- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzr600r
csendes tag
Az előző tunernél az eszközkezelőbe 3 sor szerepelt 1 Crossbar 2 TVTuner 3 Video Capture
Ennél a tunernél meg csak egy: Winfast DVR3100 H(XC3028)
Ez nem lehet gond? -
fzr600r
csendes tag
válasz
fzr600r #4237 üzenetére
Azt el is felejtettem leírni,hogy nézés és felvétel közben is változik a kép szélén lévő fekete csík szélessége, nem fix méretű hanem össze vissza ugrál a csík mérete igaz nem folyamatosan ugrál és még olyan is van, hogy a fekete csíkba is belóg 1-2 képrészlet. Nézzétek meg a linkeken,hogy mi a véleményetek róla,hogy más is tapasztalt e ilyent, akinek DVR3100 H tipusú tunerja van.
-
fzr600r
csendes tag
Hw-s és szoftveres felvételen is látszik, sőt ha a megjelenítés módját átkapcsolom overlay mixerre akkor ha csak simán nézem a monitoron az adást már akkor is látszik a csík.Próbáltam egy régebbi drivert is azzal is ugyanez volt.Igazából nem talaláltam több régi drivert.
-
fzr600r
csendes tag
Sziasztok!Vettem egy Leadtek DVR3100 H típusú tunert.Kábeltvről akarok vele sorozatokat felvenni de olyan problémám van hogy felvételnél bizonyos színű háttereknél a jobb szélén a videonak látható egy lila vagy máskor zöld csík ami piszok idegesítő.Előzőleg volt a gépben egy TV2000XP expert azzal tökéletes volt minden.Már próbáltam xp-vel vista 64-en a helyzet változatlan.Íme egy kép hogy mire gondolok:
Remélem tud valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged