Hirdetés
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Akkor asszem vagy ezreal vagy vayne lesz az az adc aki kell.
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Andapace
üzenetére
azért ezt úgy bírom, hogy tesztelés után kijön egy champ, rengeteg ember látja, hogy "húúú, ez odab@sz", megveszi, aztán meg nerfelik és cseszhetetd a pénzed, vagy az IP-d, mert 2 hét múlva nem az van a birtokodban, mint amiért fizettél. Kb mintha vennél egy ferrarit, aztán 2 hét múlva egy zsiguli vár a parkolóban és így jártál öreg, nincs refund... Szerintem ezeknél a vásárlásoknál a távollévők között kötött szerződésekre érvényes törvény alapján még néhány napos elállási jogot is kéne biztosítani, de, hogy még nerf után sem törődnek ezzel, már szerintem nem fair...
-
adamkaa777
senior tag
Ez azért nem igaz cait elég viable adc. Earlyben rohadt erős pokeja van elég kevés adc tudja megfogni. Viszont igaz hogy ha mid illetve end gamera nem tudod tartani percenkénti 10 farmot legalább akkor elég useless mivel nagyon kell neki az item .
-
batai15
félisten
De caitliynt nem bannolják sokat rankeden?
Ill smart cast vagy smart cast nélkül játszak? vagy itt is függ hogy ranged kari vagy nem? -
batai15
félisten
Lucian elég gyengus late game.ben nem?
-
Dinter
addikt
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Nekem bejön.
-
Mottie
őstag
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Szerintem meg van pár champ amelyiknél rohadt jó a csilingelés

-
Andapace
tag
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Jinx és Fizz nerf is volt, miről beszélsz?

-
Aldo Novares
aktív tag
-
Noddy
senior tag
Az új patch-el most már játszhatatlan lett a LOL integrált videókártyával.
-
Andapace
tag
myR kupa kezdődik, ha esetleg valakit érdekel vagy elfelejtette: http://www.twitch.tv/piercetheheaven#2399
-
adamkaa777
senior tag
Nah újra plat promo szurkoljatok . Bár első meccsen a healos vlad topon nem tudom mennyire lesz jó .
-
Solad
addikt
Gyerekek az új Heimi nagyon mókás

-
Mottie
őstag
2. Promo: 2-3 egészen egyszerűen sokkal jobb játékosok voltak az ellenfél csapataiban.
-
ClydeBeka2
őstag
November 12. a Harrowing vége:
As long as you’ve completed the achievements for each icon by November 12, you’ll be eligible for the Harrowing summoner icons.
-
Noddy
senior tag
válasz
Dinter
üzenetére
Leavernek jegyez fel, nem kapsz IP-t, illetve ha ranked volt akkor LP-t is vesztesz, mintha vesztett meccs lenne.
Legalábbis a múltkor ez volt. Írtam a supportnak, és kedvesen válaszoltak, hogy bár tudnak róla hogy rossz a szerver amikor történt a szakadás mégse törlik a meccset, illetve az LP-t se adják vissza (10 percig próbáltam reconnectelni...) -
Dinter
addikt
Kifagyott a szerver, kiléptem, és nincs Reconnect, csak mintha mi sem történt volna. Ezzel a meccsel most mi lesz, ami félbeszakadt?
-
adamkaa777
senior tag
10 win 1 lossal simán felmegyek plat promoba ott meg instant 3 loss mert im afk i cant carry emberek vannak . Mind1 nem vagyok elég jó oda

-
Dinter
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Gondoltam megkérdezem

-
RG4L
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Szerintem vissza kéne keresni, hogy a Pool Party Graves és a Creator Viktor meddig volt 975 az 1350 helyett, és addig lesz a Zyra skin is olcsóbb.
-
Mottie
őstag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Ez engem is érdekelne

-
adamkaa777
senior tag
Zyra skin hány napig lesz 975 ?
-
Dinter
addikt
Az mi, hogy egy csomó karit nem enged banolni?
-
Andapace
tag
Kaptam egy Emerald taricot a mistery box-ból, yaaay

-
Dinter
addikt
Store csak nálam fos?
-
sagit
veterán
1 hete megvettem haverral a steel legion garen skint ő meg a steel legion lux skint, erre nem leárazták ?

1 évig lestem mikor lesz akciós, de meguntam
-
Dani_kp
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
A bundle-re ugyan nem írja, de a különálló wardokra valóban még 13 nap van hátra, szóval gondolom ez igaz a többi halloweeni dologra is.
-
Dani_kp
addikt
válasz
neato3loco
üzenetére
Köszönöm
.Még annyi kérdésem volna ezzel kapcsolatban, hogy a halloween-i ward skinekre is ez a dátum vonatkozik mint a champ skinekre?
szerk.: az angol nem megy, de ezzel még elboldogulok
. -
RG4L
őstag
Ha valaki küld havernak/ismerősnek/akárkinek Mystery ajándékcsomagot, az mondja meg mit sikerült adnia az illetőnek, mert elvileg Ultimate és Legendary skineket is lehet bontani.
-
Andapace
tag
Riot bácsi vagyok, nerfelem Zyrát kiadok rá egy skint.
Riot bácsi vagyok, kiadtam Jannára egy legendary skint, és S4-ben első dolgom lesz kivenni a passzívját és valami szarra kicserélni.Ez már csak így megy

-
Andapace
tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Csöngyösi Ejik naon meme gyerrek 8)
-
Dinter
addikt
Lee Sin Valaki ha megnézné a meccset, és leírná a hibáimat, megköszönném
Igen, ott az elején volt egy nagy Q fail 
-
-
Dani_kp
addikt
Officer Vi csak halloween-i limitált skin, vagy pedig végleg benne marad a játékba?
Mert most tetszik egy pár skin és beszeretnék vásrolni
.szerk.: illetve a halloween-i skinek meddig lesznek elérhetők?
-
RG4L
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
Utóbbi változtatások J4-en:
V3.7:
Demacian Standard: vision radius of the Standard reduced to 700 from 850.
V3.04: Jarvan has been bringing too much utility to his team, so we've removed the armor component of Demacian Standard's aura.Golden Aegis:
Shield amount per nearby enemy champion increased to 20/30/40/50/60 from 20/25/30/35/40.
Mana cost reduced to 45/50/55/60/65 from 65.
Demacian Standard: active no longer grants bonus armor.
Armor per level increased to 3.6 from 3 [As Undocumented change]. -
Dinter
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Jarvan e-q ranget nerfeltek?

-
batai15
félisten
Én még mindíg nem értem mi ez az attack move...
-
Mottie
őstag
1st Promo: 2-3 . Amikor a midlane leteleportál és lvl 4-en diveolnak ketten a 200 hp-s tristanára.. És a vége egy doublekill. Onnan nem könnyű feljönni.

De végül sikerült botlane-n feljönnünk, csak közben a top és a mid elvesztette..

-
Dinter
addikt
Attack moveval lasthitelni is szokás? Van értelme sima jobbklikkre állítani?
-
Mottie
őstag
Elmegy a kedvem ilyenkor.. Cho Mid vs Plat V Zed. Több farmom volt, egyszer sem ölt meg... Vezettünk, hiába volt nagyon szar a botlane és a jgl sem brillírozott.. Erre egyszer nyernek egy teamfightot és az összesen leütött 1 turretükből bemennek egész nexusig... És Lose.
-
Dinter
addikt
Itt a stutter steppet hogy csinálja? Van, aki átállította attack move clicket az eredeti helyére?
-
Kanczy
veterán
Ilyen jó teamet is ritkán kap az ember

-
Mottie
őstag
válasz
Dinter
üzenetére
Nem, Attack move-val a legközelebbi ellenfelet kezdi támadni. Pl ha a minion mellé kattintasz akkor nem elkezd arrafelé sétálni, hanem a legközelebbit támadja.
@batai: több előnye is van, pl nem kezdesz el az ellenfél felé sétálni,ha véletlenül a minion mellé kattintasz last hitelés közben, ileltve ha üldözöl valakit és bemegy a bokorba, akkor ha Attack move-val mész be akkor ha ott vane gyből támadni kezdi. Ha nélküle akkor előbb rá kell kattints.
-
Dinter
addikt
Nem ertem miben kulonbozik az Attack move a sima aatol. Sima aa is a range szélén marad, nem megy Közelebb annal. Akkor miben más?
-
Dinter
addikt
http://m.youtube.com/watch?v=Y-Evp8zST2A
ennek mi is lenne a lényege?
-
ClydeBeka2
őstag
LÉCCI Segitsatetk, EUNE sszervón vagyók, és mindig köcsög poláksokat kapok. xxxweedwizard420blazeit360noscopexxx a nevem, Bronze 3 vagyok, duo társat keresek, jo lenne Aranyszinű képkeret szizon végére. Pls irjatok, már elegem van a noob unskilledekből, én mindig hozom a lanem, csak a noob support nem wardol. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az E-je egy jó escape spell, ami például Varusnak nincsen.
És egyékbként persze, hogy papír.

.
.

de ezeken már csak nevetek, nem veszem komolyan
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)