk vele, mert ha valaki mást ultizik be akkor az kill, így meg fél HP-n kisétáltam és utána nem volt ultija a harcra.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest