Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
"A képen az látszik, hogy még a csapatodat elkenik, majd utána téged is, és megvagy lepődve, hogy 4en kerültek köréd."
Dehogy vagyok meglepődve, ott nem arra irányult a pingem, hogy hogyan kerülnek oda, dehogy is.... azt próbáltam jelezni hogy miért nincs pressure a mapon, (talán be is írtam nekik utána) amikor én már inhibitort verek ezerrel. Ha teamfight volt, akkor hogyan kerül 5 enemy játékos mellém úgy hogy a csapattársaim vígan mászkálnak valahol a rivernél?"Nem nagy dolog egy passzív játékosnak tankkal nem meghalni"
Semmivel sem halok sokat, ott vannak a Vi jungleres bruiser meccseim vagy a supportos, adc meccsek. Most ne azt az egyet ragadd ki megint amikor a smurf Nunu megölt 16X, oké arról tudok én is, évente egyszer van olyan is igen...."Az egész játékod a szerencsére épül,"
Pont, hogy nem, max akkor ha ezalatt a csapattársaimat érted, őket nem tudom megválasztani, szóval ilyen szempontból igen."az a szerencséd, hogy megduplázták az Lp mennyiségét, egyébként még most is S3 körül lennél."
Ez milyen feltételezés már? ugyanannyit vesztek most mint kapok, ha fele ennyi lenne akkor fele ennyit is vesztenék... szóval tök mindegy.Nyilván borítékolható ez 4v5ben, csak miután beverték a csapatod, a kérdés az hogy ki szerzett több előnyt? Az ellenfél csapata a győzelemhez, vagy te a splitpushoz.
De miért törvényszerű, hogy egy random fightban be kell verjék a csapatom? Néha tudnak időt húzni is és nem 100% belerongyolni egy emberhátrányos harcba, na olyankor hihetetlen nagy értéket nyerünk így. Arról nem tehetek hogy egyesek csak all in fightokban tudnak gondolkodni és a poke, disengage, flash fogalmat nem ismerik.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Router gondok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest